2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

maviay55

yine aynı hengameler yine aynı tiyatro..tokuz kardeşim biz bunlara defolun artık ya..yine denge gazetesi sıkıntı cok büyük die başlık atmıs para para para da yan başlık  >:( >:(

defolun gidin artık..ufacık bu takım düşünülüyosa,olaganüstü kongre kararı alınmalıdır! yetmedimi yaptıklarınız!  >:(

Dartagnan

yine bize husran ... Tahta nerde tahta !!! Gec bile kaldı ...

Burak

adamlar bırakcaz dedi kimsenin kılı kıpırdamadı bıraksınlar tamam da kayyuma kalmayalım sonra...

Ollivanders

Maddi imkansizliklar yuzunden en yakın zamanda kongre kararı alınacakmıs. Denge gazetesinin haberine gore. Yok kardesim yok ben yokum artık. Ben bu takımdan umudumu kestim inanmayacagım. Umutlanmayacagım. Artık samsunspor sevdası zarar veriyor.Bıktım artık dansozlerden. Ne de bolmus kardesim dansoz . Alayıda iyi yerlerde! 

YaşarDoğu

16 May 2010, 16:04:43 #124 Son düzenlenme: 16 May 2010, 18:54:44 YaþarDoðu
Sene ortasında yönetime giren İstanbul kanadı yönetime destek olmaktan vazgeçmiş ki olmaları akıl karı değildi.Düşünsenize mali batak içinde kıvranan Tutu nun önderliğini çektiği bir yönetime para aktaracaksın, Tutu bununla karnını doyuracak , sonra yaptıkları ile önplana çıkacak ki bırakın yaptıkları zaten ortada.Üstelik bu zamana kada aldıkları yardımlarının bazılarını da inkar etmişlikleri de var.Bakanın tahta ve transfer konularındaki aktardıkları paralardan hiç söz ettiler mi?

YZY e kimsenin umut bağlamaması gerektiğini burdan defaatle söledik, söyleyeceğiz.YZY acaba Buca Bedlediye Başkanın ın Buca nın süper Lig  e çıkmasıyla nasıl bi reklam yaptıgını bizzat biri göstermeli.YZY reklamın (kendi) oldugu heryede istenmeyen ot gibi biter.

Gelelim yönetimin yandakçısı, kundakçısı Süleyman Salur'a.Yönetimden istifa etti Süleyman Salur hemde kendine göre zehir zemberek açıklamalarla.Biz zaten olacakları bilmiyor muyduk, hepimiz bizatihi biliyorduk.Köşesinden yardım için davet etmediği bir Varyemez Amca kalan Salur,  söylediği onca şeyi bizzat yalamıştır,yutmuştur.Bize de afiyet olsun demek düşer.

Doğru yolu bulan Salur a, bundan sonra kimin yanında yer alacağını soralım bizde.

brigand

biz hakkaten çok büyük takımmışız. ne destek vereni var, ne lobi yapanı var, ne arkasında duranı var. varlığın içinde yokluk cektiriliyor takıma. bir taraftar var sabrı coktan tasmıs.. bu şartlarda yine ayaktayız bi şekilde..he düzelecekmi.. düzelmez kimsede sahip çıkmaz bu takıma..şuan Samsun'a hakim olan siyasi görüşteki bürokratlar üst makamlara yalaklıkla, yalanla dolanla, sahtekarlıkla bir yerlere gelmeye çalışan insanlardır. ki onların başındaki insanlarda bu yolu izleyerek oralara gelmişlerdir. bu insanlardan kendi kültürünü kendi yaratmış bir takıma sahip çıkmalarını beklemek düpedüz hayalperestlik. bir babayiğit bekliyorum ben bunların alayına çekecek restini , söylecek sözünü..işte o zaman bak bu ihtiyar delikanlının kanı nasıl hızlanıyor..

Ollivanders

Tek kurtulus samsunsporun basına gelmek ...

sadece55

Gene bir cacık olmucak desene bari adanaspor gibi alttan başlayıp tekrardan yükselsek neyse saçmalıyorum şuursuz olduk artık şuursuz

maço

ahmet sahın bızde ya bu sene goreceksiniz playoff en azından olacak.

Gorkem

Ben böyle işin ta ulan karadenizin en büyük şehrinin takımı başka illerin ilçe takımlarının olduğu ligde çıkmaya zorlanıyor yzy senin bn

epçeli köylü

Kaleci Ahmet Şahinin drumu tam net değilmiş.Daha hiçbir futbolcuyla görüşme yapılmamış.Transfer için araştırma yapılmış alınması gerekli futbolcular belirlenmiş fakat hiçbiriyle bir girişimde bulunulmamış.Daha teknikdirektör bile belli değilmiş. Klasik para sorunu var yani. Çiflikte park paraylaolacaktı hala bir gelişme olmamış.

kuzey55

şuan net olmaması normal.çünkü henüz eski futbolcu alacakları ödenmedi.onları ödeyebilirlerse takımda kalacakları belirleyip yeni transfer yapacaklar.tabi önce herşey para.o da bugün yarın belli olur zaten.

hiç adı geçmiyor ama yine en büyük desteği galip öztürkten göreceğiz gibi geliyor bana bu sene de...

ahmetsefa55

yaa az kafası calısan adam olsa samsunda samsunspora baskan olur neden mı; cunku dıyelım kı bu sene cok ıyı transferler yaptık cıktık seneye yenı yapılan ıhaleden dolayı super lıgden dussen bıle 12 mılyon euro garantı para alıyosun yanı bu sene bız cıkamazsak seneye kume dusen takımlar 12 mılyon euro gıbı bı parayı alıp oyle dusecekler bu da demek oluyo kı bank asya dan super lıge cıkmak seneye daha zor olcak en azından bu sene cıksak obur sene kume bıle dussek alacagımız garantı parayla borclarımızı kapatırız ki bu takımın ölüsü superlıgde kalır ama anlamıyorum bır tane bıle adam gıbı baskan cıkmamasını..

usare

Bence şuanki yönetim bırakırsa ancak yeni birileri çıkacak. Aslında Galip ÖZTÜRK, Galip ASAL gibi işadamlarımız dışarıdan destekliyo, başkan olamazlar mı? Yani madem az parayla bu işler dönüyo, hatta hiç parayla. Çünkü şu anki yönetimin durumu ortada. Bari biraz parası olan birisi gelse. Biz kesin çıkardık o zaman. Parasız bu kadar oluyosa diye düşünüyorum.

kuzey55

ben birilerinin çıkacağına inanmıyorum.aslında çıkar ama nasıl birileri bişeylerin ortaya çıkmasını istemediği için çıkar yani bulunur bi kukla. o da sadece günü kurtarmak için.ayrıca galip öztürk veya galip asal diyosun.dışarıdan destek verir ama kimse kendisni küfür ettirmek istemez.

hiç parayla bu işler dönmüyo malesef.bizim pek bilmediğimiz birçok kişi ve kurumdan destek geldi bu sezon.