2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

vanlioglu

bütün cumalar bizim : ) ne gerek var erkenden açıklamaya acele etmesinler kaleciyi forvet die alırlar yoksa : )))

playmaker55

duyum dogru mu yoksa gercek disi mi?

galip baba kurtar bizi bu izdirapdan...

sadece55

Almanya'nın FC-Erzgebirge Kulübü'nde forma giyen 26 yaşındaki golcü futbolcu Fatih Yigitusagi ile Samsunspor anlaşma sağladı.
Daha önce fiyat konusunda anlaşmazlık yaşanan başarılı oyuncunun hem kendisi hemde menajeriyle anlaşmaya varıldı. Şimdi sırada Fatih'in kulübü FC-Erzgebirge var. Kırmızı-Beyazlı ekip, Alman ekibiyle bugün son kez görüşüp, transferi bitirmek için mücadele edecek. Öte yandan Fatih Yigitusagi'nin önümüzdeki hafta başında Samsun'a geleceği açıklandı.

Kaynak : http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=42608&uniq_id=1278147344

nomak55

o değilde şu lyonunda talip olduğu adamı çok merak ediyorum.Tabi ama adam haklı lyonmu samsunspormu cevabı basit tabiki samsunspor ne olacadıya :) yalanın bu kadarıda olmaz be kardeşim

GurbetciFanatik

Anlasti , yok isini bitirdi , yok samsuna gelekmis, yok bu oyuncu tamamdir.
Ben Artik imza görmeden biseye inanmiyorum

YaşarDoğu

Tan ;
AlıntıTransferde acele etmeyeceğiz

Ne denilir ki daha.

Ama adamlar Samsunsporlu , hep destek tam destek.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: nomak55 - 26 June 2010, 14:07:25
o değilde şu lyonunda talip olduğu adamı çok merak ediyorum.Tabi ama adam haklı lyonmu samsunspormu cevabı basit tabiki samsunspor ne olacadıya :) yalanın bu kadarıda olmaz be kardeşim

Ben yabancı olsam hiç düşünmeden Samsunspor derdim...Düşünmeye fırsatım olursa elbetteki lyon :)

AntZ

Gayet ciddi söylüyorum, tabi ki Samsunspor'u tercih edecekler, Lyon altyapısına bedava alacak, belki senelerce deneyecek ve işine yaramıyorsa gönderecek, Samsunspor öyle mi, 3 kuruşluk adamları hiç izlemeden sırf Lyon denemek için istiyor diye alacağız, en kötü sezon sonu federasyona başvurup hayatında birarada görmediği paraları alacaklar.

FaTiH_HaN

AlıntıCaner hasret giderdi
[ 26.06.2010 ]

Yıldızı Samsunspor'da parlayan ve geçen sezon Boluspor'un başarısı için ter döken Caner Altın, dün Nuri Asan Tesisleri'ne gelerek kulüp personeliyle hasret giderdi. Yeni sezon için henüz bir takımla anlaşmadığını ifade eden Caner, ileriki günlerde menajerinin kendisi için görüşmelere başlayacağını belirtti.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=68873

caner gidecek yer bulamadi yol yapmaya calisiyor galiba.

mimar55

bütün gazetelerin haberleri yalan...... bircok haber okuduk ne oldu umut yok bu takımdan.... .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:.

alperen

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 26 June 2010, 16:00:47
Bugün denemeye alınan yabancı oyuncuların bazıları antremana dahi çıkarılmadan geri gönderilmiş. Şu manaya geliyor bence ; KURT hocamız Kalpar ve ekibi, anlaştıkları menajerlerin adamlarını deneyecekler!

Bu arada yönetim -kesin kaynağa dayanarak söylüyorum- alacağına karşılık her oyuncu istediği gibi takımdan ayrılabilir demiş. İyi-Kötü ayırt etmeden. Daha çok kişi takımdan ayrılacak benden demesi.

BEN şahsen mertim senin düşündüğün gibi düşünmedim. bu kadar basit olamaz diye düşünüyorum işin açıkcası. Allahım sonumuzu hayır etsin.

alperen

abi artık bu işin sonu pek hayırlı değil gibime geliyo.. :(

celebi

ben kendimce totem yaptım 2 temmuzu bekliyorum her nedense :-\

Kais

ya konyada askerim evciye çıktım ilk işim siteye girmek oldu ama keşke girmeseydim.giden var gelen yok.hep sıkıntı.