2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

jean

bu senede bos desenize samùpiyonluk dediler basladilar kivirmaya yine olmicak hicbirsey anlasilan krize strese devam

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 18 May 2010, 19:39:54
sen soyle abı belkı bı kulak veren olur ???

Bu ortamda yazılacak bir şey değil, gerçi daha öncede konuşuldu ama kimse o fedakarlığı istemeye kalkışmadı....

edmontdante

Yarın yerel gazeteler yazar ama ben bugunden soyleyım.onumuzdekı sene hedef super lıg.hocanın bunun ıcın ıstedigı 6 oyuncu var.4 tanesıyle prensıpte anlasılmıs.

YaşarDoğu

Abi kim o futbolcular , bilgin varsa paylaşırsan sevinizriz.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: edmontdante - 19 May 2010, 17:06:30
Yarın yerel gazeteler yazar ama ben bugunden soyleyım.onumuzdekı sene hedef super lıg.hocanın bunun ıcın ıstedigı 6 oyuncu var.4 tanesıyle prensıpte anlasılmıs.

Ben de bazı olumlu şeyler duydum abi ama Samsunspor için 24 saat bile çok uzun bir süre, her an herşey değişebilir... Biz kendimizi kötüye şartlayalım da bir sürpriz olursa sevinelim. Ama neticede yeni sloganımız "görmeden inanmayız, hatta bazen görsek bile!.."

gurbetçi55

Alıntı yapılan: samsuni - 19 May 2010, 17:08:07
Ben de bazı olumlu şeyler duydum abi ama Samsunspor için 24 saat bile çok uzun bir süre, her an herşey değişebilir... Biz kendimizi kötüye şartlayalım da bir sürpriz olursa sevinelim. Ama neticede yeni sloganımız "görmeden inanmayız, hatta bazen görsek bile!.."
o slogan fblilerin be abi  lig kupsaını görmden şampiyon olduklarına inanmıyacaklarmış ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Kadir ÇELEBİ

usare

Engin abi parayı nasıl halletmişler. Oyuncular kimlermiş. Var mı bilgin.
Güzel haberler ama sahada görmeden inanmam artık.

Ertuğrul Sağlam

Haydi hayırlısı bakalım.
İnşallah Mehmet Nas ve Cenk İşler gibi ihtiyacımız olan futbolcular vardır....

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: gurbetçi55 - 19 May 2010, 17:10:38
o slogan fblilerin be abi  lig kupsaını görmden şampiyon olduklarına inanmıyacaklarmış ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Onlar göreceklerini gördüler zaten kardeşim...  :D

kuzey55

sanmıyorum doğru olacağını gazetelerin abartması gibi geliyo.

Kadir ÇELEBİ

Sazan yazıp 1907 gönder Konfeti yağdırıp timsah yürüyüşü cebine gelsin :D

gazetede gördüm koptum adeta :D

edmontdante

Evet SAMSUNSPORda boyle seylerde her an durum degısebılıyor.gerceklesmeden ınsan ınanamıyor.ama duyumlar saglam yerden.sartlar degısır mı onu bız bılemeyız tabıkı.ısımler sımdılık soylenmedı.turgayın parasını da galıp ozturk ustlenmıs

usare

Alıntı yapılan: edmontdante - 19 May 2010, 17:29:35
Evet SAMSUNSPORda boyle seylerde her an durum degısebılıyor.gerceklesmeden ınsan ınanamıyor.ama duyumlar saglam yerden.sartlar degısır mı onu bız bılemeyız tabıkı.ısımler sımdılık soylenmedı.turgayın parasını da galıp ozturk ustlenmıs

Çarşamba'da doğdu, Samsunspor'lu oldu
Helal olsun sana Galip baba Galip baba ooo oooo..

**KaR6**

engin abi, bi sana inanırım, Allah aşkına kesin de, dün yine moralim bozuldu çükü, benim duyumlarım tak aksi yönde..