2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: Ant55 - 18 June 2010, 18:40:25
Ahmetin kalitesi ortada, Ahmet ücretinde iyileştirme istedi, kabul edilmedi ve Ferhat ile anlaşıldı. Hadi hepsi kabul diyelim,

Boluspor Ahmet'i istiyordu ve bonservis ücreti ödemeye de hazırdı. Bari Bolu'ya satıp bonservis ücreti almayı akıl edebilseydiniz...

Giderse zaten bonservis alacağız ya da alacağı varsa silinecek. 1 yıl daha sözleşmesi var.

red_white

aytek hızlı ve bizim için iyi bi oyuncu...

sadece55

Aytek özellikle ersinle iyi bir ikili oluşturabilir...Gayet hızlı ve hava toplarında etkili bir stoper...alınırsa iyi transfer olur diye düşünüyorum...Arkada kafası rahat bir ahmet şahin olduğunda bu savunma kolay gol yemez

edmontdante

Acayip kıl oluyordum şu Ferhat'a ama anlaşılmış %90.Eokacılara benziyor aynı

cembaba

aytek bencede süper olur. Ayrıca bize çok iyi bir forvet gerekiyor.

ali ihsan

Alıntı yapılan: edmontdante - 18 June 2010, 20:04:16
Acayip kıl oluyordum şu Ferhat'a ama anlaşılmış %90.Eokacılara benziyor aynı

Ahmet Şahin'e yol verecekler anlaşıldı .Bank Asya'nın en iyi kalecisini elden çıkarıyorsan demek ki hedefin şampiyonluk değil  >:(

sadece55

Hani açıklıcaklardı herşeyi bugün 

mehmet yılmaz

Ferhat, Türkiye'nin en iyi kalecisi olduğunu söylemişti birkaç sene önceki bir röportajında... Türkiye'nin en iyisi olmadığı kesin, böyle birşey demesi bile onun ruh halini göstermesi bakımından ilginç. Provokatif bir kaleci, rakip tribünlerle başımızı sürekli derde sokabilir. Buradaki 1-0 kaybettiğimiz Rize maçında yaptığı pislikler ortadaydı. O maçın başlığını bulup okuyabiliriz neler olduğunu. Şenol Karagöl'ün daha genç olanı bence. Çok iyi kaleci olduğunu da düşünmüyorum, pigme gibi birşey, boyu uzun değil. Zaten iyi adam olsa şampiyonluk yaşadığı Oftaş'tan da Eskişehirden de veto yemezdi. Aynı takımda 2 sezon üstüste oynayamıyor, yuvası olan G.birliği bile dönüp bakmıyor yüzüne. Demek ki baska baska sorunları da var. Açıkçası hiç içime inmeyen bir transfer olur. Ahmet Şahin'i yemeyi düşündüklerini ta lig devam ederken biliyorduk zaten. Hiç de sürpriz olmadı bence.

LisandroLopez

Şu anki Samsunspor yönetimi hiç bir stopere 400.000 bin tl para vermez.. Bunu hepimiz biliyoruz.
Eğer Şehmus haberleri doğruysa yıpratıcı bi forvet , hava hakimiyeti olan bi forvet olduğu için çok yararlı olacaktır.
Tüm Samsunspor'luların düşündüğü gibi bence Ahmet Şahin'in  takımda kalması taraftarıyım.Eğer Ahmet fiyatında abartılı şeyler istemiyorsa razı olurum.
Çünkü bence tartışmasız Bank Asya'nın en iyi kalecisi.. Deli Ferhat'ıda hiç görmek istemem doğrusu bu takımda.. Kendi taraftarıyla kavga etmeye kalkan bi adam neredeyse..
Turgut'u sattınız,Oktay'ı bıraktınız bari Ahmet'i elde tutun ey basiretsiz yönetim..

LisandroLopez

sadece55

Bişey açıklıcakları yok yalandan oyalıyolar

YaşarDoğu

Bugün Cuma günü ne oldu açıklama , yalan mı oldu?

Ama olsun Samsunsporlu adamlar , hep destek tam destek.Bizde akhisarlıyız zaten

mehmet yılmaz

Orası öyle zaten, hangimiz Hakkı Tomaç kadar Samsunsporlu olabilirz ki? Zaten bizim gibiler sırf yönetimdeki kişilere gıcık olduğu için ya da kişisel sorunlarımız için eleştiriyoruz, yoksa bu kadar başarılı insanları eleştirmek için deli olmak gerekir. Erkut Tutu gibi başbakan, Hakkı Tomaç gibi reis-i cumhur lazım bu ülkeye...

celebi

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 18 June 2010, 20:07:06
Ahmet Şahin'e yol verecekler anlaşıldı .Bank Asya'nın en iyi kalecisini elden çıkarıyorsan demek ki hedefin şampiyonluk değil  >:(

playmaker55

ahmetde niye 3 5 liranin hesabini yapiyor oynamyolrdun aldik seni adam gibi oyna ac gözlüluk yapma karadeniozden daha rahat huzrlu neresono bulacaksin...benxce yönetciler demeli ...kocum iyilesme yapalim 50 000 kulube keselim senin ücretden...anlasdin ücretden oyna jübileye kadar samsunda.o kadarda abartilacak bi kaleci degil ahmat