9 maçta 9 galibiyet neden olmasın?

Başlatan fatih55ankara, 15 March 2010, 15:00:18

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

buca maçı dahil 9 hafta kaldı.hepsini kazanırsak playoff a kalabiliriz.neden olmasın.haydi samsunspor um güldür yüzümüzü.ben inanmak istiyorum.inşallah futbolcular buca maçıyla beraber saldırıya geçerler.haydi samsunsporum.güldür yüzümüzü.

celebi

15 March 2010, 15:01:29 #1 Son düzenlenme: 15 March 2010, 15:55:09 celebi
bu dokuz maçtan 6 galibiyetimiz var yazın bir kenara

lucarelli

9 maçta 9 galibeyet neden olmasın : Anti-Samsun Federasyon ve Anti-Samsun MHK yüzünden.....

babasamsunlu

Alıntı yapılan: lucarelli - 15 March 2010, 15:17:52
9 maçta 9 galibeyet neden olmasın : Anti-Samsun Federasyon ve Anti-Samsun MHK yüzünden.....

tam da bu yüzden.. bende onu yazacaktım..sen benden çok yaşacaksın..

Samsunsporumuz azcık kafayı kaldırdığı zaman hemen bir şeyler engel oluyor..

ama bu mazeret olamaz...Olmamalı..

Güçlü olacaksın..Savaş o golü atacak..Turgay daha dikkatli olacak..Takımın güçlü olacak..Fırsat vermeyecek...Fırsat verirsen ezerler..

FaTiH_HaN

Zor ama imkansiz degil tehlikeli takimlarin hepsiyle evimizde oynuyoruz. 5 te 5 yapan 9 da 9 u da yapar. Hersey bu aksamki buca macini almamiza bagli haftaya giresun sanssizligimizi kiracagimizi dusunuyorum

furkan5534

inşallah inşallah dağıtıcaz bucayı.usttekıler yenılınce buca rahat kaldı çok asılcanı sanmıyorum zor olcak ama erken golu bulursak darma duman ederız bucayı ınsallah

Sercan

Bu federasyon varken neden olsun?  >:( >:(

Ollivanders

Oflu

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 15 March 2010, 15:55:22
Bu federasyon varken neden olsun?  >:( >:(

Onlara galibiyetleri cok aci bir sekilde soka soka kalacagiz Play-Off'a, cok yanacak canlari cok  >:(
Bagiracaklar, pisman olacaklar, ahan haburaya yaziyorum...

GençKozluklu

Geçen haftadan da artık maç kaybetmemiz zor olduğunu yazdım. Hala aynı noktadayım .Geçen hafta gibi hakem faktörü olmadan denk mücadele ettiğimiz sürece 9 galibiyet içten bile değil. Hepsi pekala alabileceğimzi maçlar. Zaman zaman fikstüre baktığımızda yenemeyeceğimzi takım yok. 3. kişiler olaya müdahil olmadıüı sürece bizi mtakım yenilmez. Artık kolay gol yemiyoruz.

Biz SAMSUNSPORUZ yapabiliriz. Adım adım önce BUCA.

ahmetsefa55

yaa bugun derste samsunsporumuzun playoff tan superlıge cıktıgını gordum ruyamda resmen derste ruya gordum ınonuden cıkıyoruz taksıme dogru tezaruhatlarla bagıra cagıra taksımı ınletıyoruz offfff cok manyak yaaa  :D :D :D

germencisse

ligin bütün şekli şemali belli..her şeyi istedikleri şekilde ilerletiyolar kimi düşüreceklerinede..biz bu federasyonla bi 10 sene daha burdayız..

kuzey55

bucaya gol atamadan 2 maçta 6 gol ye.adana maçı ve buca maçında o kadar pozisyonu harca sonrada 9 da 9 de.yok abi 3 maç alalım rahatlayalım yeter.

kalptenþimþek

9 da 9 mağlubiyet olmasın sonra aman ha ;)

KareAs55

8 maçda 8 galibiyet neden olmasın ? :)