Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Adanaspor maçından mağlup ayrıldıktan sonra 2 önemli eksikle Buca maçına çıkacağız.. Çevremdeki Samsunspor'lulardan bu maç için bi karamsarlık seziyorum..
Sanki bu takım Adanaspor maçında hiç varlık gösterememiş,kaleye şut dahi atamamış,pozisyon bulamamış,2 pas üst üste yapamayan bi takım.
Hakem Serkan Çınar'ın yanlı yönetimi olmasaydı Adana'yı yenecektik.. Olmadı.
Her maçı kazanacağız diye birşey yok rehavete kapılmayalım ama kaybettiğimiz bir maç sonrasıda bütün umutların bittiğini,takımın oynanacak maçta kesin mağlup olacağını düşünmeyelim.
Ne Sevinmeyi biliyoruz , Ne üzülmeyi ..

cem 55

bende aynı fikirdeyim karamsarlıga gerek yok samsunsporumuz bence takımın yüzde 50 si olan murat yıldırımın eksikliginde bile adana karsısında iyi mücadele etti bence geçen hafta murat kadroda olsa hakeme ragmen adanayı yenerdik yanlı bi hakem ve bence şimdiye kadar karşılastıgımız en iyi takım olan ortasahası gerçekten güçlü adanaspora son dakikalarda yenildik ben adananın bucadan çok daha güçlü bi takım oldugunu ve 2.olarak süperlige yükselecekleri kanısındayım 2 hafta önce adananın bucaya 3-0 yenilmesine aldanmamak lazım adanaspor o maçta bucayı sahada ezdi 2 topları direkten döndü akılalmaz goller kaçırdılar  ve bunun sonucunda yenildiler ben ne turgayın yoklugunun nede turgutun yoklugunun bizi murat yıldırım kadar etkilemeyecegini düşünüyorum buca da defansta açıklar veren araya atılan toplarda zorlanan bi takım defansların göbeginde bizde oynarkende hiç ısınamadıgım erman güraçar var formda bi oktay ve murat yıldırımla orta sahada üstünlügü ele geçirir bence buca maçını kazanırız

erkutdem55

Alıntı yapılan: sogutlubahce55 - 14 March 2010, 13:11:34
Ne Sevinmeyi biliyoruz , Ne üzülmeyi ..

Aynen öyle beni kim görse bana kızıyor,bu nasıl takım adana'yı yenemediniz falan filan.Sinir oldum tüm hafta boyu,zaten Bucaya yenilirsek işe falan gitmemek lazım yandım ben

epçeli köylü

Bu hafta birçok kişi iddiada bucaya vermiş. Hepsinin kuponu yatacak.Beter olsunlaar.....

Forvetim

tüm yerel tv.ler şehirlerinin takımlarını destekliyor reklamını yapıyor gündemde tutuyor maçlarına canlı bağlanıyor vs. şimdi tv.de kanallarda gezerken dikkatimi çekti ordu tv52 karabükten canlı anlatım yapıyor mavi karadeniz ekranın sağ üst köşesine kocaman yazılarla giresunun skorunu takip ediyor, kaçkar tv rize tv yine büyük puntolarla köşelerine koymuşlar, sakarya kanal54 keza öyle ve  aks tv. ise aklına eserse köşeye minik bir punto atıyor o da takım isimleri kısaltılmış olarak ve telefon yada başka bişeylerle uyarı alırsa koyuyorlar yarın akşam maç başladığında takip edin görün. bu tv neden Samsunspora bu kadar uzak ...

maviay55

AlıntıBuca avantaj peşinde
Bank Asya 1. Lig'de 26. haftanın son maçında yarın Samsunspor ile karşılaşacak Bucaspor, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılması durumunda ilk 2 sıra için avantaj elde edecek.
Ligde 26. hafta müsabakalarında ilk 6 sıradaki takımlardan Kardemir Karabükspor berabere kalırken, Altay, Adanaspor, Konyaspor ve Karşıyaka sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçların ardından haftayı 3 puanla kapatan Giresunspor ve Boluspor, 6. sıradaki Karşıyaka'ya yaklaştı.

Haftanın son karşılaşmasında yarın deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak Bucaspor ise rakiplerinin puan kaybettiği haftada, yarın sahadan galibiyetle ayrılması durumunda 2. sıra için büyük bir avantaj elde edecek.

60 puanlı Kardemir Karabükspor'un 11 puan gerisinde ve 3. sıradaki Altay'ın 4 puan önünde yer alan sarı lacivertli takım, Samsunspor maçı için sabah hava yoluyla bu kente gitti.

Akşam Samsunspor tesislerinde yapacağı antrenmanın ardından yarınki maçın hazırlıklarını tamamlayacak Bucaspor'da, kart cezalıları Yılmaz ve Bekir'in yanı sıra sakatlığı bulunan Alişan'ın dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Sarı lacivertli ekipte, İzzet, Mehmet Batdal, Murat Karakoç, Serkan, Yunus ve Zafer, Samsunspor maçında sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta oynanacak Kardemir Karabükspor maçında yer alamayacak.

Ligin ilk devresinde Buca Yeni Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Bucaspor, Mehmet Batdal (2) ve Muhammet'in golleriyle 3- 0 mağlup etmişti. Yarın saat 20.00'de Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Samsunspor-Bucaspor maçını Fethi Serkan Koçak yönetecek.

cok ama cok kritik bi maç yenersek yukarıya yenilirsek aşagıya yaklasıyoruz..gecen hafta muratın eksikliğini çok gördük,bu haftada turgutun eksikliğini yaşamayız umarım çünkü ataklarımızda her top turguta oynanıyordu onun olmayısı etkileyebilir bizi..1-0 olsun bizim olsun

furkan5534

gerçekten adana maçındanda önemli maç oldu yenılırsek aşagıya yenersek yukarıya.usttekıler full yenıldı.bızım alttakıler yendı.eger gene serı yaparsak playoffa gireriz

FaT1h

hakem : FETHİ SERKAN KOÇAK bizim maclarımız ufak bir göz atayım dedim aldıgım sonuclar buyrun onun hakem oldugu maclarda galibiyetimiz yok hayrola inşallah
MALATYASPOR      4-3      SAMSUNSPOR     2 Kasım 2008   Hakem   Bank Asya 1.Lig
SAMSUNSPOR      2-0      MARDİNSPOR     23 Mart 2008   Dördüncü Hakem   Bank Asya 1. Lig
ORDUSPOR      1-1      SAMSUNSPOR     17 Şubat 2008   Dördüncü Hakem   Bank Asya 1. Lig
MARDİNSPOR      0-0      SAMSUNSPOR     29 Ekim 2006   Hakem   Türk Telekom Lig A
TÜRK TELEKOMSPOR      5-1      SAMSUNSPOR     1 Ekim 2006   Dördüncü Hakem   Türk Telekom Lig A
SAMSUNSPOR      2-0      GENÇLERBİRLİĞİ     29 Nisan 2006   Dördüncü Hakem   Turkcell Süper Lig
SAMSUNSPOR      1-2      GAZİANTEPSPOR     19 Ekim 2003   Dördüncü Hakem   Turkcell Süper Lig

fatih55ankara

bu arada adana giresun maçından iyi haber var.giresunun en golcü iki futbolcusundan ricardo pedriel suarez bugün maçta sarı kart gördü ve bizim maçta cezalı duruma düştü.ayrıca ramazan köse de cezalı duruma düştü.

maviay55

ramazan köse kaleci sanırım yanlıs hatırlamıosam vay vay vay kalecileri de yok :D süper haberler..

bucaya yaslıyalım önce hadi samsunum bee

cem 55

evet giresunun 1.kalecisi ramazan köse cezalı duruma düştü bu çok iyi haber haftaya kalede büyük ihtimal bu sene hiç maça çıkmamış tecrübesiz egemen olacak bizim için büyük avantaj  ama pedriel sanırım 3. kartını gördü cezalı degil ben bugun bide 55 numaralı sezon başı bize gelmek için can atan şenolun sarı kart görmesi için maçı takip ettim cezalı duruma düşecekti ama kart görmedi haftaya bizi en çok zorlayacak adam şenol olacak.

kavak_55

bucayı yenersek önümüz açıktır giresunu bu sefer yeneriz diye düşünüyorum bundan önceki maçlarda favori bizdik yenildik bu sefer favori giresun ve biz giresunu giresunda yenceğiz sonra altay onlarıda çime gömeriz sonra arkası gelir inşallah. önce bucayı geçelim gerisi gelir yarın gene stad dolar inşallah bu takım desteklenir haydu hemşerilerim hep beraber maça.

celebi

YARIN Kİ MAÇI alalım ve yine playy of muhabbeti yapalıöm

usare

Maç maç düşünmeliyiz. Öncesi ve sonrası yok şu anda. Direk Buca'ya konsantre olup yenmeliyiz. İnşallah da yeneceğiz. Yendikten sonrasını sonra düşünürüz.

bluegreen55

Oyucularımızın biraz şut çalışması ve şut atması lazım.Hep son ana kadar topu sürükleyerek olmaz.O işi iyi yapıyorlar ama hoca biraz uzaktan şut çalıştırmalı.
Birde bize boylu güçlü kuvvetli bir santrafor lazım .Öyle bir zencimiz olsa bizi durdurabilecek takım olmaz.herkezde var bitane adanadaki zenci bizde olsaydı herşey çok farklı olurdu. Gerçi böylede iyiyiz ama olsada çok iyi olurdu.Takımda yokmu acaba öyle bir yedek..