2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Ferhat Odabaşı Bolu'ya imza atmış çokta iyi etmiş  >l<

Onun gibi dipten dolma bize lazım değil ...

KareAs55

Bolu En iyisini yapdı  :D ahmet in  ferhat out  :)

celebi

ancak ahmete alternatif iyi bir kaleci lazım bize

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 22 June 2010, 20:21:51
ancak ahmete alternatif iyi bir kaleci lazım bize

kesinlikle haklısın kardeşim. serkan'dan umutluydum ama Buca'da bi çuval inciri berbat etti, kendini de bitirdi.

mehmet yılmaz

Maç başı oynayacak ya da en fazla 150-200 alacak futbolcu arıyorlarmış. Düşük maliyetle iyi bir kadro kurabilirler mi, bakalım...

Bazı futbolcularla görüşülmüş, anlaşılmış ama peşinat veremiyorlarmış. Malum, gelen parayı yağma Hasan böreği yaptılar iki dakikada...

berusa55

22 June 2010, 20:44:29 #1085 Son düzenlenme: 22 June 2010, 20:47:45 berusa55
Bunların bir halt yiyeceği yok artık bu bariz. Sıradan bir kadroyla sıradanlaşan yerimiz için mücadele edeceğiz; düşmedik diye sevineceğiz olacağı bu  :(

samsunmania

Tek güvencem burası Samsun.Olaylar borsa endeksi gibi. Ne olacağı hiç belli olmaz.

samsunmania

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 June 2010, 21:16:23
Maç başına oynayacak adam kimdir biliyor musunuz? Geçen sene Rize'ye giden bitik Celil. Ancak onun geçen sene düştüğü durumdaki gibi bitik adamları oynatırlar maç başı paraya.

150-200 milyara aldığın adamlarla da bu ligden düşersin. Altay'da üst limit 200.000 TL ama adamlar her sene iyi kötü 2-3 adam çıkarıyorlar alttan. Sen elindekilere de sahip çıkmıyorsun.

geçen sene 100 bin tl lik onatıyorduk ya Mert. Bu da büyük bir başarı. >:( >:(

cem

bu sene çıklaım zararımız 5 trilyon olsun önemli değil o borcu süper ligde 1.buçuk senede temizleriz....

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 22 June 2010, 14:53:00
yonetıcılerın işe yaramadıkları konusunda katılıyorum da 2 hafta da samsunspor ıcın 5 lıra 10 lıra veremeyen zıhnıyetı anlayamıyorum ve bu zıhnıyet 2 haftada ( gunde ortalama 5 lıradan ) 70 lıra yı sıgaraya verıyo ama cok sevdıgı samsunspor ıcın 2 haftada 5-10 lıra ayıramıyo kenara bu da dusundurucu bence

Bizim Mahallemızın %80 İşsiz İnsanlar Elinden Geldigi Kadar Bişeler Verıyo Buda Ancak 1 Bilete 2 Kişi Yoluyla Karsılar Bunuda Yapmayan Yonetıme Ne Demelı Kımse Bızım Icımı9ze Gırmeden  Bilip Bilmeden Konusmasın Bıze Busene Katkıalrından Dolayı SAMSUNSPOR.BİZ ailesine öZLELLİKLEDE Engin ABimize Bıze Verdı Desdekden Dolayı Cok Tsk Ederız,,,

samsunmania

Taraftar grupları imkanları dahilinde destek oluyorlar zaten. 10 liranın büyük para olarak değer gördüğü kişi sayısı da az değil. Önemli olan birlik ve beraberlik. Bu olsa, baskı unsuru oluşturabilsek şehirden s.s.d.s.s. formülüne binaen para gelir zaten. Yönetim de meteliğe kurşun attığı için bu yola baş vurmuş olabilir. Taraftar da takım da kötü günler geçiriyor. İnşallah durum düzelir de kulüp yeteri kadar yardım yapar taraftarımıza.
10 lira verip kalbinde Samsunspor sevgisi olmayan adamlar maça geleceğine gerçek taraftar imkan dahilinde içeri alınsın, maça gelsin. Ama imkan işte.

furkan5534

babasamsunlu

ay bugün de bişey yok..darala darala daralacak yer kalmadı içimde ibneler   >:( >:( >:( >:( >:(

Ollivanders

babasamsunlu

:D :D sessiz olduğu kesinde sessilikleri derinden gitmelerinden değil beş parasız olmalarından sanki   >:( >:(