2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

AntZ

Transferde adı geçen diğer oyuncu, Umut Sözen;

Alıntıİzmir'in Karşıyaka semtinde doğdu ve burada büyüdü. Futbola adımını doğduğu kentin takımı olan Altay'ın altyapısında attı. Lise hayatında sürekli okul değiştirdi. Birinci sınıfta Şemikler Lisesi, ikinci sınıfta Gazi Lisesi'nde okudu. Son sınıfa geldiğinde ise zamanın Liselerarası Dünya Futbol Şampiyonu Trabzon Lisesi'nden  gelen teklif üzerine İzmir'den Trabzon'a geldi ve Trabzon Lisesi'nde liseyi bitirdi. Daha sonra Altay'da kariyerine devam eden Umut, bir U-17 maçında Ankaraspor  Menajeri Mehmet Şen tarafından beğenildi. Sonrasında Sivasspor ve Ankaraspor'un transfer listesine girdi.  Az bir miktar karşılığında, Aykut Kocaman'ın da tastiğiyle Ankaraspor'a imza atan Umut, ayrıca ilk profesyonel imzasını atmış oldu.  İlk millî maçına U 16 Millî Takımı'nda çıktı ve bunun ardından düzenli bir şekilde alt yaş grubu ulusal takımlarda oynamaya devam etti. 1-19 Milli Takımı ile Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynadı. Profesyonel kariyerindeki ilk golünü 8 Mart 2009'da Sivasspor'a attı.

Doğum tarihi    27 Ocak 1990
Doğum yeri    Karşıyaka, İzmir
Boyu    179 cm
Mevkii    Orta alan

KareAs55

Futbol dünyası onu Sivasspor' a attığı mükemmel gol ve bunun sonucunda Bülent Uygun' a kulübe parçalatmasıyla tanıdı (:

Facebook'daki sayfasından alıntı :)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: adige73 - 05 June 2010, 14:13:40
bu a2 takımından aldıları futbolcular hangi a2 takımından alındılar ben samsunsporun a2 takımında bu isimleri hiç görmedim

Abi bu çocuklar U15-U16 takımında oynuyorlar...

mehmet yılmaz

Bildigim kadarıyla Gökhan ve diğer birkaç oyuncuyla zaten sezon sonuna doğru profesyonel imza atılmıştı. bunlar daha yeniler olması lazım.

İsa Turan, 1 hafta boyunca Anltaya'da terfi maçlarını izlemişrti, Yani bu Ali'yi bizzatizlemiş. Begendiyse saygı duymak düşer bize, çünkü bizim hiç bir fikrimiz yok onunla ilgili. Hakan Bayraktar, bizde iş yapabilecek bir oyuncu. Anıl röportajından iyi sonuçlar çıkarabiliriz lakin şu Veysel Cihan işi tam bir saçmalık.

Akyol

Başından sonuna saçma transfer politikası Veysel Cihan nedir yaa  :(

germencisse

HAKKI ZONGULDAKSPOR'DA

Samsun'nun eski kaptanlarından Hakkı Hocaoğlu Zonguldaksporla anlaşmak üzere
03 Haziran 2010 Perşembe 15:16

Üçüncü Lig hayallerine son veren ve Deplasmanlı Bölgesel Lig'de şampiyonluğa oynamayı amaçlayan Zonguldakspor, Hakkı Hocaoğlu ile prensipte anlaştı. Yıllarca birinci lig takımlarına oynayan, son olarak Samsunspor"da forma giyen Hakkı Hocaoğlu ile prensipte anlaştıklarını belirten Kulüp Başkanı Celal İncekara, tecrübeli futbolcuyu transfer görüşmeleri için Zonguldak"da davet ettiklerini belirti
                                                                                     Kaynak:Halk Gazetesi

CurvaSudSamsunspor

arkadaşlar oktayda 2.ligden gelmiş ti ilk başlarda ne işi var bizde felan diye tepki verdik ama kendisini kanıtladı umarım ali de iyi bir oyuncu çıkar ...

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 05 June 2010, 15:57:38
lakin şu Veysel Cihan işi tam bir saçmalık.

Ne Veysel'i abi, nerden çıktı bu, kıyasladığım için kusura bakmayın, kıyaslamam bile hata ama Allah aşkına tecrübeli bir forvet alacaksanız dönüp bir kere Cenk'in yüzüne niye bakmazsınız? Emin olun daha pahalıya mal olmaz. Bunların kriterlerinin başında çağrıldığında koşa koşa Samsunspor'a gelecek birisi olmaması var herhalde.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 05 June 2010, 18:26:54
Tokat'ın 23 golle sezonu tamamlayan forvetini Akhisar 90.000 TL karşılığında almış. Biz 2 gollü adamı aldık, 1 maç seyrederek. Şenol'a da Göztepe talip olmuş.

bu 23 gol atan forvet acaba fenere 30 metreden super bı gol atan hacı arif isimli arkadas mı

anlztrk

radikal-fma

valla benim bu ali kuleliye kanım ısındı çok temiz bir yüzü var canını dişine takarak top oynuyacağa benziyor insan sarrafı olduk be yanılmam ben

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: radikal-fma - 05 June 2010, 19:31:55
valla benim bu ali kuleliye kanım ısındı çok temiz bir yüzü var canını dişine takarak top oynuyacağa benziyor insan sarrafı olduk be yanılmam ben

İnşallah öyledir dostum, umut fakirin ekmeğiymiş, ummaktan başka çaremiz kalmadı:)

erdem

2 sene sonraki tahtanın sebebi olur bu veysel.içimden bi his kulelinin iyi işler yapacağı yönde

sadece55

Ali kuleliyi tokatlı arkadaşlara sordum fiziği kondisyonu çok iyiymiş ayrıca genelde sağ açık oynuyormuş..İyi transfer dediler en azından iyi bir yedek olur diye düşünüyorum

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: radikal-fma - 05 June 2010, 19:31:55

Evet transferde son nokta.. İnsan sarraflarına iş çıktı.Ey yarabbim...