2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

gkhn

Yakubu,emenike tipindeki forvetler hep iş yapmıştır bu ligde o tarz bir oyuncu alsak fena olmaz..

Burak

hızlı futbolcu her türlü iş yapar .bank asya ile süper ligin yapısı çok farklı süper ligde 10-11. olan bir takım bank asya da küme düşmemeye oynayabilir şekil a rize hepsi süper ligde oynamış adamlardı ama son hafta kaldılar ligde

sadece55

hepsi bir zamanlar süperligte oynamıştı:) 35 yaş ortalaması olan bir takımın zaten bu kadar mücadele gerektiren ligte kalması anca son hafta olurdu

Burak

biz zaten samsun- rize maçında rizenin düşmemeye oynayacağını tahmin etmiştik dimi la erdo 55:)

sersa

Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Brezilya'da turnuva maçlarını izleyerek oyuncu bakarken, Sportif Direktör İsa Turan ise, Bosna Hersek'e giderek kendisine önerilen bir kaç futbolcunun maçını izleyip görüşme yapacak
HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR
Samsunspor'da Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ve Sportif Direktör İsa Turan, yurt dışı çalışmalarına başladı. Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Brezilya'da turnuva maçlarını izleyerek oyuncu bakarken, Sportif Direktör İsa Turan ise, Bosna Hersek'e giderek kendisine önerilen bir kaç futbolcunun maçını izleyip görüşme yapacak.

Denge

sercan5592

bu sene daha ıyı olcak gıbı gelıyo ınsallah daha ıyı olur da geri döneriz artık

alperen

**KaR6**

isa turan oyuncu izlemeye gittiyse birşeylerin sözü verilmiş demek ki.. ben bugun istifasını bekliyordum..

cem

Alıntı yapılan: **KaR6** - 15 May 2010, 18:44:46
isa turan oyuncu izlemeye gittiyse birşeylerin sözü verilmiş demek ki.. ben bugun istifasını bekliyordum..
hayırdır kadeş...???

Nuri Asan

Uzun yıllardır takımımıza zenci futbolcu gelmedi.Zenci futbolcu bize iyi bir ivme sağlar

kalptenþimþek

Zenci fındık işçisi bulamazlar.. zor yani o iş :(..

edmontdante

Yeni sezon için YZY ve bazı iş adamları tarafından verileceği söylenilen destek konusunda bazı sıkıntılar oluşmuş.YZY' yi zaten biliyorduk."Elimden gelenin en iyisini yapacağım " demiş bu sefer de.Ama bu kavram çok göreceli.Senin elinden gelenin en iyisi bizim için ne kadar yeterli acaba.

Ollivanders

Yan çizmeler basladı desene abi. Topunuzun ben.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: edmontdante - 16 May 2010, 11:04:41
Yeni sezon için YZY ve bazı iş adamları tarafından verileceği söylenilen destek konusunda bazı sıkıntılar oluşmuş.YZY' yi zaten biliyorduk."Elimden gelenin en iyisini yapacağım " demiş bu sefer de.Ama bu kavram çok göreceli.Senin elinden gelenin en iyisi bizim için ne kadar yeterli acaba.

Yalancı, Zararlı, Yaramaz...

Ben kaç yıldır onun verdiği sözlerden dönme hikayelerini dinliyorum. İsmail Uyanık'a verdiği ama tutumadığı sözleri toplasak buradan İstanbul'a yol olur. Keza Fuat Köktaş'a da öyle! Ama sorun değil Hakkı Abisiyle Erkut kardeşini kırmaz o... Rahat olun ;)  >:(

ali ihsan

Bu YZY bu sene ki halk dansları festivalinde sahneye kendisi çıksın.Bu alemde onun gibi kıvıran başka adem oğlu yoktur ...