9 maçta 9 galibiyet neden olmasın?

Başlatan fatih55ankara, 15 March 2010, 15:00:18

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

İlhan Ummak gibi kazmalar varken neden olsun??? Nasıl olsun???

samsunmania

Önce 3 maç kazanalım da gerisi derya deniz.

Turuncu

Alıntı yapılan: samsuni - 16 March 2010, 01:12:10
İlhan Ummak gibi kazmalar varken neden olsun??? Nasıl olsun???
abi orhanıda katmak lazım

kumköylü ahmet

ilhan ummak,abdulaziz ve savas 3 kazma 3unden bir adam olsa yine yeter bize ama 3unden olsa olsa kazik olur mac bitsede eve gitsek diye yola bakiyolaryaa

babasamsunlu

:):):)

Neden olmayacağını dün gördük..
Cevabımızı aldık kıçımızın üstüne oturduk..

Cevabı; Orhan&İlhan&Savaş ta gizli..

celebi

uyanalım rüyadan hüseyinm kalparın elinde seri galibiyetler bitmiş elinde seri mağlubiyetler kalmış onları alırız ancak biz

kerem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 16 March 2010, 10:39:40
:):):)

Neden olmayacağını dün gördük..
Cevabımızı aldık kıçımızın üstüne oturduk..

Cevabı; Orhan&İlhan&Savaş ta gizli..

KotuCocuk55

Bu abdülaziz hiçbirşey yapmıyor arkadaş,adam bommoş koşuyor 4 maç 2 antreman izledim bu adamın bir tane olumlu hareketini görmedim..O kadar da destekledim adamı birşeyler olacak diye,çünkü fiziği müsait ve süratli diye ama adam bomboş bir gaz bombası..

Taraftara ve hakeme oynuyo,her poziyonda kendini yere atıyor ve bomboş hiçbirşey üretmeden koşuyor..

Ben diyorum dünden beri,bu adamlar nasıl samsunspor da top oynuyor diye,bazı oyunuclarımız gerçekten iyi ama bazıları şaşılacak cinsten..

Yönetimden rica ediyorum..

'Parası neyse verelim,bizde oynayalım şu takımda'

babasamsunlu

34_55

arkadaşlar inanınki dün kahroldum ama mağlubiyete değil ilhan,orhan ve haftalardır sadece kendisine çalım atan bir tane olumlu hareketi olmayan sadece sahada gezen abdülaziz'e ve taraftarının sevgisine layık olacağına önümüzdeki giresunspor maçını düşünmeden son dakikada yapmış olduğu çocukça ve acemice penaltı pozisyonuna kahroldum bu neya allah aşkına ne yapıyorsun ahmet şahin ha 2.0, ha 3.0, biz kime canım desek onlar bize canın çıksın diyor omadı beyler olmadı bize çok ayıp ettiniz...

mahoni55

Samsunspor'umuzun artık savaşması lazım
Bazı şeyler zorla oluyor
SavaŞSamsun slogonumuz bu olmalı.Hiç bir şey kolay kazanılmaz. Masabaşı ortası sonu ne derseniz artık .Ben artık çok geçmişte ilan etmemiz gereken Savaş ilanı mı çekerim kim ne derse desin kardeşler. Ya süper lig gerisi teferruattır...Atalarımız bu yurtu bizlere nasıl ne durumlarda savaşarak kazanarak emanet etmediler mi  Bizler de Savaşa cağız kardeşler...

Savaş samsun
Yılma samsun
Koş samsun
Çoştur Çoştur Bizi
Kendini Hep Samsun
savaş Samsun
İste Samsun iste
Kazanmayı Hep Samsun
Mağlubiyeti Şayet Görürsen
Kin duyma ama
Yılma Samsun
Gerçekler Acıdır ama
bir gün önüne çıkarsa şayet
Yılma Samsun
İnan samsun sen güçlüsün
Karşındaki isim önemli değil
korkma samsun
Korkanlar yaşamaz samsun
Yaşamak istiyorsan zaferi
korkmadan SAVAŞSAMSUN...

celebi

jean

ligde kalalimda kac galibiyet alirsak alalim onemli degil

fatih55ankara

7 de 7 yaparız inşallah.benim hala umudum var.