2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

12 June 2010, 11:54:49 #750 Son düzenlenme: 12 June 2010, 12:00:44 samsuni
Alıntı yapılan: celebi - 12 June 2010, 11:39:09
ne oldu bu transfer işleri arkadaşlarya

AlıntıElimizi çabuk tutacağız
12 Haziran 2010 / 10:54
Kırmızı-Beyazlı ekibin tecrübeli çalıştırıcısı Hüseyin Kalpar, iç dış transferin en kısa sürede tamamlanması konusunda koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyledi
BAŞARILI OLACAĞIZ
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, yeni sezonla alakalı çalışmaların koordineli bir şekilde devam ettiğini söyledi. Öte yandan özellikle dış transferde hata yapmamak adına ince eleyip sık dokuduklarını ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Kalpar, "Mücadelemiz yeni sezonda taraftarlarımıza başarılı bir takım izlettirebilme adına. İnşallah bunda da başarılı olacağız" diye konuştu.
HATA YAPMAYACAĞIZ
Bir an önce transfer ve diğer konularda işlerini halledip, yeni sezon hazırlıklarına başlamak istediklerini dile getiren Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktör Kalpar, "Pazartesi günü anlaşmaya vardığımız bazı oyunuları Samsun'a davet edeceğiz. Ufak pürüzlerin halledilmesini bekliyoruz" diye konuştu. Bu arada tecrübeli teknik adamın, önümüzdeki hafta içinde resmi mukaveleye imza atması bekleniyor.
denge

AlıntıUğur Kıllı da listede
[ 11.06.2010 ]

Samsunspor'un transfer listesinde Samsunlu olan 1989 doğumlu Uğur Kıllı'nın da olduğu öğrenildi. Futbola Tekkeköy Beldespor'da başlayan Uğur Lüleburgaz'daki son sezonunda 26 gol kaydetti.,Kırmızı- Beyazlılar'da teknik ekip yönetimle toplantılarını sürdürürken, listedeki oyuncularda bir bir öğrenilmeye başlandı. Samsunspor'da teknik ekibin üzerinde durduğu oyunculardan birisi de Lüleburgazspor forması giyen Samsunlu Uğur Kıllı. 1989 doğumlu olan orta saha oyuncusu geçen sezonu 26 gol kaydetti. Bu oyuncu için ilk olarak Başkan Vekili Erkut Tutu'nun Lüleburgazspor Başkanı Siyami Aslan'la görüştüğü ardından da Sportif Direktör İsa Turan'ın bir dönem çalıştırdığı Lüleburgaz'a giderek gerekli girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Haber gazetesi

celebi

GurbetciFanatik

Isigi gören listeye girmisde
is listeye girmekle olmuyo imza attirmakla oluyor.
SU Ugur la Senol imzayi atsada biraz nefeslensek hepimiz.
3 Yabancida gelirse kaliteli oh gel keyfim gel.
Ama su son 1haftada hep liste duyduk görüsmeler duyduk insallah sonuda gelir.

gurbetçi55

vaybe adama bak orta saha 26 gol  heralde yerli ronaldo olçak

Jnr.Serkan

Klüpte gerçekten güzel gelişmeler vardı.Eskiden hiç taraftar bilgilendirilmezdi resmi siteden vs.Ama artık birşeyler değişiyor sanırım basın açıklamaları oluyor siteden...gerçekten özlem duyulan şeyler bunlar

sercan5592

Şuan belli olan bi sey var mı arkadaslar ya

55_OrHaN_55

artık laf değil, icraat istiyoruz. imzalar atılmadan rahatlayamıyoruz...

germencisse

Halen ufak çaplı topçuların peşinde koşuyoruz ya..akıllanmıcak bizimkiler..

**55

Sercan

mehmet yılmaz

Halk'a göre Ahmet Şahin'e yedek olarak Kılıçarslan ve şu iğrenç adam Ferhat düşünülyormuş. Haber'e göre ise Ahmet Şahin, sözleşmesinde iyileştirme yapılmasını bekliyor, yönetim ise yanaşmıyormuş; Boluspor Ahmet'in peşindeymiş...

lucarelli

SerhaT55

Alıntı yapılan: lucarelli - 13 June 2010, 12:29:59
Ahmet iyi kaleci. Kalması lazım.
bencede kalsınnnbiz bu lig kalmamızda cok payı var

Serkan

ya güzel bir pazar geçirmek istiyorum Transfer haberi okumak istiyorum.....

germencisse

Alıntı yapılan: samsuni - 13 June 2010, 12:14:38
Halk'a göre Ahmet Şahin'e yedek olarak Kılıçarslan ve şu iğrenç adam Ferhat düşünülyormuş. Haber'e göre ise Ahmet Şahin, sözleşmesinde iyileştirme yapılmasını bekliyor, yönetim ise yanaşmıyormuş; Boluspor Ahmet'in peşindeymiş...

Kılıçarslan benim akrabam oluyor..kendisi rize ile anlaşmak üzere.