2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

çýlgýnlar1984

18 June 2010, 22:53:41 #960 Son düzenlenme: 18 June 2010, 22:55:17 çýlgýnlar1984
O Kadar Iyı Kaleci Degil Dıyosun Ama Bu Sene Ahmet Olmasa SAMSUNSPOR DÜSERDİ Be Kardesım Cogu Macı Ahmet Cevırdı Kurtardı Biizi Okana Kalsaydı İşimiz Ölme Eşşegim Ölme,,
Büyük İhtımal Sehmuzu Alacaklar Bi Aksilik Olmazsa

55_OrHaN_55

turgutla oktay gitti, ahmet de gidici gibi. geçen sezon bunlar varken zaten ligde zor kaldık. demek oluyor ki sadece şeyhmuz yetmez, eksik mevkilerimize onun ayarında en az 4-5 tane klas oyuncu almamız lazım. bunlar şenol gibi kaliteli ve gelmeye hazır futbolculara tenezzül etmiyorlar, kimi alacağız, bu sene bank asyada ne halt edeceğiz bilemiyorum. Allah sabır versin, Allah yardımcımız olsun. 

ata55

bu yilda bir numara olmayacak zaten hakki ile erkut ikilisinden ne beklenirki..

playmaker55

okana göre 100 gömlek üstun tabiki...ama demek istedim...hemen 2 mac kurtari diye cash istemesi tuhaf...

samsunmania

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 18 June 2010, 00:39:56

Bakalım süperstarlarımız kimler. Ben yarın bir haber alacağımıza inanmıyorum ama....

Demiştim. İnsan bi açıklama yapar. Profesyonellik gereğidir bu.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: playmaker55 - 18 June 2010, 23:32:51
okana göre 100 gömlek üstun tabiki...ama demek istedim...hemen 2 mac kurtari diye cash istemesi tuhaf...

okanla ahmet şahinin kaleciliğini karşılaştırırsak ahmet şahine resmen sövmüş oluruz. 2 maç değil 2. yarıda ki çoğu maç demek istedin galiba biz playof oynasaydık ahmet şahin sayesinde olacaktı. Kümede kaldık o da ahmet şahin sayesinde he kontratında iyileştirme istemesi ayıp olmuş. sonuçta sözleşmeli oyuncumuz. bi sözleşmeye 2 senelik imzayı atmış sonuçta. güzel bi hareket olmamış.

Nuri Asan

İsa Turan gidiyormu,Teknik yönetimdemi devam edecek anlamadım.Haber gazetesi öyle bir yazmış ki anlayabilene aşk olsun.Nedir İsa Turan'ın akibeti?

radikal-fma

Alıntı yapılan: radikal-fma - 18 June 2010, 15:01:39
arkadaşlar turgut transferinde  para + 2 bonservisli futbolcu 2 de kiralık futbolcu almadıkmı kimler olduğu niye gündeme gelmiyor bilgisi olan yokmu?

Nuri Asan

Bu arada 10-15 gün önce Adnan Güngörle Havaalanında karşılaştık.Beraber İstanbula gittik.Yönetimle görüştüm,anlaşmak istedim dedi ama kimseden ses seda çıkmadı,bende İstanbula gidiyorum,Konyasporla anlaşacağım demişti.Sevmesemde bu adamı Şenol Demirci ile çok iyi bir ikili olabilirdi.Oktay-Turgut gitti ama,bir o kdarda Şenol-Adnan çok faydalı olurdu takıma.

5 haftada 10 puan aldık,alamadık stadı ateşe vermek için ilk kibriti çakıyorum.

furkan5534

Şehmuz la söz kesılmıstır dıyor .ınsallah dorudur.cok kalıtelı gercektn sevınırım.Ahmet cıdden cok ıyı kalecı ama nıe böle yaptı bılmıyorum.genede kırılmam adama gercekten kalıtelı.bızım balon keltoş okan'a kalsaydık dunyadakı en cok gol yıyen takım olurduk heralde.gercekten turguta karsılık 2 oyuncu dıolardı ne oldu haber yokmu ?

maviay55

turgutun imza töreni dönüo facebookta  >l<  >l< ankaragüclü yönetici inşallah milli takıma yükselecek turgut dio :) ;)

maviay55

somut bi adım olmadıkca bizim takımla ilgili yorum yapmayacagım Allah sonumuzu hayır etsin.. >:(

Tufan

her gün defalarca foruma bakıyorum acaba bu sefer olumlu bir haber var mı diye tabiki yok. artık yönetime sitemli mesajlar atmaktan veya okumaktan ben bunaldım. bu utanmazlar 2131231 kez dedikleri lafın altında ezilmekten sıkılmadılar mı acaba?

Burak

ahmet şahin inde yediği 3-4 tane bariz hatalı gol var kurtardıklarının hatrına bir şey diyemiyoruz o ayrı. bence takımdaki dengeler gözetilmeli ilk devre hiç oynamayan bir futbolcu olarak aldık onu formayı verdik direk mesela gördüğü kırmızı kart ne gerek vardı herkes yapma etme ahmet diye eleştirdi bende dahil sevmediğimiz bir futbolcu olsa söverdik ahmet şahini severim ama eğer ücret konusunda arıza çıkarıyorsa şöyle bir durur düşünürüm 50 bin tl bile bizim için çok önemli bu koşullarda işin acı yanı paranoyak olarak herkesin turguttan gelecek paraya göz diktiğini düşünüyorum ahmet şahin de dahil. ferhat konusunda yorum yapamam ama bu formayı kimler ıslatmadı kendini samsunspordan büyük görenlerin yolu açık olsun

Mehmetcan

ya beyler hani cuma günü acıklama yapıolardı sitede