Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

hala kızı

Alıntı yapılan: samsuni - 07 March 2010, 18:43:45

yazık oldu şu tablonun emek hırsızları tarafından katledilmesine!tepkimizi koyalım facede macede biryerlerde yan emek hırsızı,orta emek hırsızının resimlerini yayalım.

**KaR6**

Tufan

07 March 2010, 19:30:32 #782 Son düzenlenme: 07 March 2010, 19:40:17 TuFaN55
maçın bir tribün boyutu var birde sahadaki. tribünde kaç gündür verilen emekler 9bin kartonun yerleştirilmesi açılması ve bunu Samsunspor tribünlerinde ilk kez denemesi kendi adıma çok güzel bir heyecandı. maraton olsun şirinler olsun diğer kale arkası olsun maça özel olarak hazırlanmıştı.

maça gelince iyi başladık Savaş bomboş golü atsa belkide galibiyetimizi konuşuyor olurduk. Adananında bizimde penaltımız temizdi ama yine alenen yanlı bir hakem triosu sahadaydı. 5e takmış giderken kasis gibi yolumuza çıktılar yeterince günaha girdim zaten bugün artık Allaha havale ediyorum kendilerini.

Burak

hakem ince ince sözde çaktırmadan doğradı takımımızı tamam çok iyi değildik ama adana ne yaptı? madem penaltı veriyorsun neden kırmızı yok son adam kuralına ne zaman kaleci dahil oldu.olmayan ofsaytı kaldırıyorsun tvden izleyenler değil diyor ısrarla önümüzde verdiği kırmızı kart evlere şenlik bir adam orada neden kırmızı kartlık faul yapsın ilk devre kart çıkmadı cebinden deplasman takımı kollanacak diye bir kural mı var anlamadım yaaa sezonun abartısız en kalabalık maçında çalınan emeklere yazık.

Burak

bu arada sabah hazırlık için beklerken adana lı 3 kişi geldi birisi idari menejer diğeri t.direktör 3.? stada girer girmez ilk sözü '' ooo bu stad büyükmüş yaaa oldu t.direktörün bir süre bizimkilerle sohbet ettiler

kumköylü ahmet

Macin özeti >:(
Tam Bir hakem Faciasi kirmizi kartimiz coook yanlisdi bu 1.onlarin penaltisi yanlisdi bu 2. iki tane garanti golluk pozisyonumuz ofsayt diye kesildi buda 3. Samsunspor hakemi Gecemedi ama onun bu mac icin aldigi para coluk cocugundan ciksin haram olsun baska birsey demiyorum.

Samsunspordaki Gözlenimlerim Abdul aziz cok kötü idi macdan erken alinmasi lazimdi alinmadi.
samsunda yeterince baskili oynayamadik bunda Hakemin Faktörü coook Büyükdü sanki ev sahibi Adanaspordu herseye foul Caldi.Birde SAMSUNSPOR`umuzda Forveti Göremedim Turgut Dogan Sahin Sag Acik Oynuyordu Yani Forvet degildi.Savas Ilerde Forvet olarak Görev Yapiyordu Desem O Hep Orta Sahada idi Oktayda Ileri Yardim Etti ama Forvet Yokdu Sanki Samsunsporumuzda.Seyirci ise Mükemmeldi.Gece Uyuyamadik Heycandan Maci Bir Hakem Cikiyor Katlediyor Resmen Yaziklar Olsun Bu Adil Hayvanlara Haram Olsun Hakemlerin Hepsine Orta Hakemden tutda Yan Hakemlere Kadar.
SAMSUNSPOR iyi Yolda Insallah.

Turuncu

Herşey çok güzel başladı oktayın maç öncesi bayrağı alıp sahanın ortasına dikmesi ile taraftarı çoşturdu.Orhan gelen topu güzel kontrol etseydi , penaltıdan golü yemeyecektik maçın kırılma anı turgaya gösterilen kırmızı kart ve ofsayt pozisyonuydu .

Fazla söze gerek yok hakem maçı katletti  :-[

Forvetim

hakem daha maçın ilk dakikalarından itibaren niyetini ortaya koymuştu tek kelimeyle hakem rezaleti yaşadık. bu emeğe bu taraftara yazık oldu çok iyi oynamadık ama kötü de değildik en az berabere bitmeliydi.

Forvetim

yenemiyorsan yenilmeyi bir türlü öğrenemedik, bir başarabilsek bu şekilde kaç puan daha fazlamız olurdu

Turuncu

Alıntı yapılan: asoydass - 07 March 2010, 17:47:57
yenemiyorsan yenilmeyi bir türlü öğrenemedik bunu başarsaydık en az 4-5 puan fazlamız olacaktı

amisos55

maç sırasında hepimiz kahrolduk,bu kadar rezil bi ryönetim olmaz , kafadaki takımlar neredeyse sene başından beri aynı futbolları da ortada, tv den bile izleyenler hakem maçı katletti diye bizleri aradılar,
tipinde hayır yok ki adamın!
bunların ağa babalarını süperligde çok gördük bunu görmüşüz bize fazla değil....
Bu soğukta gelen insanlaarın hakkı haram olsun başka bir şey demiyorum...

havzalı55

Emek hırszLArı bunların hepsii!. Ama bu takım istikrarını devam ettirmeli her maça geçen maçlardaki gibi yenmek için çıkmalıyız. Buca ve Giresun maclarını kazanalım yenıden Play off için ümitleniriz hatta 2 macı kazanırsak büyük ihtimal oynarız. Takımda hala o hava var Şehirde var neden oLmasın ?

samsun155

Bu gece uyuyamam rüyamda bile söverim hakeme !!