BankAsya 1.lig / 27.hafta Giresunspor-SAMSUNSPOR'UMUZ

Başlatan fatih55ankara, 16 March 2010, 12:40:13

« önceki - sonraki »

55(tuncay)55

çýlgýnlar1984

yarın yerımızı alıcaz allahın ıznıyle..!hep beraber guzel trubun yapma dılegıyle

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 20 March 2010, 20:14:01
karadeniz derbilerinde orduyu evinde 3-1 yendik rizeyi kendi sahamızda 2-0 yendik sıra giresunda neden olmasın hadi samsunum yenmeden gelme kendi görüşüm bu maçı alırız

Kardeşim, Karadeniz'in tek derbisi vardır, o da Samsunspor - Trabzonspor'dur. Vites küçültmeye gerek yok.

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: samsuni - 20 March 2010, 21:53:41
Kardeşim, Karadeniz'in tek derbisi vardır, o da Samsunspor - Trabzonspor'dur. Vites küçültmeye gerek yok.

aynen abı katılıyorum sna..!

Nuri Asan

Yarın olaki yenersek kimse hedef play off demesin,öyle bir ihtimal olmadı yarın yenersekte olmayacak.
seneye ilk ikiden bakacaz.play off yer bitirir bizi.bikere benim kalpten gideceğim kesin

çýlgýnlar1984

gresuna gidecek olan tum kardeslerımızın allah yolunu acık etsın..!orda gorusmek uzere..!

Forvetim

yarın giresun playoff için biz ise düşme gurubundan uzaklaşmak için oynayacağız. her iki takımda tedbirli ve hata yapmamaya özen göstererek oynayacaktır. inşallah kazanırız ama beraberlik havası var sanki. 2-3 maç alıp düşme endişesinden uzak olalım yeterli. seneye lig başlamadan yönetim bir basın toplantısı yaparak açıklama yapmalı ve hedef belirlemeli  "hedefimiz şampiyonluk" demelidir. hedef olmayınca hiçbir şey olmuyor. bende şampiyonluktan başka biryer düşünmek istemiyorum artık. yeter yıllardır bu ligde sürttüğümüz..

samsunspor.co.nr

jean

ins aksilik cikmaz en azindna puanla doneriz yoksa isimiz sakat

Turuncu

edmontdante

Kaya

Gollü maç olur iki takımında yedek kalecisiyle çıkacağı bir maç.İnşallah fazla atan biz oluruz amin...

AntZ

Olur mu abi, Giresun-Ordu derbisi de var, küçükler diye derbiden saymayalım mı?  ;D

babaalişo

BEYLER HERKES SAKİN OLSUN KAFAYA TAKMASIN BUGÜNKÜ MAÇI SİZE HAVZADAN MAÇIN SKORUNU SÖYLÜYORUM 0-1 SAMSUNSPORUMUZ  SAAT 15-30 DA  GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE BİZ HAVZALI ŞİRİNLER İNANDIK SİZDE İNAN IN HEPİMİZ İNANALIMKİ FUTBOLCULARDA İNANSIN İNANCIN OLMADIĞI YERDE BAŞARININ OLMA ŞANSI OLAMAZ....

europe_55

Kalede Ahmet Sahin´in olmamasi cok büyük bir eksiklik.

Ama her ne olursa olsun, kazanmamiz gereken bir mac.

Haydi SAMSUNSPOR, sevindir bizi...