Kartal Maci Organizasyon..

Başlatan Fecr_55, 24 April 2010, 13:20:59

« önceki - sonraki »

FK_SAMSUN

beşnumara

siteden amsterdamlıdan haberi olan var mı? sezon başında samsunsporumuzun bu sezon sadece kartal maçını izleyebilirim demişti.o da gelecek mi?

Dartagnan

harbiden nerelerdeki acaba ? ne zamandır gorunmuyor...

celebi

nuray 55 miydi o yoksa farklı bir ncki vardı galiba ya

Fecr_55

25 April 2010, 10:09:48 #34 Son düzenlenme: 25 April 2010, 10:11:55 Fecr_55
Alıntı yapılan: celebi - 25 April 2010, 10:08:37
nuray 55 miydi o yoksa farklı bir ncki vardı galiba ya

O benim celebi abi :)

Amsterdamli aylardir girmemis foruma..

Recep

çelebi bizde gidermiyiz kartal maçına :D

celebi

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 25 April 2010, 10:09:48
O benim celebi abi :)

Amsterdamli aylardir girmemis foruma..

ben şu bodense ile karıştırdım amsterdamlıyı. harbiden nerede bizim amsterdamlı kardeşimiz ya.

Alıntı yapılan: recep55 - 25 April 2010, 10:10:11
çelebi bizde gidermiyiz kartal maçına :D

valla abi cidden uzk bir deplasman ama yine de bir fedakarlık yapacağız takımımızı yanlız bırakmayacağız. :D

SSBiz Gençlik

ALLAH'ın izniyle bende oradayım... Çelebi'ye duyurulur... :D ;D

celebi

SSBiz Gençlik

Cuma gecesi uçağımla Sabiha Gökçe 5 nolu özel piste ineceğim... Helikopterim hazır olsun Çelebi bey 8)... Arabayla yolculuk yapamam ;D 7 yıldızlı otelde rezervasyonumu yaptırdın mı Çelebi bey? Bunları cevaplarını bekliyorum... :D ;D 8)

celebi

şimdiden hayırlı yolculuklar kardeşim. emrak etme ben senin ayaklarını yerden keserim şey pardon ayaklarını yere değdirmem yani :-\

SSBiz Gençlik

Cumartesi günü boğaz turu yapılırsa sevinirim Çelebi bey... :D ;D :) 8)

celebi

cumartesi ve pazar işlerim dolayısyla yoğun olacağım. maç saatine yakın geleceğim Allah nasip ederse :-X

#BAFRALI#

öncelikle İSTANBUL deplasman değil cümlemi acıklamak istiyorum..
Ben istanbulda cok kalabalık olduğumuz için takımımız burda yabancılık cekmez amanında istanbulda cok yazladık fb ye vs. kimseye terbiyesizlik yapmak istemem biraz daha halisene düşünelim biliyorum istanbulun deplasman olduğunu.Evlerinden kalkıp arma için sevda için saatlerce yol gidenlere terbiyesizlik yapmam ne hattime neyse inşallah anlatabilmişimdir kendimi...

eakgül55

BİZ seni anladık kardeşim zaten aksini de düşünmemiştik  İstanbul lu  8)