Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

AlıntıBucaspor O13 G5 B2 M6 A20 Y21

Bucaspor, evinde çok tempolu oynayan, iyi bir takım ancak deplasman karnesi öyle üst düzey sayılmaz. İlk golü bulan takım ciddi bir avantaj sağlayabilir bence. Oyuncuların günlük form durumları da etkili oalcaktır. Yılmaz'ın yokluğu maç içindeki yönlendirmelerde sıkıntı çıkarabilir onlara, çünkü sadece oynamıyor, oynatıyor da kaptanları Yılmaz.

Murat Yıldırım oynayacakmış, çok önemli bir koz bizim için Murat. Çünkü bu takımın hem ciğeri hem de yüreği.

Turgut'un yokluğu sorun olabilir belki ama onsuz hücum yapabilecek olmak bir artı da getirebilir. Oktay ile Savaş daha aktif rol alabilirler diye düşünüyorum.

Kazanmamız lazım, kazanacağız...

Akyol

Bizim en büyük dezavantajımız skor olarak geriye düşünce dönemiyoruz. En büyük avantajımızda 1-0 yaparsak 4,5 peşi sıra geliyor. Çok dengeli oynayıp öne geçmeyi başarırsak güzel olur.

oguz55

Alıntı yapılan: sersa - 13 March 2010, 18:04:43
Pazartesi akşam saat 20.00'de oynanacak olan Samsunspor-Bucaspor maçının biletleri satışa çıktı. Kırmızı-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada biletlerin, Nuri Asan Tesisleri, Öz Teknik Hırdavat, Metro Turizm Meydan, 56'lar, Atakum yazıhaneleri, Florya Kasabı, Elif Kuyumcu, Akyüz İnşaat ve Vodafone GSM Çözümler Merkezi'nde satışa sunulduğu belirtildi.

çok teşekkürler dostum

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: brigand55 - 13 March 2010, 18:33:47
bundan sonra hedef sadece oynanacak maç bence..kesinlikle böyle hareket edilmeli.her maç son maçmış gibi oynanmalı.inşallah teknik heyet de bu yönde motive eder takımı..çok önemli şu iki hafta çookk..Allah yardımcımız olsun

aynen öyle bi maç kananınca play-off demeyelim bi maç kaybedincede küme düşeceğiz demiyelim ama içimizden hap play-off diyebiliriz ;D ;D ;D :D

Ollivanders

13 March 2010, 21:23:26 #214 Son düzenlenme: 13 March 2010, 21:25:02 Serpico55
       Ahmet Şahin

orhan-ersin-pavlik-adem

oktay-Murat-Ömür-Abdülaziz

Savaş

Adem gezici

gibi bir kadroyla çikabilir bence husyein kalpar. Savas hareketli forvet tarzi dusunulebilir. Cepheden iyi sut çekiyor. Bu firsattan yararlanilabilir.

Nuri Asan

Ben neden sitres altındayım,neden hala acaba düşermiyiz diye kendime soruyorum.
Herkez play off derken ben önce matematiksel olarak ligde kalalım diyordum,çokmu karamsarım.
Yoksa 2 senedir ligi 15.bitiriyoruz, buna sebep olan bumu neden hala daha güvenemiyorum.
rahat bir sezon istiyorum,rahat bir sezon.
Ligde son maça bırakmadan kalın,şimdilik yeter.

AntZ

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 13 March 2010, 23:46:04
Ben neden sitres altındayım,neden hala acaba düşermiyiz diye kendime soruyorum.
Herkez play off derken ben önce matematiksel olarak ligde kalalım diyordum,çokmu karamsarım.
Yoksa 2 senedir ligi 15.bitiriyoruz, buna sebep olan bumu neden hala daha güvenemiyorum.
rahat bir sezon istiyorum,rahat bir sezon.
Ligde son maça bırakmadan kalın,şimdilik yeter.

Puanımıza bakarak değil takımın ve taraftarın havasına bakarak küme korkusundan uzaklaşıp play off hesabı yapmaya başladık aslında. Bizden 4 puan önde olan Bolu'nun içinde bulunduğu karamsar tablo ile bizim özgüvenimizi karşılaştırdığımızda puana göre değil oynadığımız oyuna ve takımımıza güveniyoruz ve korkmuyoruz. Adana maçından sonra az olan play off şansımızın iyice zora girdiği bir gerçek. Ama en azından olmasa da yakalanabilecek bir hedef varsa sonuna kadar peşinden koşmak lazım.

Konya'nın olası puan kayıpları ve Konya ile burada oynanmamış bir maçımız olduğunu düşünürsek herşeye rağmen play off u sonuna kadar kovalamamız gerektiğini düşünüyorum.

Olur olmaz ayrı konu.

kavak_55

bucayı yeneceğiz inşallah hakemm faciası olmaz ise bucayı yendiğimiz taktirde çok  iyi olacak önümüzü görebileceğiz selamlar

Samsun55ramazaN

play-offlara 11 puan fark var , zor
16. siraya 6 puan var.. cok degil ama takim havasi yerinde suan

kalptenþimþek

artık top futbolcularda..
bu ateşi söndürmeyin..

deado

ilk golü biz atarsak bu maçı alırız. diger şartlarda ne olur bilinmez. bu maçtan çıkarılacak 3 puan çok önemli.

Turuncu

Alıntı yapılan: cgr - 14 March 2010, 02:39:50
Orhandan sağ bek , Ademden de sol bek yaptın ya la helal olsun sana :D daha da bişi demem ben hacı :D
o ters tarafa doğru yazmış yoksa öyle bi hata yapcağını sanmıyorum ;)

eakgül55

Skor 3-1 gbi farklı sonucla macı alırız  ama hakem aynen garezliyse bize kasti varsa skora engel olabilir ama her turlü mac bizim

Ollivanders

olum sen ekrana nasıl bakıosan bende ole yazdım dikkat edersen oktay ve abdulazizde ole :D

AntZ

Alıntı yapılan: Serpico55 - 14 March 2010, 03:01:38
olum sen ekrana nasıl bakıosan bende ole yazdım dikkat edersen oktay ve abdulazizde ole :D

Ben forvette Adem'in Sağda Gezici'nin solda yazılmasından anlamıştım  ::) ;D