Bank Asya 1. lig 30. Hafta | Samsunsporumuz - K.Erciyesspor

Başlatan YaşarDoğu, 04 April 2010, 20:56:41

« önceki - sonraki »

emre

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 09 April 2010, 17:50:06
Ne ilgisi var? Ben tutuyorum mesela, birinci takımım Samsunspor, ikinci takımı ise Trabzonspor kiminle oynarsa o... :) :) :) :)

abi bu hafta çarşıyla bağırıyoruz o zaman  :D

en sevdiğim tezahurat kim koyarsa koysun trabzona koysun...  ;D

brigand

benim yandığım tek maç var karşıyaka maçı hafif kar vardı..0 derecede 6-7 bin taraftar vardı. izindeydim maratondaydım tek atak tek gol verilmeyen direkten dönen ne sayim. o maç ı alsaydık girerdik play off havasına.Ben bu takımın 1 kere bile play off düşündüğüne inanmıyorum.sezon boyunca tek hedef ligde kalmaktı. eğer karşıyakayı yenseydik seri yle beraber olacaktı bişeler...sağlık olsun hayırlısı olsun artık..erciyesi yenersek rahatlarız biraz hiç yoktan

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: emre55 - 09 April 2010, 18:05:16
abi bu hafta çarşıyla bağırıyoruz o zaman  :D

en sevdiğim tezahurat kim koyarsa koysun trabzona koysun...  ;D

Bu hafta bjk ile mi oynuyorlar? Tamam o zaman... Hükmen kazandıkları Ankaraspor maçında bile Ankaraspor'u tuttum ben :) inbe federasyon maçı bağlamış meğer...  :P :P :D ;D

emre

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 09 April 2010, 18:09:32
Bu hafta bjk ile mi oynuyorlar? Tamam o zaman... Hükmen kazandıkları Ankaraspor maçında bile Ankaraspor'u tuttum ben :) inbe federasyon maçı bağlamış meğer...  :P :P :D ;D

arkadaş çok çağırdı ben senle deplasman yaptım samsunspor için dedi gel trabzona sövelim dedi ama 50 lira veremem bjk için dedim  ;) hakkımı çkale'ye ayırdım..yine de yarın maça kadar beşiktaş'ta takılabilirim onunla ;D

Ollivanders

Pankart super olmus samsuna bir geleyim o pankartlara sarılıp yatacagım valla. Pankart yaparken ki bel agrısını ve kafa bulmayı cok ozledim :)

YaşarDoğu

AlıntıSamsunspor'un ligde kalma mücadelesi..

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, ligde korkulu rüya görmemek için bu hafta kendi sahasında yapacağı Kayseri Erciyesspor maçını kazanmak zorunda..
Ligde kalma mücadelesi veren Samsunspor, kendi evinde ağırlayacağı Kayseri Erciyespor karşısında galip gelip stresli günlere son vermek istiyor. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, "Kayseri Erciyesspor maçını kazanmak için takım olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.

Ligi stressiz bitirmek için bu maçı kazanmak istediklerini ifade eden Basın Sözcüsü Haluk Tan, "Erciyesspor son haftalarda çıkış yapan bir takım. Son Keyseri Erciyesspor maçını orada iyi bir skor ile kazanmıştık ama şimdi onlar iyi pozisyondalar. '1-0 olsun bizim olsun' diyecek pozisyondayız. Bu maçı alırsak seyircimiz bundan sonra sene sonuna kadar stressiz ligi bitirir. Bizim amacımız bu. Seyircimizin bu maça katkılarını bekliyoruz. Altay maçındaki boşluğumuzu da burada tedarik etmiş oluruz" diye konuştu

Sizin amacınızın ...........

Ollivanders

Hangi takımda var bizim gibi taraftar. 17. olup 5 mac kazandıgında stadı tıka basa doldurur , Kulup kotu yonetilir sesimizi cıkarsak taraftar kisvesi altında samsunsporun kotulugunu dusunenler diye damgayi yer , deplasmanlarda ayrılan bolumu hemen hemen doldurur( sadece 5 maclık seriye ragmen ). Bize sadece ligin geri kalan haftalarını stressiz gecirmeyi layık goruyorlarmıs.

Bizde bize "Super lige çıkıp bu buyuk taraftarı mutlu edecegiz " diyen yonetici istiyoruz.

edmontdante

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 09 April 2010, 14:44:30
abı pankart guzelde bunu asmaya yer yokkı::(

Asmaya yer olsa mükemmel şeyler yapacağız her taraf kırmızı beyaz olacak  ama dediğin gibi kardeşim malesef.

**KaR6**

abi o arka yukarıları iyi kullandınız aslında, bir de çatının üstüne itfaiye yardımıyla asılabilse harika olacak, yok mudur bi yolu?

erkutdem55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 09 April 2010, 18:37:57
Bizde bize "Super lige çıkıp bu buyuk taraftarı mutlu edecegiz " diyen yonetici istiyoruz.

Taraftardan korkan bir halleri vardı sezon boyunca.Maalesef rakip takımların t.direktörleri,yöneticileri daha çok övdü bizi bu sene.
Küme düşmeyince mutlu olmadığımızı ne zaman anlayacaklar acaba.
Bence önümüzdeki sezon başında bu konuyla ilgili bir pankart açılabilir.
Belki bu sezon sonunda bile açılabilir.
Sezonu mutlu olmuşuz gibi düşündürerek bitirmek bence doğru olmaz.

SAMSUNuLaNN!

tepkimizi lig sonunda kulup binasına gidip BU SENE ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ vs.Sloganlar atılmalı. (tabiki baya bir taraftar olmalı.birlikten kuvvet doğar)

brigand

SaLvo

evet şuanda saatlerimiz 06:08 yi gösteriyor Samsunspor erciyesspor maçına 1 gün 8 saat 21 dakika vardır  ;)

celebi

yanlış anlama kardeşim ama yarasa gibisin yaw. :D