2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

senol demirciyi halen arayan, soran olmamış. mersin ve giresundan ciddi teklifler varmış, sanırım artı onlarla görüşecek :(

Tufan

yönetim Allah sizi bildiği gibi yapsın bi kere yaptığınız iş yüz güldürsün be ! >:(

FaTiH_HaN

15 June 2010, 17:10:50 #842 Son düzenlenme: 15 June 2010, 17:29:16 samsuni
yaaa bi sevindirici haber olacak diye internetin basindan ayrilmiyorum yok arkadas bi takimda hic mi birsey yolunda gitmez bu bizim kaderimiz mi gulmeye hakkimiz yokmu cenabetmiyiz neyiz...  >:( :-X

LisandroLopez

Ligde kalmayı hedeflediğimizde kaldık şükür ki , Şampiyonluğu hedef görürken düşmesek bari Allah korusun ama durum pek iç açıcı değil..

**KaR6**

cumayı bekliyorum cumayı.. bakacam ne acıklayacaksınız..

Sioux

turguttan gelen paranın ilk taksitini ömer çoruh bugüne kadar verdiklerine istinaden almış diye duydum. yani temlik.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: komançi - 15 June 2010, 17:42:17
turguttan gelen paranın ilk taksitini ömer çoruh bugüne kadar verdiklerine istinaden almış diye duydum. yani temlik.

Sende de ne kulak var bilader , admaı çıldırtan kulak yani >:( >:( >:( >:( >:(

sadece55

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 06 June 2010, 10:51:46
TRANSFER BAŞLIYOR
Kırmızı Beyazlı yöneticiler ve teknik heyet,yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturabilmek için dört koldan çalışıyor.
Çeşitli yerlerde birçok oyuncu izleyen SAMSUNSPOR Sportif Direktörü İsa Turan, temaslarını hızlandırdığını belirtti.

Dün 6 oyuncuyu telefonla arayarak birebir görüştüğünü ifade eden Turan
"Önümüzdeki hafta içerisinde temasta olduğumuz isimler konusunda girişimlerimizi somutlaştıracağız ve takımımıza gerekn takviyeyi yapacağız" dedi.

Onumuzdeki hafta yarın başlıyor,

Bakalım Yetersizler anlattıkları hikayenin ne kadarını yapabilecekler, ve temasta olduklarını soyledikleri isimler gercekten takımamı yoksa klubeye mi takviye gorecegiz.

Sevgiler.

Kaynak : BiHaber Hikaye Gazetesi (Karadeniz'in en iyi hikaye anlatan yerel gazetesi)

Arkadaslar,bunların yetersizliklerini yazmaktan bıktık,ama bu dingil basın ve faydasızlar aynen hikayelrine devam ediyorlar.

Bunlardan birşey olmaz.

Samsunspor'u bu borçlarıyla alacak biri de olmadıgına gore aynı hikayeleri dinleriz.

Bir insanda ışık olur dersin ki bekleyelim,bakalım birşeyler olacaktır.Ama bu yönetimde maalesef akıllı adam yok.dolayısıyla bir icraat yapmalarını beklemiyorum.

Turgut'u da becerip satamayacaklarını düşünmüştüm. Ama satış işinde enteresan bir şekilde sonuca ulaştılar. Gerçi keşke satamasalardı,kaleye direk giden 2 oyuncudan biriydi. Diğeri de oktay'dı. O da gitti.

Neyse,Allah hepimize bu gelişemeyen gelişmelerden dolayı akıl ve ruh sağlığı versin.

Sevgiler.

jean

senol yatarsa kotu olur ne yapmaya calisiyorlar anlamis degilim imza yok ortada hep laf artik icrat istiyoruz

Gorkem

Nuri Asan

zaten kongrede de gözüm hiç tutmamıştı hakkı tomaç'ı.boyna taraftara sallayıp duruyordu.

beşnumara

Alıntı yapılan: samsuni - 15 June 2010, 16:55:37
senol demirciyi halen arayan, soran olmamış. mersin ve giresundan ciddi teklifler varmış, sanırım artı onlarla görüşecek :(
şenol düşünülmüyor abi.şenolun mevkiisine düşünülen oyuncuları duysan gülmekten koparsın.ne şenolun yerini tutar ne de giden turgut ve oktayın yerini :(

Tufan

Alıntı yapılan: beşnumara - 16 June 2010, 00:10:24
şenol düşünülmüyor abi.şenolun mevkiisine düşünülen oyuncuları duysan gülmekten koparsın.ne şenolun yerini tutar ne de giden turgut ve oktayın yerini :(

bu cümleden çıkardığım tek olumlu şey bizim yönetim(!) düşünebiliyormuş.  yaptıkları icraatlar belli onuda pek tutarlı yapamıyorlar >:(

beşnumara

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 16 June 2010, 00:15:47
bu cümleden çıkardığım tek olumlu şey bizim yönetim(!) düşünebiliyormuş.  yaptıkları icraatlar belli onuda pek tutarlı yapamıyorlar >:(

bak bunu hiç düşünmemiştim.olumlu yönleri de var demek ki ama ben hep bardağın boş tarafına baktığım için orasını göremedim