BankAsya 1.lig / 27.hafta Giresunspor-SAMSUNSPOR'UMUZ

Başlatan fatih55ankara, 16 March 2010, 12:40:13

« önceki - sonraki »

sersa

Alıntı yapılan: beşnumara - 19 March 2010, 00:07:14
pfdk kararlarına baktım da ahmet şahinin cezası verilmemiş. ne iş? normalde kırmızı kart yiyen futbolcunun cezasının kaç maç olduğu pfdk kararları açıklandığında belli olur ama bugün açıklanan kararlarda böyle bir şey yok.anlayan varsa açıklama yapabilir mi?

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=9456
1 maç ceza almış haber gazetesinde öyle yazıyordu ;)

beşnumara

Kaya

1maç kardeşim kırmızı gören kalecilere artık tek maç ceza veriyorlarmış..

beşnumara

sersa

Alıntı yapılan: beşnumara - 19 March 2010, 00:11:52
bihabere güvenmem.site üyelerine soruyorum ;)
Normal haberlerde bende güvenmem ama bu haberdede sallamazlar heralde ??? :)

YaşarDoğu

celebi

bugünnasip olursa gürcistana gidiyorum chelidzeyi geri getireceğim. inşallah pazar günü döndüğüme galip gelmş olurum bizim zaten taraftarımız goooooooolllll diye haykırması gürcistana kadar gelir inşaallah :D

erkutdem55

Turgay da oynayacağına göre,kale hariç tam kadroyuz.Bence artık Giresun düşünsün biz bu adamları nasıl yeneriz diye,ben tam kadro takımımıza çok güveniyorum.

SerhaT55

girasunda yabancı pedriel oynamıcak diye duydumm  :-\  oleyse bızım ıcın ii haber olur

GençKozluklu

Alıntı yapılan: Serhat - 19 March 2010, 10:37:05
girasunda yabancı pedriel oynamıcak diye duydumm  :-\  oleyse bızım ıcın ii haber olur

Rakipte kimin olup olmadığından çok SAMSUNSPOR olarak neler yapabileceğimiz önemli. Poziyonu yakalayıp attığımız sürece sorun yok kazanırız. Geçen yıl gibi oynayıp ta sonuca gidemezsek üzülebiliriz. Takım daha rahat, Turgut ve Murat takımı sırtlayıp galibiyete taşıyacaktır. Okan için de bir fırsat olacak bu maç. Umarım o da bu fırsatı iy ideğerlendirip kalede sağlam olur

Giresun daha stresli ve almak için oynayacak. Murat'ın araya atacağı topları Turtgut ezmezse ve mümkünse İlhan'da oynamzsa alırız inşallah.

erkutdem55

YaşarDoğu

selahattin55

Gorkem

LisandroLopez

Giresun'lular Samsun bize 1 gol dahi atamadı bu zamana kadar diyip sağda solda küçümsüyorlar ama bilmiyorlarki karşılarında ilk yarıdaki Samsunspor yok..
Futbolcularımız bu maça ayrı bi motivasyonla çıkacaktır bence bu maç banko 2 Samsunsporumuza verilen oranı kaçırmayın derim Giresunun patlatacağız lastiğini :)