Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

sadece55

Adana maçından 3 puanla çıksaydık sanırım bu tabloda Playoffun en büyük adayı olurduk...Ama yarın yenersek niye olmasın alttaki takımlar artık herkesi yenebiliyor...Konyanın Karşıyakanın Adananın Altayın daha çok puan kaybetceğini düşünüyorum ben...

lonely5534

Geçtiğimiz maç Adanın bizi çok iyi çözdüğünü düşünüyorum v e bu nedenlede galip geldiler zaten. Buca maçında da oyun taktiğimiz değiştirmemiz gerekiyor. Murat Yıldırımın oynaması takım olarak ayağmızda fazla top tutmamıza imkan verecektir. İnşallah yeneceğiz

furkan5534

İnşallah İnşallah her maççta rüyama giriyor kardeşim :D :D :D 

Ollivanders

Bir hakem bir takimin hayalleriyle nasil oynar ya. Çıldırıyorum resmen !!!!

Akyol

Alıntı yapılan: Serpico55 - 14 March 2010, 22:15:39
Bir hakem bir takimin hayalleriyle nasil oynar ya. Çıldırıyorum resmen !!!!
Tabloyu lehimize çevirmek yine bizim elimizde. Bugün çıkan sonuçlar play-off için heveslendirse de alt taraflara yakınlığımızla tedirginliğide dönüştürüyor! Adana maçında ki seyirci sayısından az ama nitelikli olacağımızı düşünüyorum..

ali ihsan

Ollivanders

Orasi oyle akyol kardesim ama abi dusunsene ya playoff 2 puan otede ya...  >:( >:( >:( >:(

havzalı55

Liqde suan hersey olabilir :) ins. play off için umutlanırız yarın bucayı yenersek ki yeneceğiz :)

beşnumara

Allah büyük işte.geçen hafta bzim maçı hakemle alanların halini bugün gördük.giresun 7-0 yenerdi.giresun kalecisine pek iş düşmedi çünkü emre aktaş çıkmıştı oyundan ilk yarı bitmeden.giresun defansı çok yavaş ama orta sahalarıyla forvetleri iyi işte.buca maçını alalım giresuna yaslarız her türlü

Akyol

Alıntı yapılan: beşnumara - 14 March 2010, 23:25:46
Allah büyük işte.geçen hafta bzim maçı hakemle alanların halini bugün gördük.giresun 7-0 yenerdi.giresun kalecisine pek iş düşmedi çünkü emre aktaş çıkmıştı oyundan ilk yarı bitmeden.giresun defansı çok yavaş ama orta sahalarıyla forvetleri iyi işte.buca maçını alalım giresuna yaslarız her türlü
uzman konuştu herkes rahatlasın  :)

beşnumara

bugün maçın hakemine inanılmaz tepki vardı.bu hakem geçen hafta bizim maçta olsaydı kesin galiptik.emre aktaş sakat sakat maça başlamıştı ama sahada fazla kalamadı.o çıkınca adana ceza sahasına girince yatmaya başladı ama hekm yemedi.maç öncesi akyol55e de demiştim giresunun yenmsi bizim işimize yaramaz ama yenecek adanayı demiştim.çünkü adana giresunu yenemezdi.beklediğim de oldu. bundan sonra playof grubundaki takımlar pek galibiyet alamaz.biz kendi maçlarımıza bakalım yeter ki.

Ollivanders

Beter olsunlar. anti adanayım bu saatten sonra çok negatif geliyor bana

Forvetim

takımın şut çalışması ve maçta bol şut atmasına dikkat çekmek isiyorum buca adanaya 3 golü de uzak şutlardan atmıştı yanılmıyorsam. evet biz hep son çizgiye inmeye çalışıyoruz adana karşısında da pek şutumuz yoktu maalesef. savaş oktay turgay gibi oyuncularımız şuta yakın oyuncular. turgutun yokluğunu bu maç inşallah aramayız kanatttan bindirmeleri adam eksiltmeleri çok iyi maaşallah.

free_Samsun

buca hiç şansın yok yarın bende maçtayım fark yiteceksin   ;D

free_Samsun

arkadaşlar yakında yeni bir grup gelecek adımı takip edin