2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Kodalak

Alıntı yapılan: eLLis - 18 June 2010, 16:41:45
Bende ciddi ciddi bişemi var diye okuyodum geçin şu mesajları dalganında bi sınırı olmalı...

YaSeF55

Alıntı yapılan: eLLis - 18 June 2010, 16:41:45
Bende ciddi ciddi bişemi var diye okuyodum geçin şu mesajları dalganında bi sınırı olmalı...

jean

sehmus gelirse son yillarin en iyi transferi olur senolu goz gore gore almadilar bir suru isim cikiyor henuz imza yok turguta karsilik adam aldilar nerdeler niye gelmiyorlar turgut imza atti bize verecekleri hala piyasada yok bide ahmet sahin konusu cok sacma adam anlasmis imzayi atmis alacaginida almis iyilestirme istiyor anlasman neyse ona uymak zorundasin 4 ay top oynamadin ona ragmen samsunspor seni aldi iki kurtaris yapip kendini gosterdin yine daha ne istiyorsun samsunspora gelen havalaniyor ezelden beri nedendir bilemem

mehmet yılmaz

kalpar, ankarada fatih öztürkün makam -odasında imzalamış.

ahmet şahini resmen yemişler, karakter olrak hiç sevmediğim, provokatör kılıklı kaleci ferhat odabasıyla anlaşılmış diye duydum.

aytek aşıkoğluna teklifte bulunmuşlar. aytek iyi topçu ama bir stopere yıllık 400.000 lira teklif etmek tuhaf doğrusu.

resmi siteyi bekliyoruz halen sınav sonucu bekleyen talebeler misali....

sadece55

abi ferhatta aslında iyi kalecidir ama işte ahmet şahini gönderip almak gereksiz:(

berusa55

18 June 2010, 18:34:53 #935 Son düzenlenme: 18 June 2010, 18:37:21 berusa55
Ahmet Şahin'de de biraz yan çizme var gibi  :-\ Alacağında iyileştirmeler istemeler falan??

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 18 June 2010, 18:03:27
ahmet şahini resmen yemişler, karakter olrak hiç sevmediğim, provokatör kılıklı kaleci ferhat odabasıyla anlaşılmış diye duydum.

Ahmetin kalitesi ortada, Ahmet ücretinde iyileştirme istedi, kabul edilmedi ve Ferhat ile anlaşıldı. Hadi hepsi kabul diyelim,

Boluspor Ahmet'i istiyordu ve bonservis ücreti ödemeye de hazırdı. Bari Bolu'ya satıp bonservis ücreti almayı akıl edebilseydiniz...

FaTiH_HaN

celebi

FaTiH_HaN

izleyip goren varmi 400 bin lira edecek adam mi bankasyada?

celebi

400.000 etmez ama iyi bir oyuncu kanaatimce

berusa55

KareAs55

18 June 2010, 18:51:09 #942 Son düzenlenme: 18 June 2010, 18:52:55 Samsunlu5595
Bize 2.maçda gol atmışdı   baya gol istatistiği iyi duran toplarda

Not:Geçen Sezon Bank Asya birinci liginde  30 maçda 7 gol atmış

FaTiH_HaN

sadece55

aytek iyi stoperdir ama 400bin lira olayı hikayedir sanmıyorum