Kartal Maci Organizasyon..

Başlatan Fecr_55, 24 April 2010, 13:20:59

« önceki - sonraki »

Fecr_55

24 April 2010, 13:20:59 Son düzenlenme: 24 April 2010, 15:37:03 Fecr_55
Su an macin ne gün oynanacagi bile belli degil, lakin ne kadar taraftarimizin gelecegini görebilmek icin isim yazilsa iyi olur diye düsündüm..Duruma göre mac günü toplu olarak birseyler yapabilir, o günü Samsunspor'lular olarak degerlendirebiliriz..

Ben sirf bu mac icin Almanya'dan geliyorum kaza bela olmaz da ALLAH izin verirse, biletimi de aldim coktan  ;) insAllah mac pazartesi günü oynanmaz yoksa izlemeden geri dönmek zorunda kalirim..! Hayatimin ilk deplasmani olacak, degeri ve önemi cok büyük..

1- Fecr_55
2- Fecr_55 / 2

Jnr.Serkan

İlk deplasmanınız olcaksa inşallah pazartesi olmaz :) deplasman çok başka bende ilk bu sene yaşadım :D

celebi

kartal tarafından bize 300 bilet verilecekmiş sanırım duyurulur bu arada

Sempatik Bengülü

Fecr_55

Olmazsa, Kartal tribününden de destek veririz takimimiza :D dayak demek ugruna olsa bile  ;)

Sempatik Bengülü

1- Fecr_55
2- Fecr_55 / 2
3-sempatik bengülü
4-sempatik bengülü
5-sempatik bengülü

celebi

kuzeyin sultanları toplanıyor maaşallah

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 24 April 2010, 15:42:50
Olmazsa, Kartal tribününden de destek veririz takimimiza :D dayak demek ugruna olsa bile  ;)

kim dayak yicek bee bizmi  :D

Fecr_55

Alıntı yapılan: Sempatik Bengülü - 24 April 2010, 15:46:53
kim dayak yicek bee bizmi  :D

Belli olmaz, dayak yemeden dayak atmanin keyfi cikmaz :) ama önce biz döveriz :D

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: celebi - 24 April 2010, 15:46:01
kuzeyin sultanları toplanıyor maaşallah

inşallah abi kartal maçına sağlam bi çıkartma yapmayı düşünüyoruz.Bu arada biletsiz kalmayız değilmi çelebi abi :-\

celebi

kalmazsınız bulunur bilet size merak etmeyin

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: celebi - 24 April 2010, 15:55:04
kalmazsınız bulunur bilet size merak etmeyin

geçen seneki gibi taraftar çokluğunu görünce fiyat artırmazlar umarım  :)

celebi

arttırırlar gibime geliyor

celebi

zaten Allah muhafaza konya maçını yenilirsek kartal yoğun bir taraftar desteğine ihtiyaç olacak

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: celebi - 24 April 2010, 16:01:44
zaten Allah muhafaza konya maçını yenilirsek kartal yoğun bir taraftar desteğine ihtiyaç olacak

abi benimde korkum başka kartal taraftarı kavga ederseceza alıpta seyircisiz olursa işte ozaman kötü olur :( Allahım nelerde geliyor aklıma