Hakan Akman Açıklamamız

Başlatan mehmet yılmaz, 26 April 2010, 23:40:32

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

Samsunun öz cocuğuna bu yapılır mı adamlar geliyor bu takıma hiç oynamadan alacağım var diye kulübü fedarasyona şikayet edip haciz getirtiyorlar tamam hata yapmıştır ama affedilmeyecek kadar değildir herhalde bu zor günümüzde çok ihtiyacımız oldu iyide oyuncu ama yönetimde mal ilhan taraftara el kol hareketi yapiyor cıkıpta bir yönetici ne yapiyor bu adam demiyor mal yönetim mal

YaşarDoğu

28 April 2010, 21:31:08 #16 Son düzenlenme: 28 April 2010, 21:34:51 YaþarDoðu
Yalancı top olsun mu Kaplar , Caner le mi Samsunsporun gelecek sene forvet hattını oluşturacaksın?

mehmet yılmaz

Özrü kabahatinden büyük, neymiş? Zaten sözleşmesi bu sene bitiyormuş... Hocaya değil de buna çanak tutan yönetime inanamıyorum ben.... Hakan Akman gibi birini almak için 200.000 lia bayılırsınız artık sezon başında. Hoca da Antep doğumlu bir golcü(!) bulur getirir size.

erkutdem55

Oktay'ın da sözleşmesi bitiyor.Sağolsun Kalpar sözleşmesi biten futbolcuların kaçması için elinden geleni yapıyor.Yönetim kurulunun duruşunu kutluyormuş.23 futbolcu alıp,paraları çarçur edip,bizi fıtık ettikleri için ben de yönetim kurulunu kutluyorum. >:(

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 28 April 2010, 21:33:19
Özrü kabahatinden büyük, neymiş? Zaten sözleşmesi bu sene bitiyormuş... Hocaya değil de buna çanak tutan yönetime inanamıyorum ben.... Hakan Akman gibi birini almak için 200.000 lia bayılırsınız artık sezon başında. Hoca da Antep doğumlu bir golcü(!) bulur getirir size.

Mehmet Polat da Antepli. Onu bile getirir. Keza getirmediler mi zamanında? >:( >:(

Tufan

29 April 2010, 00:07:59 #20 Son düzenlenme: 29 April 2010, 00:09:49 TuFaN55
adam rotasyonda ne güzel oynuyordu arada golünüde atıyordu bu takım cefaya sercana katlandıda bir Hakan Akmana mı tahammül edemedi anlamıyorum. yönetimin dik duruşuymuş eğri ağacın doğru gölgesi olmazmış geçiniz!

SametYılmaz55

sözleşmesi bitiyorda bulabilcen mi Hakan Akman ayarında birini?bulursun sen tabi Antep'te topçu çok nasıl olsa getirirsin nerede kalas adam varsa.Hemşehri kıyağı geçersin bide ohh ne alaka memleket yönetim bu kadar beceriksiz olursa hocada dediğim dedik giderse seneye çok fena patlarız 

kerem55

hocada dediğim dedik giderse seneye çok fena patlarız   >:( >:( >:(

babasamsunlu

Ulan sen besle büyüt yetiştir..Tam kıvama getir ondan sonra adamın biri çıksın bütün yılların emeğini sırf kapris yüzünden yıksın..
Tamam adam hata yapmış hatasını anlamış özür dilemiş..Sen halen daha ihtiyacın olmasına rağmen adamı yok etmeye çalışıyorsun..Eğer bu çocuk bu şekilde gönderiliyorsa yaptıklarından ötürü Sercanı Sefayı İlhan malını ve hatta Turgut u(malum hareketinden ötürü) döverek yollamanız gerekmiyordu..
Eğer adaletliyseniz hepsine aynısını uygulayın.Eğer futbolcu kazanmak istiyorsanız O na bir şans vermelisiniz..Bir kez bile şans tanımadan birini siliyorsanız siz art niyetlisinizdir..Sezer e Hakan Akmana ve Oktaya gösterdiğin tutumu kınıyorum sayın Kalpar efendi..Orhan a İlhan a Savaşa katlandığın kadar bu çocuklara katlanamadın  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(