Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

furkan5534

abı hadi videoları paylasın yaw ızlıyelm bu buyuk taraftarımızı

melihözkan

öncelikle bütün türkiye büyük samsunspor taraftarını görmüştür ama büyük hakem hatalarını görenler varmı merak edıyorum görüpte konusmayanları yada hıce sayanları şiddetle kınıyorumm...bu kadar ınsanın emegını hakkını calanlar bunların hesabını nasıl verecekler cok merak edıyorum..kulubumuzun basında sozu gecen buyuk bı baskan olsaydı samsunsporumuz bu durumda olmazdı sankı sahıpsız oldugumuz ıcın yaplıyor bunlar...nerde bu sehrin bu topragın ınsanları sahaya toplanmıs ekranda ızleyen bınlerce ınsanların  tepkılerını hıslerını ysamıyolar sanırım  bu takımı sahipsiz bırakan sehrin önde gelenlerin taaa.....o hakemınde taaa..... alllah belalarını versın yeter artıkk

ali ihsan

Maçla ilgili yazmak içimden gelmiyor.Bu kadar ucuz kırmızı kart verilmez.Göz göre göre ofsayt denilip bir takım böyle yakılmaz.İnce ince doğradı bizi hakem müsvettesi.Ve unutmadan bu Abdülaziz topçu filan değil.

SametYılmaz55

tek kelimeyle yıkıldık ya hiçbirşey gelmiyor içimden.Hakkımızı yiyenlerden Allah sorsun hesabını

edmontdante

Adam tribüne bir bakar önce.20.000 e yakın tafartar.Miüthiş destek.Der ki kendine "Süper lig de bile bu seyirci yok."Adam gibi maç yönetir.Tarafsız olur.Ama bunlarda kompleks var."Bak ben bu atmosferde bile bunu yaptım" der gibi.Aferin hakem iyi yaptın başın göğe ermiştir şimdi.Büyük hakemsin.Hiç korkmadan penaltı çaldın,ofsayt olmayan pozisyonları kestin,kırmızı kart çıkardın.Çok cesursun.Avantaj oynatıp 57 numarayı atmadın mesela çift sarı karttan.Adamsın ya.Senin için de rahattır şimdi,gözlemci her neyse de iyi not veir sana.Olan bize olur.Ama biz neler gördük yıllarca bu tribünlerde.Nasıl bir takımın ince ince doğrandığını kaç kez gördük,nasılipinin çekildiğini kaç kez gördük.Allahından bul adamlığı eksik mahluk.

Samsun55ramazaN

maca ben malesef bakamadim, ama belliki hakem maci resmen adanaya vermis.. insallah cezasini TFFden bulur.. burda olmassa yukarda ALLAH var.. insallah cezasin rabbimizden alacakdir!

King1965

hakem cok guzeldı bayıldım  :o :o :o :o             HAKEM BACININ ELINI OPIMMM :)

LisandroLopez

Onca emeğe yazık oldu ama hemen ümitsizliğe kapılmayalım bizi kimsenin maçları ilgilendirmiyoz biz kendi kendimizi play offa sokarsak sokabiliriz..
Galibiyet serisi yakalayabilirsek halen umut var çünkü pek fazla birşey değişmedi , helede K.yaka puan kaybederse..
Ama çok zor olduğunu da biliyorum tabi..

Burak

bazı maçlarda tribün gaza gelip hakeme sövebilir maçın heyecanıyla haksız olsak bile fakat bu sefer o kadar içimden gelerek küfür ettim ki anlatamam kendimi kaybettim ve bu hakem sonuna kadar haketti o küfürleri galiba amaçları bu sene kesinlikle bir izmir takımını  1.lige çıkarmak.ilk 6da 3 izmirli olursa çıkacağını düşünüyorlar galiba yanlarına seyirci desteği olan bir takım çıkarmak istemiyorlar play off ta rakip olacak zaten izmir takımlarının anlamadığım bir ayrıcalığı var sürekli maçları tvden veriliyor bizden dahamı fazla seyircileri var??? isteyen komplo teorisi desin isteyen başka birşey ben öyle düşünüyorum

utku_01

Skorda kadroda hatta kimin gireceği çıkacagıda dediğim gibi oldu bu maçdan cıkabilecek en yüksek skor cıktı...
Hakemi eleştiriyoruz
Penaltı kararı ve kırmızı kart dogru bir karardı
Tek hatası ofsayt olmayan bir pozisyonu ofsayt diye kesmesi oldu bu da Samsunsporu oyundan kopardı
Kırmızı kart olmadan öncede yanlıs hatırlamıyorsam Turgutun yaptıgı faulu es gecti sarı kartıda vardı..
Hakem hataları vardı ve bu ligde elbettte olacaktır.Her iki takımda artık kalan maçlara bakacak
**
Adanaspor adına Okan 92 dogumlu ve maşallahı var top ayagına yakısıyor.Rahamn ve metinde macın gizli kahramanlarındandı
**
Samsunsporda defansın sağındaki oyuncu yine mükemmele yakın oynadı.
**
İzzet zayıf halka demiştim Samsunsporda sanki bunu duymuş gibi yüklendide yüklendi o kanada ve sonundada hata yaptı olmadık yerde.Şans her zaman böyle yanımızda olmayabilir telafi edemeyiz.
**
Maçın başında maratondan sahaya atılan su şişelerine o tribündeki sag duyulu taraftarlar engel oldu hatta tartısma bile cıktı ama maç gerilince bu otokontrol saglanamadı...Gergin geçeceği belli bir maçdı ama sahaya yabancı madde atılması takıma büyük cezalar belkide saha kapatma cezası getirecek böyle haftalarda buna dikkat edilmesi gerekirdi.

edmontdante

Alıntı yapılan: utku_01 - 07 March 2010, 22:46:52
Skorda kadroda hatta kimin gireceği çıkacagıda dediğim gibi oldu bu maçdan cıkabilecek en yüksek skor cıktı...
Hakemi eleştiriyoruz
Penaltı kararı ve kırmızı kart dogru bir karardı
Tek hatası ofsayt olmayan bir pozisyonu ofsayt diye kesmesi oldu bu da Samsunsporu oyundan kopardı
Kırmızı kart olmadan öncede yanlıs hatırlamıyorsam Turgutun yaptıgı faulu es gecti sarı kartıda vardı..

Ofsayt olmadığını en ters açıdan biz bile anladık.Çok net bir pozisyondu.
Kırmızı kartın hemen hemen aynısını siyahi oyuncu yaptı ama vermedi.
Penaltı pozisyonunda Oktay  son adam tarafından düşürüldü diye gördüm ama tam emin değilim.
57 numarayı sarı kartı varken avantaj oynattığı faulden sonra atmalıydı yapmadı.

16 SS 1965

utku_01

Alıntı yapılan: edmontdante - 07 March 2010, 22:56:20
Ofsayt olmadığını en ters açıdan biz bile anladık.Çok net bir pozisyondu.
Kırmızı kartın hemen hemen aynısını siyahi oyuncu yaptı ama vermedi.
Penaltı pozisyonunda Oktay  son adam tarafından düşürüldü diye gördüm ama tam emin değilim.
57 numarayı sarı kartı varken avantaj oynattığı faulden sonra atmalıydı yapmadı.

Mbillanın yaptıgı pozisyonu görmedim bir şey diyemiyeceğim ama penaltı kararında kırmızı kart verse idi niye kırmızı verdi diyemezdik.
Muhtemelen hakem takdirini iki oyuncu arasında diye değerlendirdi son adam olarak kabul etmedi

Tufan

sayıyı bilemem ama maratonda kapasitesinden fazla insan vardı ondan eminim.

utku_01

Elimde maratonun güzel bir resmi var ama imageschack hata veriyor düzeldiği zaman onları atarım