Gaziantep b.b.spor- SAMSUNSPOR'UMUZ 0-1

Başlatan samsunmania, 28 March 2010, 19:09:21

« önceki - sonraki »

Turuncu

Forvetim

playoff iddiası olan bolu 9 kişilik ç.dardaneli yenemiyor şu konyaya şaşıyorum doğrusu bu playoff grubunda nasıl tutunuyor ama bu gruptan mutlaka düşecekler. bunlar nasıl takımlar yahu

LisandroLopez

Turgut'un golüyle kazanmasını bildik hele şükür 4 haftalık mağlubiyet serisinin ardından bu galibiyet ilaç gibi geldi.. Deplasmanlarda daha iyi futbol oynuyoruz sanki..
Geçen sene tam tersiydi ve deplasmanda sadece 1 galibiyetimiz vardı yanlış hatırlamıyorsam..
Turgut ne kadar gol kaçırsada attığı golle 3 puanı getirdi Tebrikler SAMSUNSPORUM.

Forvetim

ah samsunum ah bir playoff iddiamız olsaydı neler olurdu hayal bile edemiyorum karadenize benzin döker yakardık herhalde

onur 55

deado

çok önemli bir galibiyet.
beşnumara ve bir deplasman galibiyeti daha.

ahmetsefa55

haftaya ercıyese koyarız playoff hesapları yaparız  :D :D

SAMSUNuLaNN!

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 04 April 2010, 16:23:17
haftaya ercıyese koyarız playoff hesapları yaparız  :D :D

o hayal bitti!

celebi

Jnr.Serkan

9cuyla 15cinin arasında sadece6 puan var.bize düşer diyenlerin artık aklına şaşarım :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: SAMSUNuLaNN! - 04 April 2010, 16:24:19
o hayal bitti!

matematıksel olarak bıtmedıkten sora bızde hayal bıtmez  ;) ;)

celebi

babasamsunlu

04 April 2010, 16:28:02 #402 Son düzenlenme: 04 April 2010, 16:29:47 babasamsunlu
Alıntı yapılan: babasamsunlu - 03 April 2010, 19:15:53
futbol iddaadır..taraftarlık ayrı bir iddaadır..biz tarafız..taraftarız..ne kadar sorunalr olsada "kazanacaz" demek iddaadır..
Kazaancaz..Samsunsporumuz kazanacak..Herşeyden çok sevdiğimiz uğruna bir çok şeyi feda ettiğimiz takımımız kazanacak..

Kimse şöyle olur böyle olur yazmasın artık.. bu yazımdan sonra yenilecez diye yazana söverim..Güzel düşünelim güzel olsun..

Benim en sevdiğim tezahurat;

Samsunspor sen çok yaşaa canım feda olsun sana;
Hiç bir şeye değişilmez senin sevgin bu dünyadaaaaaaaa...

ne demştik..kazanacaz....Akadşlar maç başlıklarına  olumsuz yenilecez çok kötü gbi yorumar yazmayalım artık..içim daralıyor.dün isyanımı dile getirmiştim..Kazanacaz dedim..Çok inanark dedim..
Allah yüzümüze güldü kazandık..Artık bu 2 maçı da alıp rahatlayana kadar olumsuz yorum görmek istemiyorum sitede...

Samsunspoooorr sen çok yaşaa canım fedaaa olsun sanaaa..
Hiç bir şeyeee değişilmeeez senin sevgin bu dünyadaaa...

emre

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 04 April 2010, 16:25:21

bize düşer diyenlerin artık aklına şaşarım :)

ben hep şaşmıştım serkan,yeni mi şaşmaya başladın  :D

şaka bir yana gecen sene düşmedik bu sen mi düşeceğiz.bu sene en azından bir kadromuz 11'imiz var.. ;)

Mustee13

başka bir seriye mi başladık ne ::)  ;D