2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

jean

bu senede bosa gidecek anlasilan kongre olursa lig baslayana kadar baskan cikmaz oyuncu alamayiz herkes hazirliklari bitiir biz baslamadan lige baslariz hepimize gecmis olsun bu yilda yine dusmenin en buyuk adayiyiz bir anda umitlendik 5 tane adamla anlastlar denince yine bos cikti

nomak55

ankaragücünden 2 tane paftan bonservis alırlar iki tanede fasonu kiralık çakarlar aha sana transfer işte

Kais

beyler kimler geldi kimler gitti bilgilendirirmisiniz? askerdeyiz hep bir haberiz.ama durumlar vahim galiba.

alperen

Alıntı yapılan: Kais - 03 July 2010, 14:31:10
beyler kimler geldi kimler gitti bilgilendirirmisiniz? askerdeyiz hep bir haberiz.ama durumlar vahim galiba.

ortalık karışık,zaten askerdesin bide buraları düşünüp canını sıkma..gelen yok gidenler var.

radikal-fma

bu zamana kadarki  çizgimi beni tanıyanlar bilir  ama artık söylenecek tek bir şey kaldı ben bu takımı bu hallere düşürenlerin gelmişini geçmişini .............

senol55

Almanyada Berlin Samsunspor diye bir TAkim varmis baari ordan futbolcular alsak
seve seve gelirler inanin.
Bedava oynarlar valla.Bence samsunspor ordan baksa belki iyi futbolcular vardir.
Almanyanin 6inci veya 7inci liginde oynuyor Berlin Samsunspor

sadece55

Şaka mı ya samsunspor o kadar düştü mü almanya 7. liginden oyuncu alacak kadar

Uğur Yıldız

öyle demeyin ya süper adamlar var o 6. 7. liglerde kasımpaşa aldı mesela geçen sene akıllı bi politikayla süper takviyeler olabilir arkadaşım almanya da okuyo ordan biliyorum

senol55

bu yönetim bir B_K alacagi yok
almanyadan Berlin Samsunspor takimindan alsinlar
almanyanin 7.ligi türkiyenin bank asyasidir

edmontdante

Çarşamba gününü bekleyelim derim süpriz olabilir : ))

YaşarDoğu

Ne gibi süpriz abi, protesto mu  yapılacak :)))

cembaba

Engin abi gene konuştu.. Çarşamba bir süpriz var demedi deme İbrahim !

Tiryakiler55

yok beyler barttiniz okadarda degil :D ben berlinde ya$iyorum :) bilirim samsunspor berlin'in nerede oynadigini... inaninki bank asya bunk asya diye kiyaslanamaz :) ordan topcu cikmaz ;) BERLININ en üst ligi almanya seviyesinde 6.lig dogru... ve buda dogru burda cok top oynayan var... ve cokda iyi oynayan topcular vardir... ama sizin dediginiz samsunspor berlin bu ligden cok daha altda oynuyor 10.lig gibi bir$ey :D

europe_55

Alıntı yapılan: edmontdante - 03 July 2010, 22:54:03
Çarşamba gününü bekleyelim derim süpriz olabilir : ))

Abi yoksa sürpriz derken benim düsündügüm gibi, ADAM GIBI ADAM birisi kongrede aday mi olacak?

Umarim öyledir, yoksa durum hicde iyi gözükmüyor.  :(  :'(

Tamer55

Bügünkü Denge,Olay ve Bihaber gazetelerinde ­;
            1-  Gurbetçi Fatih le kesin olarak anlaşıldığı cuma günü imza atacağı ,
            2-  Daha önce adı geçen Kemerunlu iki futbolcunun vize işlemleri halledilip Samsuna geleceği,
            3- Alman Bayer Leverkursen Takımında oynuyan Makedon Selmani ile görüşmeler yapıldığını bu futbolcunun 19 yaşında orta saha mevkinde oynadığı ve gelecek vaad eden bir futbolcu olduğu taransfer sıcak baktığı  yazıyor.

İşin ilgiç Tarafı bu üç gazete de çıkan Haberler de kullanılan kelimeler hep aynı sadece haberlerin yeri değişik olarak yayınlanmış.

bu haberleri okuduktan sonra içim kıpır kıpır olarak sevindim ama sonra önceki transfer haberleri gibi elimizde patlayacağını düşünerek sevincim yarıda kaldı.

Bu haberleri paylaşarak sizlerinde 1 saniyede olsa sevinin diyerek yazıyorum