Serkan Çınar Şerefsizi!

Başlatan xknox, 07 March 2010, 16:19:39

« önceki - sonraki »

Recep

ulan federasyon karaktersiz hakemler bu yaptığınız rezalet yemiş olduğunuz hakkımız sizden ailenizden çocuğunuzdan çoluğunuzdan fitil fitil burnunuzdan gelsin Hakkımızı yiyen gelsin s.... yesin

KotuCocuk55

Bizim oyuncular doğru dürüst oynamadıkları için ve taraftarın hakemin üstüne çok gittiğini gördüklerinden hemen hakemle oynamaya başladılar,sürekli kendilerini attılar..Bknz:Abdülaziz
Hakem bazı pozisyonlarda sırf baskı nedeniyle lehimize karar versede genel olarak maçı uygun bir biçimde yönetemedi..
Turgay'a verdiği kırmızı kart inanılmazdı..

Yalnız samsunspor bugün çok kötü oynadı herkes mağlubiyetin faturasını hakeme çıkarırsa bizim uyanık futbolcular bu işten kendilerine ders çıkarmazlarsa bugünkü oyunla maç kazanılmaz..

5 haftadır kazanan takımımız bu hafta kaybetti her zaman yeneceğiz diye bir şart yok tabi ama mağlubiyetin tek nedeni olarak hakemi göstermek sadece kendimizi kandırmak olur..

Kişisel görüşümdür..

seckin55

******* trabzon bölgesindenmış duydugum kadarıyla

Allah çoluğundan çocugundan çıkarsın. adi köpek

doðan

Bolu maçının hakem hataları ve üstüne gelen adana maçının hekem hataları ve ilk görülen pozisyona penaltı kararı vermesi manidar diye düşünmekteyim ; turgaya  kart verebilir sin , yne taraflı tutumunu gösteriri bu ; daha önce zenci şerefsizinin turgaya benzeri hareketini kart bile göstermen ne demek paeki ve takdir haklarında ortada görünmeye çalışsan da 4. hakemin sana hakemlik dersi verirken , bu maçın hakemi benim ben yönetrim diyerek tou eline alman ve hava atışı yaptırman neyi beceriks,iz herif ;
ama bu federasyon  seni haftaya ödüllendirir;
süper lig maçı alırsın ;
biz bu federayona n yaptıysak arık ödüllendiriliyoruz ...

55.hakan

eğer o pozisyonda kırmızı veriyorsan her maç 3 er tane kırmızı çıkar maçlarda..yüzde yüzlük poizisyonumuz da ofsayt diye kesildi yan hakem ve orta hakem Serkan Çınar haram olsun size aldığınız paralar

orhan

Biz bu seneryoları çok gördük.Bizlerin sadece şeref türübününe bakıp neden bu hakemlerin  bu kadar üzerimize oynadığını görürüz.Çünkü sahipsiz şehrin sahipsiz takımıyız.

mehmet yılmaz

Başlığı değiştirsek mi diye epey düşündük aslında ama hakikatle oynamamak lazım, değiştirsek bile adamın sıfatı değişecek mi? Yok... Aynen devam öyleyse, aklı sıra adamlık yaptı, 20.000 kişinin önünde takım kaptanını atarak! Hödük...

Ollivanders

ezilmedi ya abi ev sahibi karsısında. bir yerine kına yaksın.

Oflu

Futbolun Ergenekonu devrede!
Söyle adam gibi bi Ergenekoncumuz olmadiki, lehimize is yapacak??

Ollivanders

08 March 2010, 00:19:25 #24 Son düzenlenme: 08 March 2010, 00:21:12 Serpico55
tff nin yapmıs  S.Ç ile yaptıgı bir roportajdan alıntı :

Doğan Babacan onun idoluymus.

Ben de maç içinde futbolu çirkinleştiren, bozan futbolculara karşıyım. Futbol bir şov oyunu, keyif almak gerekiyor. Oynayan da izleyen de keyif almalı. Böyle bir işi yaparken insanların keyfini kaçırmak hiç hoş değil. Bu tip oyuncular hem kendi kalitesini hem de takımının kalitesini düşürüyor
Hakemliği ve futbolu da bir sanat, bir şov dünyası olarak görüyorum.
Senin ben varya.....

Bizde sana karsıyız karaktersiz hakem müsveddesi.

http://www.tffhgd.org.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=477:spora-adanmis-bir-hayat-serkan-cinar

LisandroLopez

20.000 kişi anasına iyi sövdü ama onunlada övünsün , nasıl ezilmediğiyle övünüyorsa...!

Fecr_55

08 March 2010, 00:23:11 #26 Son düzenlenme: 08 March 2010, 00:24:53 Fecr_55
20.000 sirf tribündeydi, bunun onlarca misli de ekran basinda agzini bozdu..
Kendisi de gercekten bir sanat mucizesiydi, sovunu mükemmel sergiledi..! Adam isini biliyor ya, sag gösterip sol vuruyor namert herif..!

Dartagnan

o stadin kukremesini bile ozlemisim.Bütün tribun isteyerek kufur ediyordu.Hadi ben yaniliyorm 20000 kisi de mi yaniliyor ?  ama  beyninde zonklamistir o tezahurat.Allah belani versin .

METE_55

******* değil,karaktersiz, kişiliksiz,onursuz,gurursuz, namusuz, adi, kahpenin çocuğu o serkan çınar denen hakem bozuntusu ve tabiki o ataklarımızı ofsayt diye kesen yan hakem ibnesi allah ocanıza incir ağacı diker inşalllah allah belanızı versin..

Burak

Alıntı yapılan: Dartagnan - 08 March 2010, 00:25:19
o stadin kukremesini bile ozlemisim.Bütün tribun isteyerek kufur ediyordu.Hadi ben yaniliyorm 20000 kisi de mi yaniliyor ?  ama  beyninde zonklamistir o tezahurat.Allah belani versin .

o kadar içimden gelerek küfür ettim ki anlatamam tribünlerin de böyle inlediğini görmemiştim küfürle sonuna kadar haketti