2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Dartagnan

18 June 2010, 00:06:03 #915 Son düzenlenme: 18 June 2010, 00:18:22 Dartagnan
Yeter be yeter.Nedir bu cektigimiz? Allah ım ne günah isledik Yarabbim ? Yalvarırım soylede bilelim.Kac sezondur buradayız.Hadi bi sene olmadı diyelim.Gozunu sevdigimin adamları neden diger sene icin  onlem almazsınız? Neden aynı hatalara devam edersınız?Neden sezona girmeden farkli seyler dusunup hayal edemiyoruz? Elın ısmı olmayan takımları almıs basını gıdıyor.Biz ismimizi unutturmaya devam edıyoruz.Su an bulundugum ruh halını anlatamam.İcim kan aglıyor.Ancak kımse bunları dusunmuyor.Lanet olsun akıllarının ucundan  bıle gecmıyor.

Sız hıc sabahları ''acaba bı gelısme var mı ? '' dıyerek bilgisayara kosup guzel haberler aradınız mı ? Sız hıc yolda SAMSUNSPOR armalı bır araba gordugunuzde sahıbıne sıkı sıkı sarılmak ıstedınız mı ? Tv de Samsunspor un ısmı gectıgınde içiniz cız ediyor mu ?Bursaspor sampiyon oldugunda o sahada beyazın yanında gozlerınız kırmızıyı aradı mı ? Sayamadıgım bınlerce duygu daha var ancak sız bunları dahı dusunmezken bız [dert yandıgınız taraftar] destek vermek adına gelecek sezon ıcın organızasyonlar planlarken,sızın  taraftarın ne halde oldugunu dusundugunuz oldu mu ? Tabıı kı olmadı.

Her seyden nefret eder oldum.Samsundan,Samsunspor dan,basımızdakı ınsanlardan ,Her seyden.Yeter artık nedır bu sahıpsızlıgın anlamı?Nedır bu vurdumduymazlıgın nedenı ? Sankı ayaklarımıza,ellerımıze prangalar takılmıs,gozlerımız kapatılmıs kellemızın koparılmasını beklıyoruz.

Kım ne derse desın tek bır uzuntum var.Ben onun acısını sancısını her zaman ıcımde hıssedecegım.o da sudur.

20 ocak 1989 Futbol sehitlerimizin ve futbol hayatı biten degerli abilerimizin,Müjdat Gursu nun  ayrıca 1965 ten hatta daha onceden ıtıbaren bu arma ıcın ter akıtmıs abılerımızın bızler ıcın bıraktıgı mıraslarına sahıp cıkamamanın acısını ıcımde hıssedıyorum ve her zaman hıssedecegım.Bununla bırlıkte Teoman abım senın sahıp oldugun SAMSUNSPOR sevgısının zorlugunu sımdı daha cok kavrıyorum.Abılerımızden babalarımızdan  duydugumuz o Efsane SAMSUNSPOR umuzun eriyip yok olmaya dogru ılerlemesını gordukce inan kahroluyoruz ,bizde onunla eriyoruz.Bır de bız duydugumuz,goremedıgımız bır donemı dusunerek kahroluyoruz.O donemlerde yasayan,basarılı gunlerı gormus sevınmıs abılerımızı dusunmek bıle ıstemıyorum.

Allah ım YALVARIRIM BIZE YARDIM ET...SU SAMSUN UN AKLI BASINA GELSIN...FARKINA VARSIN DEGERLERININ!!!!!!

samsunmania

Bu işin kokusu 5-6 güne çıkar. Umut fakirin ekmeği. Bekliyoruz. Hala olumsuz bir şey yazmamak için zor tutuyorum kendimi. Sabır, sabır, sabır. Çatladık çatlayacağız artık. Güzellikleri bu kadar hak eden bir taraftarın bu kadar acı çekmesi görülmüş bir şey değil.

**KaR6**

3 gundur yarını bekliyorum, ne açıklayacaklar diye çatlıyorum merakımdan.. 1 kez olsun utandırın da gülsün yüzümüz, posası çıkmış adamları transfer diye koymayın önumuze..

samsunmania

Alıntı yapılan: **KaR6** - 18 June 2010, 00:35:37
3 gundur yarını bekliyorum, ne açıklayacaklar diye çatlıyorum merakımdan.. 1 kez olsun utandırın da gülsün yüzümüz, posası çıkmış adamları transfer diye koymayın önumuze..

Yarın Mehmet Polat Samsunspor'da haberi çıkarmış. >:( >:(
Bakalım süperstarlarımız kimler. Ben yarın bir haber alacağımıza inanmıyorum ama....

80lerden

Burnuma pis kokular geliyor.isa hoca takımın başına geçmek istiyor ama şuan itibariyle geçemiyor.Bu durumda nasıl takım kurulursa kurulsun ilk 6 hafta kalparı göndermek için takım ya oynamayacak ya da oynatılmayacak.sonrası kalpar istifa ve isa turan takımın başına geçecek.İlk 6 hafta yolunu alanlar gidecek biz de nasıl düzelteceğiz durumu bilemiyorum :( :(

erkutdem55

Halk gazetesinde Altay'lı Şehmuz ÖZER ile anlaşıldı,imza için Samsun'a davet edildi diyor.Umarım doğru bir haberdir.Şüphesiz Samsunspor'a faydalı olabilecek bir futbolcu.

ugrass

hala cenk ve senol la neden anlasılmıyor? =)))

SAMSUNLU ORUMA 55

bir türlü iyi transfer yapamıyoruz para yok pul yok zaten......

samsunspor.co.nr

Samsunspor'da Şampiyonluk için düğmeye basıldı !

1) Galip Öztürk yakın çevresine "Bu takımı süper lige çıkarağım,müthiş projelerim var" dedi.
2) Beşiktaşlı İbrahim Toraman yakın çevresine "Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini,yeni heyecanlar aradığını" soyledi. Bu soylemi Samsunspor'un işini oldukça kolaylaştırıyor.Transferi her an bitebilir.
3) Galatasaray'lı Arda Turan transferinde sona yaklaşan Samsunspor'un,Galatasaray taraftarı ile yıldızı bir türlü barışmayan milli futbolcunun menejeri ile bu hafta masaya oturması bekleniyor.
4) Real Madrid'in gözden çıkardığı Benzema ile temaslarını sürdüren Erkut Tutu "Taraftarımız merak etmesin,1-2 değil tam 4 yıldız ile ülkemize doneceğiz" dedi. Benzema'nın yanısıra yine Real Madrid'den Kaka,Sergio Ramos ve Marcelo için de nabız yokladığı ve Bonservis konusunda ufak pürüzlerin kaldığı ve dünya kupası sonrası bu yıldızlar ile 4 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.
5) Milli takımın ABD kampında maclari takip eden başkan Hakkı Tomaç'ın Dempsey ile söz kestiği ve dünya kupasının ardından imza attıracağı öğrenildi.
6) Samsunspor'un gündemindeki 6 yabancı oyuncu için Salı günü Özgener ile görüştüğü ve Bank Asya'da yabancı sayısının 6'ya çıkarılacağı öğrenildi.
7) Başkan Hakkı Tomaç'ın yakın çevresine dün akşam Samsun açıklarında bir teknede Fatih Terim ile söz kestiğini,Terim'in transfer listesini Tomaç'ın eline verdiğini ve çalışmalarını bu yonde surdurdugunu soylediği öğrenildi.

!!! SAMSUNSPOR'DA FLAŞ GELİŞME !!!

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Klüpte yapılan araştırmada Şampiyonluk için basılması gereken düğme bulunamadı. Tüm klüp didik didik aranırken düğmenin izine rastalanamadı.

!!! FLAŞ FLAŞ FLAŞ "DÜĞME YERİNİ BELEDİYE VERİYOR" FLAŞ FLAŞ FLAŞ !!!
Samsun Büyükşehir Belediye başkanı YZY klübün tek ihtiyacı olan Şampiyonluk düğmesi için Tekkeköyde 1 m2 yer ayarlamak için çalıştıklarını,hazır beton üzerine yerleştirilecek kırmızı renkteki düğmenin 2017 yılına yetiştirilmesi için kollarını sıvamaya çalıştığı öğrenildi.

Bu arada YZY'ın kısa kollu gömlek giymesinden dolayı kollarını sıvayamadığı çalışmalara başlamak için uzun kollu gömlek giymesi gerektiği öğrenildi.Yakın çevresine uzun kollu gömlek için belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiğini söylediği ileri sürüldü.

Haber turumuzun sonuna geldik.

Sevgiler.

berusa55

18 June 2010, 14:34:49 #924 Son düzenlenme: 18 June 2010, 14:38:20 berusa55
AlıntıŞEHMUZ İMZAYA GELİYOR

18 Haziran 2010 / 13:46

Kırmızı-Beyazlı ekip, dış transferde ilk bombayı patlattı. Altay'ın yıldız futbolcusu Şehmuz Özer ile büyük ölçüde anlaşmaya varan Samsunspor'un başarılı oyuncuyu imza için Samsun'a davet ettiği öğrenildi
BÜYÜK İŞ BAŞARILDI
Samsunspor dış transferde ilk imzayı Altay'ın yıldız futbolcusu Şehmuz Özer'e attırıyor. Önceki gün yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanması üzerine Kırmızı-Beyazlı ekibin teklifine 'evet' yanıtını veren başarılı futbolcunun önümüzdeki günlerde Samsun'a gelerek resmi mukaveleye imza atacağı açıklandı. Arada ufak pürüzlerin kaldığı Şehmuz transferinden sonra da bombaların devam edileceği açıklandı.
FAYDALI OLUR
Kırmızı-Beyazlı ekibin Süper Lig hedefine ulaşması noktasında büyük katkı sağlaması beklenen başarılı futbolcunu, anlaşma sağlanmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Samsunspor'da Antrenör İsa Turan'ın yakından ilgilendiği bu transferin olumlu sonuçlanması camiada da büyük sevinç yarattı. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, Şehmuz gibi kaliteli bir oyuncunun takıma kazandırılmasıyla büyük heyecan yaşadılar.

Kaynak: http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=42283

berusa55

AlıntıGiresun'a 'evet' dedi

18 Haziran 2010 / 13:47

Bir süredir Kırmızı-Beyazlı ekibe transferi konuşulan Şenol Demirci, Giresunspor'un teklifine 'evet' dedi. Salı günü Antalya'dan Giresun'a geçecek olan başarılı oyuncu, büyük ölçüde resmi mukaveleye imza atacak

ÇOK BEKLEDİM
Bir süredir Samsunspor'a transferi konuşulan Şenol Demirci, eski takımı Giresunspor ile el sıkıştı. Şu anda Antalya'da tatilde bulunan Şenol Demirci dün Yeşil-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Osman Çırak ile görüşme yapan tecrübeli futbolcu, Salı günü Antalya'dan Giresun'a giderek yöneticilerle masaya oturacak.
BİR DAHA OLMAZ
Yeşil-Beyazlı ekiple anlaşmak istediğini ve bu transferin büyük ölçüde bittiğinide sözlerine ekleyen tecrübeli futbolcu, "Bundan sonra Samsunspor bana istediğimin 10 katını da verse bu iş olmaz. Benim için Samsunspor defteri açılmamak üzere kapanmıştır. Ben yapmam gereken özveriyi ve fedekarlığı yaptım" dedi.

Kaynak: http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=42284

:( :( :(

serkancengiz

bağıra bağıra şenol gitti yazıklar olsun kimi alırsanız alın taraftarın gönlüne gelmeden taht kuran, takımı için oynayan adamı kaçırdınız bir daha yazıklar olsun basiretsiz ne yaptığını bilmeyen kuş beyinli yöneticiler şenolun parasını taraftarlar arasında toplardı mal yönetim s...gidin Samsunsporumdan kirli ellerinizi çekin artık

babasamsunlu

Allah sizin belanızı versin..ne diim başka size bilmiyorum.. >:( >:( >:(

radikal-fma

arkadaşlar turgut transferinde  para + 2 bonservisli futbolcu 2 de kiralık futbolcu almadıkmı kimler olduğu niye gündeme gelmiyor bilgisi olan yokmu?

eLLis

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 18 June 2010, 14:21:08
Samsunspor'da Şampiyonluk için düğmeye basıldı !

1) Galip Öztürk yakın çevresine "Bu takımı süper lige çıkarağım,müthiş projelerim var" dedi.
2) Beşiktaşlı İbrahim Toraman yakın çevresine "Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini,yeni heyecanlar aradığını" soyledi. Bu soylemi Samsunspor'un işini oldukça kolaylaştırıyor.Transferi her an bitebilir.
3) Galatasaray'lı Arda Turan transferinde sona yaklaşan Samsunspor'un,Galatasaray taraftarı ile yıldızı bir türlü barışmayan milli futbolcunun menejeri ile bu hafta masaya oturması bekleniyor.
4) Real Madrid'in gözden çıkardığı Benzema ile temaslarını sürdüren Erkut Tutu "Taraftarımız merak etmesin,1-2 değil tam 4 yıldız ile ülkemize doneceğiz" dedi. Benzema'nın yanısıra yine Real Madrid'den Kaka,Sergio Ramos ve Marcelo için de nabız yokladığı ve Bonservis konusunda ufak pürüzlerin kaldığı ve dünya kupası sonrası bu yıldızlar ile 4 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.
5) Milli takımın ABD kampında maclari takip eden başkan Hakkı Tomaç'ın Dempsey ile söz kestiği ve dünya kupasının ardından imza attıracağı öğrenildi.
6) Samsunspor'un gündemindeki 6 yabancı oyuncu için Salı günü Özgener ile görüştüğü ve Bank Asya'da yabancı sayısının 6'ya çıkarılacağı öğrenildi.
7) Başkan Hakkı Tomaç'ın yakın çevresine dün akşam Samsun açıklarında bir teknede Fatih Terim ile söz kestiğini,Terim'in transfer listesini Tomaç'ın eline verdiğini ve çalışmalarını bu yonde surdurdugunu soylediği öğrenildi.

!!! SAMSUNSPOR'DA FLAŞ GELİŞME !!!

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Klüpte yapılan araştırmada Şampiyonluk için basılması gereken düğme bulunamadı. Tüm klüp didik didik aranırken düğmenin izine rastalanamadı.

!!! FLAŞ FLAŞ FLAŞ "DÜĞME YERİNİ BELEDİYE VERİYOR" FLAŞ FLAŞ FLAŞ !!!
Samsun Büyükşehir Belediye başkanı YZY klübün tek ihtiyacı olan Şampiyonluk düğmesi için Tekkeköyde 1 m2 yer ayarlamak için çalıştıklarını,hazır beton üzerine yerleştirilecek kırmızı renkteki düğmenin 2017 yılına yetiştirilmesi için kollarını sıvamaya çalıştığı öğrenildi.

Bu arada YZY'ın kısa kollu gömlek giymesinden dolayı kollarını sıvayamadığı çalışmalara başlamak için uzun kollu gömlek giymesi gerektiği öğrenildi.Yakın çevresine uzun kollu gömlek için belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiğini söylediği ileri sürüldü.

Haber turumuzun sonuna geldik.

Sevgiler.
Bende ciddi ciddi bişemi var diye okuyodum geçin şu mesajları dalganında bi sınırı olmalı...