Bunca fedakarlık kümede kalmak için miydi ?...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 26 April 2010, 12:57:32

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

sınıfı geçen sadece taraftarımız olmuştur bu senede.herşeye inat takımımıza sahip çıkmıştır,desteklemiştir bütün bu olanlar sadece SAMSUNSPOR'umuz içindir.bizim sevdamız SAMSUNSPOR yemişim muratı,oktayı,turgutu,hüseyin hocayı.ölümlü dünyada ölmeyecek tek şeydir SAMSUNSPOR'umuz...

34_55

biz artık anlatamıyoruz anlatmakta istemiyoruz artık ŞAMPİYONLUK yaşamak istiyoruz beyleeeerrr...55

brigand

ben artık umutlandırmıyorum kendimi ne yaparlarsa yapsınlar Samsunspor u bitiremezler içimde o yüzden artık hiç umutlandırmıyorum kendimi. bu kelimeleri kimbilir kaçıncı kez yazdım :( :(

Akyol

Kümede kalmak için değil, Şampiyon olmak için değil, sahaya çıkan ruhsuz 11 için değil, yönetemeyenler için hiç değil...!  SAMSUNSPOR'un ismi anıldığında elle tutulur 2 çok önemli unsur; ARMA ve TARAFTAR'dır. O ARMA'ya gönül vermiş TARAFTAR bu takımı şampiyon olsun diye sevmiyor. Öyle işlere imzalar atılmış ki, takımla tamamen ters orantılı..! Takım 14. iken deplasmana 800 kişiyle gidilmiş, 5 maç kazandı 10. oldu diye 20 BİN kişi doldurmuş o stadı! (bkz. gs-bursa maçı seyirci sayısı 19.330 biletli)

Ee şimdi bunları yapmış taraftarların varken sizlere ne yapmak düşüyor yönetici ve futbolcular ?  İyice düşünün ona göre davranın...!

doðan

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<
Alıntı yapılan: Akyol55 - 27 April 2010, 20:07:21
Kümede kalmak için değil, Şampiyon olmak için değil, sahaya çıkan ruhsuz 11 için değil, yönetemeyenler için hiç değil...!  SAMSUNSPOR'un ismi anıldığında elle tutulur 2 çok önemli unsur; ARMA ve TARAFTAR'dır. O ARMA'ya gönül vermiş TARAFTAR bu takımı şampiyon olsun diye sevmiyor. Öyle işlere imzalar atılmış ki, takımla tamamen ters orantılı..! Takım 14. iken deplasmana 800 kişiyle gidilmiş, 5 maç kazandı 10. oldu diye 20 BİN kişi doldurmuş o stadı! (bkz. gs-bursa maçı seyirci sayısı 19.330 biletli)

Ee şimdi bunları yapmış taraftarların varken sizlere ne yapmak düşüyor yönetici ve futbolcular ?  İyice düşünün ona göre davranın...!