2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Lusage

Her şey transferde bitseydi Manchester City Premier Ligi, Galatasaray Süper Ligi, Rize de Bank Asyayı kazanırdı   ;D

Ne diyebiliriz ki. Çok çok vahiy geldi veya başlarına kaya düştü deriz  :D

radikal-fma

maşallah arkadaşlar iyice havaya girdik transfer derken tahtaya takılmayalım? baykuş gibi konuştum yine ama mevcut yönetim varken bende karamsarlık bitmiyor

FaTiH_HaN

belliki transferler için bir kaynak bulunmuş yoksa adamları ne demeye Tesislere getirsinler.

AntZ

Alıntı yapılan: mimar55 - 11 July 2010, 16:39:34
ben birşey sorabilirmiyim yönetim bu denilen futbolcuları alırsa ne yapacagız..
almadılar diye yürüyüş yaptıkya aldıklarında nasıl destek olacağız....

Bir taraftar grubu takımına başka nasıl destek olabilir? Zaten bu taraftar en kötü gününde bile takımının yanında değil miydi? Düşmemeye oynarken bile tribünler doldu, formalar, kombineler alındı... Yeri geldiğinde de şehrin dikkatini çekmek için toplandı, protestosunu yaptı.

Bu adamlar alınırsa, yönetimin bu taraftar için başka ne yapabiliriz diye düşünmesi lazım.  ;)

ahmetsefa55

her zaman yaptıgımız gıbı deplasmanımıza devam etcez bu sene fazladan gungorenle tavşanlı deplasmanı da cıktı bıze gercı bu takım kume dusmeye de oynasa yıne destegımızı kesmeyız kı bızım sorunumz yonetımle takımla degıl

YaşarDoğu

Sametle devre arası sözleşme yenileyen ve bizi yanıltan TFF yi kınıyorum :))

Sameti katiyyen alamazlar , Sametten vazgeçtim.

Ant55 abi sağolasın gözümden kaçmış. :-[ :P

AntZ

Ne demek kardeşim  ;)
Evet alamazlar ama bu şartlarda bonservisi elinde ya da çok ucuz olmayan adamı almakta mantıklı gelmiyor.

berusa55

11 July 2010, 17:22:49 #1717 Son düzenlenme: 11 July 2010, 17:35:56 berusa55

Adı üstünde; yönetim! Ne diye ordalar? Taraftarların ve şehrin beklentilerini karşılayacak bir takım kurmak ve yeni sezona iddalı şekilde girmek için değil mi? Buna destek de takımımızı içerde dışarda yalnız bırakmayarak olur. Aferin iyi transfer yaptınız demeye gerek var mı?

babasamsunlu

bilader adam gibi iş yapsınlar herşeyi unutur sırtımızda taşırız..ama şuana kadar ne yaptılar ki..bırak olumlu işlrini var olan olumlu durumları bile zora soktular... zaten yapmak zorunda oldukları işleri yaparlarsa eğer,elbet bizde destekçi oluruz..

mimar55

Tamam hepsi kabul.diyorlar ki yönetimin işi ne alacaklar tabi taraftarın işide takımına destek vermek kombine almak deplasmana gitmek demektir yanlış anlamayın ama yönetim bu borçlar varken gözünü kapatıp bir riske giriyor çıkamazsak bittiğimizin resmidir..cıkarsak borçlarda kapanır transferlerde yapılır..yönetimi destekleyenlerden biri değilim daha önceki iletilerimden belli..daha önce dedikleri gibi bu borclarla fazla birşey yapamayız der cıkarlardı işin içinden.bizde söver dururduk.ilk defa süper lig için birseyler yapılıyor.mesela butun gruplar 1 seneliğine birleşse 1 yürek olsak alabilen herkes kombine bilet alsa..

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: mimar55 - 11 July 2010, 19:12:03
Tamam hepsi kabul.diyorlar ki yönetimin işi ne alacaklar tabi taraftarın işide takımına destek vermek kombine almak deplasmana gitmek demektir yanlış anlamayın ama yönetim bu borçlar varken gözünü kapatıp bir riske giriyor çıkamazsak bittiğimizin resmidir..

artik riske girmenin zamani gelmedi mi??
e biz degilmiyiz transfer yapilmiyor diye yonetimi elestiren. transfer yapinca da riske girdi oluyor. yonetimi kimse desteklemiyor ama yapilan transferler takima guc katacaksa bu riske deger.
iyi o zaman risk almayalim kume duselim...

ahmetsefa55

ya risk dedıklerı de 2 trılyon para ya zaten o parayı da galıp ozturk verıyo bunlar kesın ıslerını garantıye almıslardır ayrıca yonetımın basarısı ne kı onu anlayamadım agbetu tamm da en onemlı 2 futbolcuyu sattılar yerıne 1 tane oyuncu aldılar daha durun bakalım bıse yapmadılar gecen senekı 13 transferı de bılıyoruz

doðan

Galip öztürk bu yönetime para mara vermez çünkü onlara ne inanıyor nede güveniyor , para varsa vardır yoksa yok risk ten bahsediyoruz , risk almazsan zahten batacaksın daha doğrusu batmışız zahten ... takımında topçu tutamyosun güveni yok kimseni çünkü sözler veriyosun beceriksizce transferler yapıyosun aldığın adam hiç oynanamadan gidiyo ve seni federasyona şikayet ediyor. sonrada yönetimin becerikliliğini konuşuyoruz .... giden yol asın gitsin alacaklarını verceklerini öylece  bıraksınlar ellerini ayaklarını çeksinler ... bu takıma sahip çıkan bulunurmu o zaman bakarız ....

kabacevizli55

beşnumara

sitenin köşe yazarlarına sesleniyorum; sözleşmesi biten iki altyapı oyuncumuzdan biri affedildi ama biri hala affedilmedi.üstelik bir tarafta hiç affedilmemesi gereken manulu sercan bey  diğer tarafta hakan akman.bu konuda tekrar kamuoyu oluşturmamız gerekmiyor mu? teşekkürler