2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 21 June 2010, 16:38:10
Allah artık bize sabır vermz abi...5 yıldır dilimizde ki tek cümle bu..Yeter daaa Allahın başka kulları da var... :(

Vallaha doğru diyorsun kardeşim. İsyan değil bu ama başkaları da var daa.. Biraz da bizden çıksın onlar çeksin ızdırabı.

samsunmania

Bugün Haber Gazetesi yazarı Ercüment Gül'ün yazısı söylediklerimizi doğrular nitelikte.

Yönetimden açıklama...
[ 21.06.2010 ]

Önceki günkü köşe yazımda yine gündeme getirmeye çalıştığım kulübün geçen sezon ve bu sezonu kapsayan ekonomik tablosunun kamuoyuna açıklanması çağrısına, Basın Sözcüsü Haluk Tan'dan telefonla da olsa cevap geldi.                       
Kendisi beni telefonla arayarak yönetimin ekonomik konuda açıklama yapacağını, bunun için gereken çalışmaların devam ettiğini, birkaç gün içinde de açıklanacağını söyledi.
           Haluk Tan, bu telefon konuşmamızda çok kısa da olsa şu an gelinen son durumla ilgili kabaca da olsa bir bilgi verdi.
Özellikle Turgut Doğan Şahin'in transferi sonrası Ankaragücü'nden gelmeye başlayan 3 taksitin ilki olan yaklaşık 480 bin TL civarındaki paranın 200 bin TL'sinin işadamı Turgut Tüfenk'ten daha önce elden alınan borca verildiğini belirterek, geri kalan kısmı ile de geçmiş acil futbolcu alacakları için kendi şahsi çeklerini veren birkaç yöneticinin alacaklarının kapatıldığını söyledi.
           Basın Sözcüsü Tan, bana göre de haklı olarak eldeki futbolcu alacakları ödenmeden yeni futbolcu transfer etmenin kulübe beklenen faydayı vermeyeceğini vurgulayarak ilk iş olarak bu konuyu hallettiklerini, ayrıca yeni sezon için de 5 kaliteli futbolcu ile prensip anlaşmasına vardıklarını kaydetti.
           Bu futbolcular imza attıkça isimlerinin kamuoyuna açıklanacağını belirten Basın Sözcüsü Tan, yine transfer çalışmaları sırasında özellikle Ertuğrul Sağlam gibi Samsun'a mal olmuş birkaç önemli teknik adam ile sürekli fikir alışverişinde bulunulduğunu, transferlerin bunlardan alınan fikirlere göre zaman zaman yönlendiğini de sözlerine ekledi

http://www.habergazetesi.com.tr/koseyazilari.php?yazarID=30&id=2399

kaptan 55

zaten bu şehirde bir tek bizlerin temliği yok bu takımda?

samsunmania

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 21 June 2010, 17:13:48
zaten bu şehirde bir tek bizlerin temliği yok bu takımda?

Bize bu eziyeti edenlere gönül temliğimiz var ki onun acısı da kolay kolay çıkmaz.

55.hakan

Anlaşıldı Turgut'tan gelen para Turgut'a gitti ve diğer alacaklılara

Lusage

Turguttan 2 kez daha gelecek paraya rağmen tamda paranın en çok lazım olduğu transfer döneminde sanki yangından mal kaçırırmış gibi paranın üstüne atlayan isimlere buradan selamlar yolluyorum...

Şu anda paraya Samsunspor'dan daha çok ihtiyacınız vardı değil mi.....

Ve o parayı göz göre göre borçlara veren yönetim. Sizlere selam yollamaktan, anmaktan bıktık. Siz bizi kanser etmekten bıkmadınız...

sadece55

O parayı alanlar hırsızdır.Bunun başka bir açıklaması yoktur.Ben bu takımdan parasını isteyenlerin o parayı verdiğini sanmıyorum...Adi herifler bedava para kazanmanın peşine düşmüşler

GurbetciFanatik

Bizim Yöneticilerde mübarek anlasilan cebinden 5 kurus cikarmicak.
Ne bokuma oturdunuz oraya , bu zor durumda siz yöneticiler yardim etmicekte kim edecek.
Evinize icra mi gelecekti hemen borcunuzu almasaniz takimdan.
Alistiniz tabiki ne de olsa GALIP ÖZTÜRK var diye.
Galip sizi .... dicem zor duruyorum.

Ertuğrul Sağlam

Yöneticiler!...

Maç parası vermezler.
Forma parası vermezler.
Deplasman masrafı vermezler.

Reklamlarını yaparlar.
Dilencilik yapar.
Bir günde on üç transfer yaparlar.

Geçen sezon bir sürü masraf ettik. Turgut'tan gelen paradan masraflarımı istesem banada ödeme yaparlarmı acaba?...

samsunmania

Yine tadım kaçtı.Bi gün adam gibi bir haber alamayacak mıyız be kardeşim.

LisandroLopez

Bunlar prensip anlaşmasına vardık dediği 5 kaliteli oyuncuyla sözleşme felan imzalayamaz yazdım buraya.

YaşarDoğu

AlıntıHaluk Tan, bu telefon konuşmamızda çok kısa da olsa şu an gelinen son durumla ilgili kabaca da olsa bir bilgi verdi.
Özellikle Turgut Doğan Şahin'in transferi sonrası Ankaragücü'nden gelmeye başlayan 3 taksitin ilki olan yaklaşık 480 bin TL civarındaki paranın 200 bin TL'sinin işadamı Turgut Tüfenk'ten daha önce elden alınan borca verildiğini belirterek, geri kalan kısmı ile de geçmiş acil futbolcu alacakları için kendi şahsi çeklerini veren birkaç yöneticinin alacaklarının kapatıldığını söyledi.

Samsunspora devamlı para veren Turgut Tüfenk in ismini söyle kamuoyunun önüne at, ama diğer parayı indiregandi yapan Samsunsporlu yöneticileri açıklama.

AlıntıŞunu unutmayalım ki paralı yönetici yoktur, katkı sağlayan yönetici vardır. Kimisi parası, kimisi çevresi, kimisi de projesiyle katkı sağlar. Bu nedenle işe yarayan yönetici olsun yeter. Bu şehirde çok para kazanıp da Samsunspor'a vermeyenler var. Şehir bunları tartışmıyor ama verenleri tartışabiliyor.

Şu açıklamaya bakar mısın.Bi satır üstte paralı yönetici yoktur katkı sağlayan yönetici vardır diyosun.Açıklamanın devamında para vermeyenler var diyebiliyorsun.

Herboku bilen siz , herşeyin eğrisini doğrusunu bilende siz.Ama Samsunsporlu adamlar helal olsun size.Ne Ankaraspordan gelecekler belli, ne transfer ne şu ne bu.

Hep destek tam destek.

samsunspor.co.nr

LisandroLopez

Şaka maka harbiden de Ankaragücü'nden oyuncu felan geldiği yok bu kadar aptal bi yönetici topluluğu olamaz ya gözgöre göre kazdı herifler bizi..

sadece55

Bunlar inderagandi yapmış anladığımız kadarıyla