Gaziantep b.b.spor- SAMSUNSPOR'UMUZ 0-1

Başlatan samsunmania, 28 March 2010, 19:09:21

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Alıntı yapılan: FK_Samsun - 04 April 2010, 22:48:19
Puan tablosunda matematiksel olarak hala play-off şansımız var.İnşallah gireriz diyeceğim ama çok zor görünüyor.  :-\

:):):)Yok abi ben almim o hesap psikolojimi darmadağın etti.Kendimizi kaybettik bir dönem hala kendimize gelemedik :)Play-off'a kalırlarsa giderim izlemeye,puan tablosunun üstüne bakmıyorum artık :)

ramcQ_55

ulen bee gelde 4 macın ikisine yada ücüne yanma offffff offf bi sene daha bekle işin yoksa süper lig icin..

LisandroLopez

Seneye adam gibi bi takım oluşturun ve çıkın artık yeter bu taraftar Süper Ligi hakediyor,Bu Şehir Süper Ligi Hakediyor !!

beşnumara

Garip Bir Deplasman hikayesi

Maç için dilim döndüğünce bazı şeyleri söylemek isterim elbet
Öncelikle maçtan bir gün önce gaziantep'e hareket ettim.Sercan kardeşim aynı şekilde adanaya geldiği için erken gitmek iyi olacaktı antepte takılırız diye düşünmüştük ki öyle oldu.Akşam çarşıya gezmeye gittiğimizde gaziantepsporlu taraftarların derneğinin önünden geçtik inanın bizi çok seviyorlar ve çok özlemişler.Antepte Samsunspor sevgisi gerçekten çok farklı.Esnafı da söylüyor bunu artık çıkın lige sizleri özledik diyorlar.Benim şaşırdığım nokta gaziantepte inanılmaz derecede samsunlu var özellikle ve burdan sercanı kınıyorum :) adanada antepteki kadar samsunlu olsa yıkarız o tribünü gerçekten.
Maç günü adanadan bir abimiz 7 yaşındaki çocuğuyla geleceğini söylemişti 13.30a kadar onu bekledik gelmeyince biz belediyenin önünden kalkan otobüsle antep taraftarlarıyla birlikte hareket ettik.Özellikle otobüse doğru hareket ettiğimizde bizi görenler hem şaşırdı hem de sevindi samsunspor taraftarları gelmiş diye.Bir de şu var Allah razı olsun gaziantep büyükşehir belediyesinden ki maç günü gaskispor tesislerine otobüs kaldırıyorlar.O otobüs de olmasa taksi tutup gidecektik çünkü hiç bir araç gitmiyor oraya ve antepte de çoğu kişi bilmiyor gaskispor tesislerini.

Maç yapacağımız sahayı daha önceden antep belediyesporun maç özetlerinde izlemiştim ama stadın içine girdiğinizde gerçekten şok oluyorsunuz.Özellikle deplasman tribünü tam bir fiyasko.Artık E tipi mi F tipi mi desem ne desem bilmiyorum ki. Sahayı görmek gerçekten çok zor ve deplasman tribününü şöyle tarif edebilirim: Geçen sezon erciyes deplasmanına gelen abilerimiz kardeşlerimiz bilir nasıl bir tribünde maç izlediğimizi.O tribünün üçte biri kadar bir tribün ve saha kenarına kadar tellerle kaplı sahayı görmemiz çok zor kısım kısım görebiliyoruz ancak.

Maça gelecek olursak, maç öncesi elime geçen esame listesine baktığımda hiç şaşırmadım açıkçası.İlhanın oynaması beni şaşırtmadı değil.Maça kontrollü başladı her iki taraf.Çok erken dakikada golü bulmamız da çok iyi oldu.Golden ziyade gol öncesi murat-savaş ve turgutun pasları ve ardından gelen gol çok güzeldi.Gol sonrasında antepliler çok bastırdı ama defansta ersin çok iyiydi.Can Özgür sakatlıktan yeni çıktı maç eksiği çok belli oluyordu.Yine gereksiz yerlerde gereksiz top kayıpları dikkatlerden kaçmadı.Turgay ve Murat Yıldırımı diğer maçlara göre pek beğenmesem de murat yine elinden ne geldiyse yaptı.Bir ara 3 kişi bastırdı ama murat tereyağından kıl çeker gibi topu aldı  çıkarttı üç kişinin arasından.İlk yarının son dakikalarında savaşın sakatlığı artınca devam edemedi ve yerini genç oyuncumuz caner çolak'a devretti ama caner beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı.Çok şükür maç 1-0 bitti de ilk yarının son dakikasında kaçırdığımız pozisyonu aramadık ama ara ara öldük öldük dirildik adeta.Maçın ikinci yarısında antepliler bastırmaya biz ise kaptığımız toplarla abdülaziz murat ve turgutla kontralar bulmaya başladık ki çok da bulduk pozisyon ama turgut gibi bir caner olsaydı ilerde belki ikiyi üçü de bulabilirdik.Çünkü turgut topu alıp gittiğinde ilerde sadece kendisi oldu caner nerde nasıl duracağını ne zaman nerde olacağını pek beceremedi.Artık heyacan mı yaptı ne yaptı bilemiyorum.Yine bir deplasman ve yine bir galibiyet görmek üstelik 4 haftadır mağlup olan takımızı ve biz samsunsporluları çok rahatlattı.Bu deplasmandan aldığımız galibiyeti tüm samsunsporlulara ve özellikle 7 yaşında olmasına rağmen ilk deplasmanı olan mehmet akif kardeşimize armağan ediyorum.Maçtan sonra gözlerindeki mutluluğu görmek isterdiniz açıkçası.

Son olarak bizi gaskispor tesislerinde oynadığımız deplasman galibiyetine sevinir hale getirenlere burdan çoookkk teşekkür ediyorum.Acaba onlar bu sahada maç izlerken ve bu galibiyetle bir nebze de olsun rahatladık derken utandılar mı kendilerinden...

Ollivanders

eline saglik kardesim her takima lazimsin gorev adami:))))

celebi

Ertuğrul Sağlam

Şükürler olsun rahat bir nefes aldık...

babasamsunlu

@ beşnumara

Son olarak bizi gaskispor tesislerinde oynadığımız deplasman galibiyetine sevinir hale getirenlere burdan çoookkk teşekkür ediyorum.Acaba onlar bu sahada maç izlerken ve bu galibiyetle bir nebze de olsun rahatladık derken utandılar mı kendilerinden...

bence canalıcı cümle bu olmuş..Utanmasına utanmazlarda bide ahkam kesmeleri yok mu ben en çok ona ayar oluyorum..Yazının tamamını okuduğumzuda ise Hakan Akman tam bu maçlıkmış dememek elde değil.. eğer şimdiye kadar oynatılsaydı çoktan pişmişti.
her genç oyuncu hatalar yapabiliyor.Ama bir şekilde affı sağlanıyor..Kaybetmek çok kolay kazanmanın yoluna bakılmalı her ne halt ettiyse affedilmelidir diyorum..

Not : İnşallah kümeye düşersiniz diyenler halen bu takımın topçusyken Hakan Akmanın bundan daha büyük bir günah işlediğini düşünmüyorum..

kaptan 55

mehmet yılmaz

Bence kalan 5 maçı da kazanırsak play off oynarız.....  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

( Samsunspor aşkına bir tane akıllı adam kalmadı piyasada, hepimiz delirdik valla! )

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 05 April 2010, 13:50:31
Bence kalan 5 maçı da kazanırsak play off oynarız.....  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

( Samsunspor aşkına bir tane akıllı adam kalmadı piyasada, hepimiz delirdik valla! )

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

celebi

mehmet yılmaz

celebi

başka da varsa bekleriz yine inşaallah

furkan5534

Alıntı yapılan: samsuni - 05 April 2010, 13:50:31

walla hea  ;D ;D akıllı kalmadı  :D :D :D :D