2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

celebi

ne bileyim sürekli transfer haberlerini sanden alıyoruz ya ondan şey ettiydim

Mehmetcan

Samsunspor yeni sezonda bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Bu yılda hedefini Süper Lig olarak belirleyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını yürüten Kırmızı-Beyazlı ekip, prensipte anlaşma sağladığı Ferhat Odabaşı, Volkan Koçaloğlu, Bülent Bölükbaşı, Şehmuz Özer ve Aytek Aşıkoğlu'na resmi mukavele imzalata bilmesi için paraya arayışına girişti. Bu oyuncular peşinatlarının ödenmesi durumunda Samsunspor'da forma giyecekler. Bu konuda yönetimin sıcak para arayışları da tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar süresi olan Samsunspor yönetiminin bu oyuncuları ellerinden kaçırmayacaklarını ve bir şekilde 5 futbolcuyla sözleşme imzalanacağı açıklandı. Transferleri öğrenen Kırmızı-Beyazlı taraftarları ise yeni sezon öncesi büyük bir heyecan kapladı. Taraftarlar, yönetimden bu transferleri ne pahasına olursa olsun gerçekleştirmesini bekliyor

babasamsunlu

Ya  şu CÜMLE bile başlı başına komedi..Buraya dikkat lütfenn ..

-Bu yılda hedefini Süper Lig olarak belirleyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını yürüten Kırmızı-Beyazlı ekip, prensipte anlaşma sağladığı Ferhat Odabaşı, Volkan Koçaloğlu, Bülent Bölükbaşı, Şehmuz Özer ve Aytek Aşıkoğlu'na resmi mukavele imzalata bilmesi için paraya arayışına girişti.

Hedef koyuyorsun cebinde  5 kuruş para yok.Sizi anladık sizler Dilencisiniz de adınız Samsunsporumuzla birlikte anılıyor ya benim isyanım buna.. >:( >:( >:( >:( >:( >:(

**KaR6**

o isimleri 'alabilirlerse' iyi iş yapmış olurlar.. ama inanıyomuyum?   :(

Ollivanders

Bu yonetici bozuntularına inanmak mı Allah korusun  >:( >:(

germencisse

1 haftadır giremiyordum ne oldu hala bir gelişme yokmu.. :-\ :-\ :-\

celebi

bir şey kaçırmadın kardeşim merak etme

tunç güvenoðlu

mersin idman yurdun dan sami mi ooo yenı bır turgut geldı desenıze

beşnumara

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: tunç güvenoğlu - 21 June 2010, 14:57:02
mersin idman yurdun dan sami mi ooo yenı bır turgut geldı desenıze

Turgut olsa yine iyi, çakma Turgut bu... :)

celebi

eeeee mersinliler bu sami için satılsada aldığımız parayla yeni bir takım kursak diyorlar :D

kaptan 55

yönetime para gelicek de bunlar transfer yapıcak paranız yok,kaynak üretemiyorsunuz koltuğuda kimselere bırakmıyorsunuz eee nasıl olacak sizinle bu işler?birinizde çıkında bir iki kelime edin....

tabi sezonun sonlarına doğru bu takımı kümede tutucaz diye çok büyük? bir tutunucak dalınız var nasılsa,ee taraftarda alıştı zaten yıllarca başarısızlığa..

aman dikkat edinde dötünüze yapışmasın koltuklar?

jean

hadio artik ya heyecan istiyorum arrik her sene dusmemeye oynuyoz bu oyunculari alirsak sene sonuna dek kafaya oynariz kesin bulent bolukbasi cok heyecanlandiriyor beni harika olur dedikleri gibi ins ne yapip edip pesinat bulurlar

samsunmania

Turguttan gelen ve gelecek para borçlara gider tahtanın kapanmaması için. Ben bunu zaten en başından beri tahmin ediyordum. Bir de yöneticiler alacak peşine düştüyse zaten para şimdiden puffff...
Allah sabır versin hepimize.

babasamsunlu

Allah artık bize sabır vermz abi...5 yıldır dilimizde ki tek cümle bu..Yeter daaa Allahın başka kulları da var... :(