Serkan Çınar Şerefsizi!

Başlatan xknox, 07 March 2010, 16:19:39

« önceki - sonraki »

xknox

07 March 2010, 16:19:39 Son düzenlenme: 07 March 2010, 16:25:24 xknox
adanaspor maçını katleden Serkan Çınar Şerefsizi İnşallah Ölümün Sahadan Olur !!!

bu maçın hakkı beraberlikti açıkca söylemek gerekirse takımımız sahada yok gibi oynadı zaten bu işin içine hakemde girince adana güle oynaya 3 puanla evine döndü.. bizde artık eskisi gibi küme düşmemeye oynayacağız ve süper lig hesapları bir başka bahara kaldı.. >:( :'( yazık çok yazık bu kadar insan o stadı doldurmuş takımımızın çıkıp aslan gibi oynaması lazımdı.. diyecek bir şey yok

Oflu

ya su konulari mac basliginda acmayin  >:(

Fecr_55

Bu kadar agir dileklerde bulunmak, beddua etmek ne getirir bize bundan sonra..Adamin ölümü bize 3 puani geri verecek mi?
Sinirliyiz hepimiz, haksiz yönetti, hatta katletti..Aglayin, sizlayin, yanin, küfredin hatta..Bu kadar abartili sözlere gerek yok..
Bundan sonra oynayacagimiz maclar var, beddualariniz bize ugramasin diye ileri gitmeyin lütfen..!
Hicbir sey bitmis degil, sansimiz hala var..! Ümitsizlige kapilmak yersiz..

gkhn

Evet arkadaşlar sinirliyiz,öfkeliyiz öfkelenmekte ve sinirlenmekte de haklıyız ama gene de kendimizi hakim olmalıyız biraz daha sakin olalım..

sersa

LisandroLopez

hala kızı

bu hakem görünümlü insan nüsvettesi bu gece başını yastığa koyup nasıl rahat uyuyabılecek acaba >:(

Jnr.Serkan

hakem sana kafam girsin :-*   :-* :-X

Efsane Meskenler

yan hakem ve orta hakemin allah belasını versin

emre

bir ara 4. haekmin sahanın içine girip çık maçı ben yöneteceğim,geç tribüne izle demesini umdum...

16 SS 1965

Alıntı yapılan: emre55 - 07 March 2010, 18:45:06
bir ara 4. haekmin sahanın içine girip çık maçı ben yöneteceğim,geç tribüne izle demesini umdum...

maçı izlerden aynen senin dediğin lafı bizde söyledik

Turuncu

erkutdem55

Alıntı yapılan: hala kızı - 07 March 2010, 17:23:22
bu hakem görünümlü insan nüsvettesi bu gece başını yastığa koyup nasıl rahat uyuyabılecek acaba >:(

Fosur fosur uyur.

Sercan

Alıntı yapılan: hala kızı - 07 March 2010, 17:23:22

Hemde nasıl uyur adi *******...

eakgül55

Her hafta Hakem araya giriyor  katlediyor istediği gibi yönetiyor  olmuyor bu kadar insanın hakkına girdi inş. o hakeminde hakkını yerler