2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

atakumlu83

arkadaslar cok buyuk ıhtımal ferhat gelecek

mimar55

Alıntı yapılan: germencisse - 13 June 2010, 01:21:18
Halen ufak çaplı topçuların peşinde koşuyoruz ya..akıllanmıcak bizimkiler..

kusura bakma ama kaç yıldır ilk defa güzel olumlu gelişmeler oluyor takımda futbolcu olarak kimi görmek istiyorsun...kim gelir şuan takıma yıldız olarak takım süper lige cıksın herkesi alırız lütfen untmayın arkadaslar bank asyada futbol oynuyoruz.... ben ilk defa yönetime tam destek veriyorum........
bu futbolcuları alırlarsa bu yönetime
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<...

sadece55

aslında isimler iyi kaliteli ancak ortada hiç somut bişeyler yok

jean

Kilicarslan gelirse ahmeti verelim parada aliriz

germencisse

Alıntı yapılan: mimar55 - 13 June 2010, 15:41:27
kusura bakma ama kaç yıldır ilk defa güzel olumlu gelişmeler oluyor takımda futbolcu olarak kimi görmek istiyorsun...kim gelir şuan takıma yıldız olarak takım süper lige cıksın herkesi alırız lütfen untmayın arkadaslar bank asyada futbol oynuyoruz.... ben ilk defa yönetime tam destek veriyorum........
bu futbolcuları alırlarsa bu yönetime
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<...

Haklısınız ama biz burda neden halen bulunuyoruz hiç düşündünüzmü..tabii çeşitli olanaksızlıklarda bunun içerisinde ama önde gelen sebep hatalı transferler..10 12 topçuya para vereceğine gider 2 tane adam gibi tecrübeli isim alırsın..yoksa biz bilmiomuyuz nerede bulunduğumuzu..

playmaker55

jasmin abdoski...... makedon . isvicre vatandasi 20 yasinda FORVET !!!su anda renova makedonya sampiyonu gecen senin transfer olmak üzere ...ben tavisiye ederim bu adami canli izledim gecen sene altach avusturya 2 liginde kadrosundaydi...

furkan5534

butun transferler tırt bı halt oldugu yok..walla mıdem bulandı artık.. sacma yalan dolan düzmece oldu yemın edıorm hergun ayrı ayrı haber hepsı sısırme balon ;)

Mesudiyeli

Alıntı yapılan: 35ama55 - 14 June 2010, 01:13:02
Şenol Demirci'den bir haber yok. Halbuki ihtiyacımız olan bir isim. Hem orta sahanın kanatlarında yer alabiliyor, hem de orta sahada oyunu yönlendirebiliyor. Top tutmamız gereken dakikalarda ayağında top tutabilen, kısır olduğumuz duran topları da etkili kullanabilen bir isim. Tecrübesi de var. Yönetim Türkiye'ye ilk geldiğinde yaptığı hatalar yüzünden kendisini uyumsuz olarak görebilir. Ancak olgunluk çağına geldiğini düşündüğüm Şenol'un "görmüş geçirmiş" halinin takıma katkı sağlayacağı kanısındayım. Süper ligdeki en çirkef oyuncu olma dalında rekorlar kıran Yılmaz'ın Bucaspor'da nasıl kaptanlık yaptığını ve takımını sürklase ettiği örneği de önümüzde. Takıma sadece bir oyuncu olarak değil, son yıllardaki genel sıkıntılarımıza çare olacak bu oyuncuyu takımımızda görmek bizi gelecek sezon için umutlandıracaktır.

Samsunspor yönetimi artık ne bekliyor merak ediyorum? ŞENOL DEMİRCİ artık 30 yaşında , Samsun'da oynamaya can atıyor böyle bir oyuncu buluyorsun ama hala bekliyorlar açıkçası şaşırdım.Transfer piyasası şu an çok yüksek.Normalde 200-250 milyara 1 yıl oynamayı kabul eden bir oyuncu kapıyı 400 ila 500 Milyar'dan açıyor,belki Samsunspor yönetimi Şenol'un istediği ücreti yüksek bulmuş olabilir ve fiyatının biraz düşmesini bekleyebilir.Bu sezon hiç bir takım öyle büyük paralar ödeyemez,bu ligin en kalbur üstü oyuncusunun alacağı para en fazla 400-ila 500 milyar arasında olur.Bu rakamıda alacak oyuncu sayısı 18 takımın toplamında en fazla 10-12 kişi olur diye düşünüyorum.

berusa55

Şenol Demirci'nin de yalan olduğu artık kabak gibi çıktı ortaya. Kaç gün oldu hala bir haber yok. Bu adamı almaya niyetli olsalardı çoktan transfer haberi çıkardı. Yuh be artık hakkaten yuh! Bu sene de yalan olacak ona yanıyorum  :(

babasamsunlu

Mal kılıçarslan la antipatik ferhat odabaşını almaya çalışan zihniyetin Ahmet Şahin konusunda hiç bir şey yapmaması burnuma pis kokular getiriyor..Sanırım erkut tutunun osuruk kokusu bu...Ahmeti Boluya satıp bu iki dangalağı alacaklar...O zaman bende bunların gelmişine geçmişine rahmet okuyacam... >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Jnr.Serkan

Fatih Yigitusagi %90 Samsnspora transfer olmuş...Giresunsporda istiyormuş.aklını çeldim orası düşman dedim taraftarı kolpa dedim.her maç 15bin kişiye oynıcan dedim bide adana maçının resmini attım gece adam iptal hayran kaldı :D haftaiçi samsuna gelcekmiş en çok mesafe ilerleyende Samsunspormuş :)hayırlı olsun

berusa55

Tamam da Fatih Yiğituşağı kim sevgili Volkan? Biraz açıklama yazar mısın bu futbolcu hakkında.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: berusa55 - 14 June 2010, 11:38:38
Tamam da Fatih Yiğituşağı kim sevgili Volkan? Biraz açıklama yazar mısın bu futbolcu hakkında.

Abi önceki sayfalarda vardı gurbetçi almanyada oynuyor...Ortasaha sanırım.Başka talipleride varmış ama resimleri attım transferi bitirdim :) giresunuda devreden çıkarttım :D bu arada volkan değil abi serkan düzeltme yapim :)

berusa55

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 14 June 2010, 11:43:08
Abi önceki sayfalarda vardı gurbetçi almanyada oynuyor...Ortasaha sanırım.Başka talipleride varmış ama resimleri attım transferi bitirdim :) giresunuda devreden çıkarttım :D bu arada volkan değil abi serkan düzeltme yapim :)

Önceki sayfalarda baya geride kalmış o yüzden bir açıklama yazarsan iyi olur dedim Serkan  ;D:D :D

Akyol

En büyük transfer serkan üstünel :P ;D

Bu yönetim hala neyi bekliyor? Ahmet Şahin gibi kaleciyi boluya kaptırırsak harbi fena söverim bunlara >:(