2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

mimar55

allah allah hiç kimseyi almadık neden acaba aslında turgutuda iyi paraya sattı bizim yöneticiler ama niye kimseyi almıyorlar acaba g.t yönetim gene bizi rezil ettin >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

FaTiH_HaN

Ben o kadar karamsar olmak istemiyorum eger Galip Ozturk'un para verdigi haberi gercekse anlasilan isimlere pesinatlari verilerek imzalar attirilir.
Denemelere gelince para olmayinca mecbur deneme yapicaz. bonservis veremiyoruz, menajerlere para veremiyoruz, gokten zembille zenci inecek degil, tabiki deneme olucak, para yok, destek yok, kostek cok acikcasi yonetime suc bulamiyorum...

Ertuğrul Sağlam

26 June 2010, 18:20:59 #1247 Son düzenlenme: 26 June 2010, 18:24:45 6 Ertuðrul Saðlam
Arkadaşlar haklı olarak transfer konusunun biran önce bitmesini istiyoruz ama olaya birazda farklı yönden düşününce yönetime hak vermek gerekli diye düşünüyorum.

Şimdi farzedelimki  alabileceğimiz en iyi oyuncuları aldık ve bu oyunculara bazı taahütlerde bulunduk. Sana şukadar para vereceğiz, şukadarını peşin vereceğiz, kalanınıda şu şekilde ödeyeceğiz. Şimdi bu ve buna benzer sözleri verip sezon içinde sözünde durmayınca o aldığın futbolcudan nekadar kaliteli olursa olsun ondan nekadar verim alabilirsin?

Bir örnek Karabüklü Emenike bir ropörtaj'ında şunu söylüyordu. ''Oynadığım futbola göre kazandığım para çok az bunu biliyorum ama en azından bize verilen sözler zamanında yerine getiriliyor o yüzden kafamız rahat kendimizi tamamen futbola verebiliyoruz ve buda başarıyı getiriyor''

Eğer yönetim bir sezon boyu futbolculara vereceği parayı hiç bir ödeme zorluğu yaşamadan denkleştirmeye ve verdiği sözleri zamanında yerine getirebileceği bütçeyi oluşturmaya samimi bir şekilde çalışıyorsa'ki ben öyle olmasını umuyorum beklemekte fayda olduğunu düşünüyorum.
Ben burada bağırıp çağırmanın kendimizi yıpratmanın herhangi bir faydası olacağını sanmıyorum.

İyi futbolcudan para vermeden alacağın verimi, orta halli bir futbolcudan sözünü gününde yerine getirerekte alabilirsin.

Benim ve bir çoğumuzun haklı olarak çok kızdığı yönetimin yanlış yaptığı bir konu var 14,06,2010 tarihindeki basın açıklamasında mali tablo ve transferler hakkında 18,06,2010 tarihinde açıklama yapılacaktır deyipte herhangi bir açıklama yapılmaması konusunda kim ne derse haklı. Bunun için Resmi sitende bir tarih veriyorsan bu sözünü yerine getir ve taraftarı sabırsızlanmaya itme bu konuda kim ne söylerse haklıdır...

jean

anlasilan, bosuna umitleidik duydugumuz 5 transfer karsisinda kimse gelmicek sanirim

oguz_5528

celebi

sercan5592

ruyamda cok bomba transferler yapmıstık ama kımlerı aldık hatırlamıyom : (

sadece55

Anca rüyada görürürüz bu gidişle o bile yarım yamalak baksana :)

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: caparisa - 27 June 2010, 13:42:20
ruyamda cok bomba transferler yapmıstık ama kımlerı aldık hatırlamıyom : (

Ben söylim bomba transferleri rüyanda gördügün
Lüleburgaz dan Namik
Ofspor dan Mahmut
Bozüykspordan Feyzo
Tepecikspor AS dan Rifki
Pursaklarspordan Hursit
:D :D :D :D :D :D :D :D

sercan5592

GurbetciFanatik

Yani bize dogru dürüst bi rüya bile gördürmüyorlar  :D :D :D :D

Uğur Yıldız

şu takımla igili bi kerede olumlu hava oluşsa şu şehirde yaa  >:( >:( >:(

samsunmania

Pazardan sebze meyve alırken bile daha uzun zaman düşünüyoruz be birader. Ya adamlar harbici kabzımal kılıklı idi ya da bizim hocalar gözlerinden anladılar bunlardan bi yol olmayacağını.

furkan5534

Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 June 2010, 22:34:55
Denemeye alınan yabancı ve gurbetçi oyuncular 15'er dakikalık 2 idman sonucunda beğenilmeyerek geri gönderilmiş. 15 dakikada topçuyu gözünden tanıyan hocamızın, aynı başarıyı Orhan,İlhan vs.. gibi oyuncularda da göstermesini beklerdik.

15 dk da oyuncumu secılır Allah rızası ıcın tam sacmalık

Ollivanders

oooo bizim yonetim tevezle gorusuyormus:) o yuzden boyle sessizlermiş :)