Bunca fedakarlık kümede kalmak için miydi ?...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 26 April 2010, 12:57:32

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

26 April 2010, 12:57:32 Son düzenlenme: 27 April 2010, 11:08:46 6 Ertuðrul Saðlam

Futbolcularımıza şunu sormak istiyorum;

Siz küme düşmemeye oynarken biz bunları yaptık. Şampiyonluğa oynadığınızda neler yapabileceğimizi hayal edebiliyormusunuz ?

YaşarDoğu

mehmet yılmaz

26 April 2010, 13:02:17 #2 Son düzenlenme: 26 April 2010, 13:08:31 mehmet yýlmaz
Sadece futbolculara değil asıl bizi sahipsiz bırakmayan büyük başkana(!) ve gizli başkana(!) da sormak lazım...

bu arada henüz onu da garantilemiş değiliz!

Sinirden yanlış şeyler çıkacak şimdi, neyse!!!!

celebi

Fecr_55

Seven kalp cok sey istemez, sadece karsilik bulmak ister..Taraftar olarak maca gidenler ellerinden geleni yapmistir, sevgisini, destegini esirgemeden 90 dakika boyunca kalbi agzinda izlemistir maclari..
Zamanimizi takimimiza harcamak bizim icin bir seref, futbolcular icin sadece maddiyat olsa gerek..Kazanmak icin istemek gerek, seve seve oynamak gerek, maneviyatin tam olmasi gerek..Sevmeyenden hayal kurmasi da beklenemez..
Merak ediyorum, hangi futbolcumuz kaybedilen 3 puana agladi? Kendini bizim yerimize koyup, ayni hisleri yasadi?
Ya da hangisi gercekten severek, inanarak o formayi giymenin hayalini kurdu?..

kuzey55

eline sağlık abi.bu taraftar bu takıma fazla...hatta bu şehre ve bu yönetime de...

babasamsunlu

26 April 2010, 14:08:25 #6 Son düzenlenme: 26 April 2010, 14:11:11 babasamsunlu
içimizdekileri resimlerle dile getirdiğin ve buna zaman ayırdığın için teşekkürler 6 Ertuğrul Sağlam.
Futbolculardan tutunda teknik heyetine kadar yönetiminden Belediye başkanına kadar hiç kimse şu bizlErin gösterdiği sevgiyi gram haketmedikleri gayet ortada..

Bizim tribünde 4 portre var benim gözümde..Şimdi şöyle geriye baktığımda..

Buca maçında Erdem başkanı görmenizi isterdim.Maç 2-0 mağlubuz..dakika 80 kazandığımız bir korner sonrası  başkanın ağzından çıkan sözleri hayranlıkla hatırlarım halen..
-hadiyin olm ya..bunlar takım mı bi atarız bunlara kazanırızı biz bu maçı .. derken inanmadığı futbolculara sırf sırtlarında ki formadan dolayı inanmış olması  gerçekten hayranlık uyandıran bir bağlılıktı benim için..

Bir başka bağlılık hikayesi Engin abidir benim gözümde..O erciyes maçında Turgutun kaçırdığı salakça pozisyondan sonra küsüp gitmesi çok acayip bi görüntüydü benim için..öylece kenarda küsüp otururken herhalde dedim artık Samsunsporun adını ağzına almaz..Ama biraz sonra yine aynı heyecanla Turguta  rağmen aşık olduğu forma aşkına "şimşekler" diye bağırıken  görünce her şeye rağmen Samsunsporu tutmak bambaşka bir şey dedim kendi kendime..

Mehmet Yılmaz'ı ise anlatmaya fazla gerek var mı bilmem..Ben onun Samsunsporluluğuna hayranım o ise Timoftenin Samsunsporluluğuna..Sitede ve tribünde hep ortamı sakin tutmaya çalışan kendinden ve cebinden bir çok şeyi feda etmiş ve etmekten gurur duymuş birisi için söylenebilecek en güzel söz "iyi ki varsın" olurdu herhalde..

Ve en son olarak koçyiğit ticaretin yiğidi Apo abimiz..Ben onları çoook küçükten beri tanırım..Ellerinde büyük Memet abinin İsmet abinin Apo abinin ibo abinin... Ama Apo abi çok ayrı biridir..
Onun Samsunsporluluğu çok farklıdır..Hep sever..ne olursa olsun sever..Kim ne derse desin sever..her maça giderken  en umutsuz maçlarda bile "bu maçı alacaz hiç şansları yok..en az 3 olur" diye konuşmaları hep bende ayrı bir hayranlık uyandırır.hemde bir önceki haftaki skor ve oynanan oyun ne olmuş olursa olsun...Hep bi şeyler yapar takım için..Boyar süsler çabalar..Kulübün su tesisatlarını bedava yapar..Hatta yılar önce maraton tribünü komple kaplayan bir bayrak vardı..Onu bile Apo abiler yaptırdılar diyorlar ama bu konuda tam bilgim yok..

Velhasıl kelam bu 4 adam gibi daha çok kişi vardır belki tribünlerimizde...Bu 4 adamın sevgilerini  bu topçulara yönetime teknik adamlara anlatsak belki biraz olsun adamlıkları varsa onların bu sevgilerinden utanırlar çıkarlar seyircilerden özür dilerler...Belki biraz olsun onurları varsa şu son iki maçta kazanmak için  "mücadele" ederler..."Bağlanmış" maçları elleri kolları bağlanmış şekilde oynamadan,o forma ve arma hakkı için oynarlar...dedim ya işte..belki

Her zaman her yerde en büyük SAMSUNSPOR

kaptan 55

diyorlar ki sen delisin hiç bu kadar SEVİLİR Mİ?

engizli55

yazik hep cefayi taraftar cekiyor hakikatten.

edmontdante

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 26 April 2010, 14:36:41
diyorlar ki sen delisin hiç bu kadar SEVİLİR Mİ?

Akan kardeşim ,yok birbirimizden farkımız.

Kaptan55,yeni pankartımız bu.Her şeye rağmen

gurbetçi55

gkhn

Sevgi olunca fedakarlıkta oluyor abi yapcak birşey yok :(

kerem55

bizler bu renkleri bu formayı ve bu armayı yani  SAMSUNSPORU'muzu karşılıksız sevenlerdeniz... onun için böyle sevmeyi bilmeyenlerin
bunu anlamaları çok zor.... :( :( :( :( :( :(

16 SS 1965

Şampiyon Olmasan Söyle Ne Farkeder , Formayı Terletin O Bize Yeter , Yıpratsanda Gençliğimn Yarısını , Terkedenin Anasını... ;)
BiZiM aŞKıMıZ o aRMaYa..!

jean

her sene ayni senaoyoyu ezberlemekten biktim bursa nerdeydi nereye geldi