2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 23 June 2010, 10:59:49
ay bugün de bişey yok..darala darala daralacak yer kalmadı içimde bunlar   >:( >:( >:( >:( >:(

Babasamsunlu tesisleri basıp Yöneticilere saldırmış haberini okumak için hergün heycanla alıyorum yerel gazeteleri ama gene yok gene yok.... ;D

babasamsunlu

Bu ankaragücü hala topçu alıyor..gs den Uğur  uçarı 1,3 trilyon a almışlar ... :-\ :-\
Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 23 June 2010, 11:20:31

Babasamsunlu tesisleri basıp Yöneticilere saldırmış haberini okumak için hergün heycanla alıyorum yerel gazeteleri ama gene yok gene yok.... ;D

Ah ahh evli olmayaacktım beni bağlayan bişeyle olmayacaktı bak sen enler oluyordu o zaman.  >:( >:( >:(

Serkan

Akan abi sen sponsor ol biz süleyman abimle saldıralım :p

babasamsunlu

Otur olm sen oturduğun yerde..Yeni düzeltiyor başkan seni daha...
Ama kimyasal sülo olur bak..Çeker kimyasalı alayına gider :D :D

55cem55

babasamsunlu

yok yok resesyondayız..(durgunluk)  ::) ::)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 23 June 2010, 11:20:31
Alıntı yapılan: babasamsunlu - 23 June 2010, 11:23:09
Bu ankaragücü hala topçu alıyor..gs den Uğur  uçarı 1,3 trilyon a almışlar ... :-\ :-\
Ah ahh evli olmayaacktım beni bağlayan bişeyle olmayacaktı bak sen enler oluyordu o zaman.  >:( >:( >:(
Alıntı yapılan: FoRZa_AlviN - 23 June 2010, 11:37:17
Akan abi sen sponsor ol biz süleyman abimle saldıralım :p

Akan'dan sonra yönetime en çok sallayan Yaşardoğu, evet yapsa yapsa bu işi Yaşardoğu yapar bizde gazetelerde okuruz... ;)

jean

daraldim artik ya hergun bir isim cikiyo rpiyasaya artik imza attiralim ne olursunuz ismi gecen adamlari aldimi kesin kafaya oynariz elimizden kacarsa dahada zor buluruz o tipleri

beşnumara

Bir dönem paf takımımızda oynayıp A takımda işe yaramz diye gönderilen çocukları şimdi toplamaya başlar hale geldik.Yazıklar olsun bizi bu hale getirenlere.Erhan kayar vardı belki hatırlayanlarınız olabilir o gelirse şaşırmayın.Nasıl olsa beleş transfer maliyeti de az olacak

beşnumara

Bir de erhan için facebookta yapılan habere bakarmısınız :) "Yerli barnetta yuvadan uçtu"

babasamsunlu

hahahaha..hatırlıyorum ben bu erhan kayarı..defans sağ bek ve göbekte oynuyordu sanırım..biraz hızlıydı ama yerli barnetta tabiri,rüzgarın oğlu gibi bir şey olmuş :D :D

beşnumara

Tip olarak benzetiyolar heralde abi yoksa hem mevkiisiyle hem de futboluyla bir benzerlği yok diye biliyorum :)

ali ihsan

İlyas Kahraman ile görüşüyorlarmış...Geçen sene Adana'da pek iş yapmadı.Fiziki açıdan iyiyse faydalı olabilir...

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 23 June 2010, 13:46:51
İlyas Kahraman ile görüşüyorlarmış...Geçen sene Adana'da pek iş yapmadı.Fiziki açıdan iyiyse faydalı olabilir...

Transfer politikamızı anlamak çok güç...İlyas kimdir adanasporda geçen sene top bile oynamamış nerdeyse...Adanalılar adamdan illallah ediyor biz gidiyoruz turşu bidonu gibi adamla ilgileniyoruz.Onu alacağımıza Altyapıdan elemanlar oynasın daha faydalı olur...

beşnumara

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 23 June 2010, 13:46:51
mert bu haber sana gelsin  ;)

İlyas geçen sezon adanada pek bir şey yapmadı ama yararlı olabilecek bir futbolcu.Ayrıca adanaspor geçen sene ofansta oyuncu sorunu yaşadığı için varlık gösterememesi de normal bence.Ne olacaktı ya ilyastan messivari hareketler mi bekliyorlardı