2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: beşnumara - 16 June 2010, 00:19:23
bak bunu hiç düşünmemiştim.olumlu yönleri de var demek ki ama ben hep bardağın boş tarafına baktığım için orasını göremedim

Evet Fatih'im böyle bir huyun var senin  ;D ;D

Kaya

Bende geçen ronaldoya telefonla ulaştım bunun yanında bir ç0k isimle de görüşüyorum.Ama şu an bir kaçının ismini veremem cumaya ancak.İsmini veremeyeceğim futbolcular bu ligin üstünde hatta dünya kupasında top koşturmaktalar.Dün ki görüşmemizde Drogba kolundaki ağrı,Roben dizindeki bandaj yüzünden net yanıt vermedi ama herkes emin olsun olumlu sonuçlanacaktır.

Birde son olarak vuvuzela yüzünden oyuncularda oluşan kulak problemi nedeniyle maliyetler düştü bu bizim işimize gelecektir siz hiç meraklanmayın  ilk önce Süper lige oynayacağız sonra playoff daha sonra düşmeme rahat oluuun >:(

Bizi bu hallere kim düşürdüyse payı yok topunun....... Bu kulübün bu hale gelmesinde kimin parmağı varsa bizim akıttığımız ter,verdiğimiz değer ve sevgi kadar ALLAH belasını versin...Bundan da büyük beddua yoktur artık...YETER bir SAMSUNSPORlu olarak samsunda sokağa çıkacak yüzümüz kalmadı gidin manavda portakal satın gerçi onu da yapamazsınız...

beşnumara

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 16 June 2010, 00:27:15
Evet Fatih'im böyle bir huyun var senin  ;D ;D
ne yapalım kardeşim hayat bizi bu hale getirdi.hiçbir olumlu hareketle karşılaşmadım ki  :)

mehmet yılmaz

Yönetime destek çıkmıyorsunuz, destek zamanı diyorlar bazıları... Eyvallah! Tabii bunu diyenler kendileri neye, ne kadar destek çıkıyor; kendi adamları gittikten sonra bir kez bile stada geliyorlar mı, o da ayrı bir konu. Ben ve arkadaşlarım, kişilere bakmaksızın, maddi ve manevi her zaman yanındayız zaten Samsunspor'un; çok şükür bugüne kadar küsmedik, küsecek falan da değiliz! İnsan kaderine küsemez çünkü!

Eğer yönetime destek çıkmaktan kasıt, "helal olsun, siz hatadan münezzehsiniz" demekse onun adı destek olmuyor, başka bir karşılık veriliyor. Yönetimin doğru yaptığı işler yok mu? Vardır mutlaka ama bir çiçekle bahar gelmiyor bence... Terazinin eksik ya da yanlış kefesi diğer tarafa göre çok baskın çıkıyor.

Çok uzaklara gitmeye gerek yok, son 10 güne bakalım. Ortada imza atmış bir tek transfer yok; İsa Turan meselesinin ne olduğu bile anlaşılamadı daha. Cuma gününe kadar liste yapan İsa Turan, devam mı ediyor, teknik direktör mü oluyor, Kalpar'ın durumu nedir? Resmi sitede bir şeyler yazıyor ama tam bir kafa karışıklığı ürünü şeyler onlar ve ertesi gün değişmeyeceğinin garantisi yok! ( Hani en güncel ve doğru haberleri alacaktık ya, 5 günde bir güncellenen resmi sitemizden...)

Sonra ortada bir yönetim var ama Süleyman Salur ( mevcut yönetimin sadece zaman geçirdiğini, kendi ceplerinden hiçbir şey vermediklerini iddia ederek ayrılmıştı ) ve Abdi Azgar gibi en bilindik iki ismi resmen bırakmış; Ocak kongresi sonrası isimleri yazanlardan çoğu tamamen kâğıt üzerinde kalmış, gizli ve resmi iki başkanın olduğu bir yönetim!
Benim asıl dikkat çekmek istediğim şey ise Ocak ayında yapılan kongrede yönetime giren ve maddi olarak da önemli bir yükü karşılayacağı düşünülen SADEF destekli İstanbul kanadının ne olduğu?

Sahi nerede o yöneticiler? Bıraktılarsa niçin açıklanmıyor ve niçin bıraktılar? Bu bile gizli durumda...

Fakat bütün bunları bir kenara bırakalım çünkü bu sene hedefimiz Süper Lig; şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulacak. Çok özverili bir şekilde çalışılıyor. Aceleye gerek yok, sabırlı olmalıyız; kulübü şehirle bütünleştirdik; geçen hafta olmadı ama haftaya transferler başlar, olmadı öbür hafta olur, olmadı sonraki hafta...

Her şey çok güzel olacak!
Gökten üç elma düşmüş vesaire vesaire...
Oysa ki bizim için masal çağı geçti çoktan...

red_white

birazdan klubü arıcam bilmiyorum ne kadar faydası olur ama şenol demirci konusunda taraftarın sesini duymaları için bence herkes arasın zaten yönetim kurulundan kimseye ulaşılmıyo bari alternatif yöntemleri kullanalım

red_white

istanbul kanadını bence sadece para için aradıkları için sorun oluştu diye tahmin ediyorum, diğer konularda görüşlerini almıyorlar ve kendi ceplerinden kuruş para çıkarmıyorlar olay bundan ibaret bence

babasamsunlu

Bazen maraton başkana "Bu seneye kümeye düşecek Samsunspor" dediği için çok kızıyorum..Kızma tamamen O kelimeyi hazmedemediğimden..Ama adam haklı be kardeşim..Elle tutulur ufacık bir ışığımız bile yokken süper lige oynayabilme hayalini kurmak tamamen aptalık..

Özür diliyorum senden sayın Maraton el tonton.. :( :( :( :(

pitbul055

Bizi bu ligde avarajla tutan 2 adam vardı 2 sinide gönderdiler.Bakalım bu sene ne b.k yiyecekler.Böyle giderse 5.hafta düşmeyi garantileriz

red_white

mecbur kardeşim bu yönetime başka bi ulaşma yolu bulamıyorum basınıda takip etmiyorlar burnun dikine gidiyorlar telefona cvp vermiyorlar hiç yoktan kendi içimi rahatlatayım  :(

beşnumara

o zaman mesaj yağmuruna tutalım.mecbur bakacaklar :)

Jnr.Serkan

Sanki her sezon 2-3 ay önceden transfer yapıyordukta şimdi durumlar çok kötü diyorsunuz.Bekleyelim görelim.Geçen sezon son hafta transfer yaptık öyle düşünün birazda iyi tarafından bakalım..

AntZ

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 16 June 2010, 12:07:14
Sanki her sezon 2-3 ay önceden transfer yapıyordukta şimdi durumlar çok kötü diyorsunuz.Bekleyelim görelim.Geçen sezon son hafta transfer yaptık öyle düşünün birazda iyi tarafından bakalım..

Kaç senedir bekliyoruz bekliyoruz, gördüğümüzde iş işten geçmiş oluyor be Serkan'ım  >:(

playmaker55

yönetim istifa...bizler gecelim yönetme daha iyi yönetirirz bizde aglariz..bizde medyaya poz veririz bizde personele onu buna kesik atariz ..palavra yapariz..gravat takariz....dolasiriz...biyikda uzatiriz....bu model yönetici..-)

furkan5534

GurbetciFanatik

Özgener müjdeyi verdi
16 Haziran 2010 / 14:52
Yönetimin daveti üzerine Samsun'a gelen TFF Başkanı Mahmut Özgener, "Samsunspor'un Türk Futbolu'nda ayrı bir yere sahip olduğunu belirterek, "Samsunspor Süper Lig'e çıkmalı. Şehirde bu arzuyu görüyorum, hissediyorum. Yönetimi bu konuda başarılı çalışmalar
BEKLENEN GÜN GELDİ
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, kurmaylarıyla birlikte geldiği Samsun'da Kırmızı-Beyazlı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Ankara'da katıldıkları TFF yönetim kurulu toplantısından sonra özel bir uçakla Samsun'a gelen TFF Başkanı Mahmut Özgener'i Samsunspor yönetim kurulu ve Taban Birlikleri temsilcileri karşıladı.
ÖZGENER BÜYÜK ŞANS
Dün akşam saat 20.00 gibi Samsun'a iniş yapan Özgener'i VIP Salonu'nda Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç, İkinci Başkan Erkut Tutu, Bölge Müdürü İbrahim Güven ve ASKF Genel Başkan Yardımcısı Şener Aydın karşıladı. Kalabalık bir grupla akşam yemeği için Yelken Kulübe giden Başkan Özgener'i Vali Hüseyin Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz karşıladı.
YELKEN'DE YEMEK
Hep birlikte yenilen akşam yemeğinde konu elbette Türk futbolu ve Samsunspor'du. Özgener, yaptığı kısa açıklamada, "Samsunspor'un Türk Futbolu'nda ayrı bir yere sahip olduğunu belirterek, "Samsunspor Süper Lig'e çıkmalı. Samsunspor camiası ve şehirde bu arzuyu görüyorum, hissediyorum. Yönetimi bu konuda başarılı çalışmalarından dolayı taktir ediyorum" dedi.

Yönetimin bu konuda basarili calismalarindan dolayi taktir ediyorum   diyor Özgener.
Ya bizlen tassak geciyor yada gercekten bu takim düsmedi diye takdir ediyor.