Hakan Akman Açıklamamız

Başlatan mehmet yılmaz, 26 April 2010, 23:40:32

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı

Hakan Akman Açıklamamız

Samsunspor'umuzun altyapı ürünlerinden birisi olan ve oynadığı futbolla gelecek vaat eden Ümit ve Olimpik milli golcümüz Hakan Akman'ın aylardır süregelen cezasının artık affedilmesini istiyoruz.

Hakan Akman, Mersin İdman Yurdu deplasmanı öncesinde bir hata yapmıştır ve elbette bunun bir cezası olmalıdır. Ancak Hakan Akman'a verilen ve bir türlü bitmek bilmeyen bu ceza hem suç-ceza orantısına aykırıdır hem de iyi hal göz önünde tutulmamaktadır. Aldığı ceza sonrası, özür dileyen ve "gerekli mesajı aldım" diyerek çalışmalarını hiç aksatmadan sürdüren Hakan Akman'a anlaşılan o ki teknik direktör Hüseyin Kalpar tarafından bütün kapılar kapatılmıştır. Savaş'ın sakat sakat oynatıldığı bu süreçte Hakan Akman göz ardı edilerek aslında kimin cezalandırıldığı sorusu bir kez daha akıllara gelmektedir. Samsunspor'un içinde bulunduğu süreçte Hakan gibi isimleri kaybetme lüksü yoktur; kişisel takıntıların bedelini esasında Samsunspor ödemektedir. Bizler www.samsunspor.biz platformu olarak genç oyuncumuz Hakan Akman'ın yanında yer aldığımızı ve bu abartılı cezaya bir son verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Lig bitmek üzere zaten ama Hakan Akman artık sembolik de olsa affedilmeli ve önümüzdeki sezon kadrosunda kendisine yer verilmelidir.

www.samsunspor.biz

YaşarDoğu

İlhan ve Orhan la hangi münasebet ile bağlanmış isen Hakan ı da öyle bağla kendine Kalpar...

beşnumara

abi aslında bu kadar şeffaf bir yazı beklemiyordum.bana göre verilecek en hafif tepki verilmiş.tabii sonuçta açıklama site adına olduğu için sitemize göre de beklenen açıklama.zannetmiyorum kalparın affedeceğini.inatçı keçidir kendisi.kimseyle de paylaşmaz neden affetmediğini dialog eksikliği var adamda.taraftarlar statta sert tepki vermeden affedeceğini de düşünmüyorum

SametYılmaz55

yüz verince kendilerini imparator ilan ediyorlar dediğim dedik oluyorlar.yaptığı yanlışın farkına varır umarım

celebi

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 27 April 2010, 00:04:27
İlhan ve Orhan la hangi münasebet ile bağlanmış isen Hakan ı da öyle bağla kendine Kalpar...

mehmet hocam güzel bir yazı ve yerinde bir tepki olmuş. fakat süleymanım orjan hususunda seninle aynı düşünmediğim, belirtmek isterim.

YaşarDoğu

Normal abi, elinde Sezer gibi bir defansif sol bek varken neden orhan da ısrar edilir? 24 maçtır Orhan verdiğin şansı 1 maçtır sezer e niye vermiyor Hoca? Orhan çok mu iyi Sezer den?

Hakan Akman sene sonu  gidecekse de bu takımdan bu şekilde gitmemeli, bu bize yakışmayan şekli...

jean

cok oldu kadro disi olali bu zamana niye bekletildi anlamis degilim

Ertuğrul Sağlam

Hakan Akman çok sevdiğim ve gelecek adına ümitli olduğum bir futbolcu kardeşimiz.

Hatasının ne olduğunu bilmiyorum ama bukadar zamandır ve golcü sorunumuz olmasına rağmen affedilmiyorsa yaptığı hata bunu gerektiriyordur belki diyorum. Eğerki yaptığı hata bunu gerektiriyorsada bence affedilmeyip iyice burnu sürtülmeli, yarın için sağlam karakterli futbolcu yetiştirmek istiyorsak şimdiden yaptığı hatanın cezasını iyice çekmeliki bir daha bu hataya düşmesin.

Hepinizinde bildiği gibi Hakan Akman daha tam profesyonel değil ve kendisinin vazgeçilmez olmadığını öğrenmesi gerekli.

Ben kendisiniz A2 maçlarınıda takip ediyorum yani öyle üst düzey bir performans sergilemiyor ordada.

celebi

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 27 April 2010, 11:34:49
Normal abi, elinde Sezer gibi bir defansif sol bek varken neden orhan da ısrar edilir? 24 maçtır Orhan verdiğin şansı 1 maçtır sezer e niye vermiyor Hoca? Orhan çok mu iyi Sezer den?

Hakan Akman sene sonu  gidecekse de bu takımdan bu şekilde gitmemeli, bu bize yakışmayan şekli...

sezerin biraz agresif ve izmir çocuğu olduğunu duymuştum. belkide sıkıntı buradan kaynaklanıyor olabilir.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 27 April 2010, 16:38:25
Hakan Akman çok sevdiğim ve gelecek adına ümitli olduğum bir futbolcu kardeşimiz.

Hatasının ne olduğunu bilmiyorum ama bukadar zamandır ve golcü sorunumuz olmasına rağmen affedilmiyorsa yaptığı hata bunu gerektiriyordur belki diyorum. Eğerki yaptığı hata bunu gerektiriyorsada bence affedilmeyip iyice burnu sürtülmeli, yarın için sağlam karakterli futbolcu yetiştirmek istiyorsak şimdiden yaptığı hatanın cezasını iyice çekmeliki bir daha bu hataya düşmesin.

Hepinizinde bildiği gibi Hakan Akman daha tam profesyonel değil ve kendisinin vazgeçilmez olmadığını öğrenmesi gerekli.

Ben kendisiniz A2 maçlarınıda takip ediyorum yani öyle üst düzey bir performans sergilemiyor ordada.

Ertan kardeşim
Hakan Akman'ın kendisinin vaz geçilmez olmadığını öğrendiğini ve burnunun da sürtüldüğünü düşünüyorum. Özür dilemiş, pişmanım demiş. Hatası öyle abartılacak birşey de değil üstelik... Dediklerine katılıyorum ama zaten gerekli ders alınmış, uzatmanın bir manası olması gerek...

Recep

kütüğünü Hüseyin Kalparın kütüğünün olduğu yere aldırsın ertesi gün ilk 11 de  >:( >:(

cem

elimizde hakan akman gibi samsunun yerli forveti dururken bizi beceriksiz savaş esene mahkum eden hüseyin kalpara söyleyecek hiçbir şeyim yok..

ngonge

Hakan'in sozlesmesi sanirim bitiyordu, acaba baska bir takimla anlasti da yonetim ondan mi oynatmiyor?

AntZ

Bu haberler benim kanıma dokunuyor artık, hayvanat bahçesinde altyapıdan 2 keçi çıkıyor, Sn. Başkan altyapıya çok önem verdiği için keçileri yerinde inceliyor ama şu takımın ne altından ne de üstünden haberi yok. Üzülüyorum, ne şu takıma hayvanat bahçesi kadar, ne de bu çocuklara 2 keçi kadar önem veriliyor!

http://www.samsun.bel.tr/haber-detay.asp?NewsId=110

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: Ant55 - 28 April 2010, 02:16:20
Bu haberler benim kanıma dokunuyor artık, hayvanat bahçesinde altyapıdan 2 keçi çıkıyor, Sn. Başkan altyapıya çok önem verdiği için keçileri yerinde inceliyor ama şu takımın ne altından ne de üstünden haberi yok. Üzülüyorum, ne şu takıma hayvanat bahçesi kadar, ne de bu çocuklara 2 keçi kadar önem veriliyor!

http://www.samsun.bel.tr/haber-detay.asp?NewsId=110
kendinede bi kafes yaptırsa çok iyi olur aslında yzy.tam sığır bu herif ya ağzımı bozduracak gece gece benim