Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

furkan5534

edmontdante

Hiç fena olmamış.Ama SAMSUNSPOR yazısının ilk S harfi altında beyazı açmayanlar acaba ne düşündüler bunu yaparken yada bu resmi görünce ne düşünecekler kendi haklarında

Efsane Meskenler

Alıntıvideoları resimleri görelimmmmmm 

kale arkasından dijitalle hem resim hemde video cekıldı yakın zamanda paylaşırım ayrıca bizim tarın resmini ceken bi allah'ın kulu yokmu ya

edmontdante

Ayak baş parmaklarımın ağrısından ölüyorum.90 dakika boyunca ezildi kalabalıktan.Allah seni bildiği gibi yapsın emek hırsızı.Hakkımızı yedin haram olsun

babasamsunlu

Olmadı...olamadı...oldurmadılar...

Tıpkı her zaman yaptıkları gibi..Samsunsporumuz palazlanmaya başlayınca,hemen bir güç devreye giriyor ve maalesef kaybeden taraf oluyoruz..

Oysa ki sabahımız ne güzel başlamıştı..Koca koca adamlar evden kaçıp maçta yapacağımız güz3el işler için sabahın erken saatinde buluşmuştuk..Stadyuma gittik..binlerce kartonu tek tek itina ile yerlerine koyduk..Her içeri  giren taraftara neredeyse tek tek anlattık ne yapması gerektiğini...Maç başladı muhteşem bir organizasyon aksaklıklara rağmen yerine getirildi..Maratonda kesinlikle kapasiteden fazla adam vardı..Tıpkı eski yıllardaki gibi millet birbirinin sırtında izledi maçı..Maçada çok iyi başladık..Savaşın,Turgutun getirdiği o şahane topu gol yapamaması için hiç bir neden yokken topu auta atmasına inanmak gerçekten çok zordu..Atsa fark olacaktı belki..

Sonrasında "MALCA" bir penaltı yapan Orhan ve devamında hakemin Adanasporun bütün kartlık faullerine öküzün trene bakar gibi bakması Turgutun çıldırışı Turgaya verilen kart...Felan fişmekan..Futbol konuşmak için sahada adaletli bir yönetimin olması gerikiyor gerçekten..Hakem konuşulacak bütün hafta..ama ne fayda..Gitti gül gibi 3 puan..

Evet ben çok inanmıştım kazanacağımıza ama bize her zaman yapılan şeyi unuttum................

Neydi o şey.... Tabiki şerefsizlik...

Biz ne zaman ayağı kalksak birileri bizi durduracaksa,neden kendimizi bu akdar yırtıyoruz ki...

Allah hepsini kahretsin....  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

samsunspor.co.nr

Kareografi icin emegi gecen herkesin ellerine saglik.

Hakem icin diyecek bir söz bulamiyorum. Yaziklar olsun.

Takım olarak formda degildik bugun gercekten. Adem,Orhan (Cok adam kacirdi,ozellikle ikinci yari) Sezer,Abdulaziz cok hata yaptilar.

Adana da cikarken top kaptirdi,hatalı oynadigi bolumler oldu. Biraz becerikli olsak Adana'yi da hakemi de yener gecerdik.

Haftaya insallah.

Sevgiler.

furkan5534

Alıntı yapılan: utku_01 - 07 March 2010, 18:10:03
Yeni eve geldim deplasman tribününden cekilern resimleri ve maratonun güzel kareografisini atarım birazdan.
Yapacagım yorumlarıda birazdan yaparım

hayla beklıyorum resımlerını hecanla.. Video  çekenler göndersınn yaw

havzalı55

Tv den takip ettim macı adeta hakem hepımızı çıldırttı. Macı katletti diyebilirim. Ve adanasporlu oyuncu ilk golünden sonra tribünlere yaptığı hareket centilmenliğe aykırı olarak gördük.  

edmontdante

Söyleyecek çok şey var ama içimden gelmiyor

Fecr_55

Alıntı yapılan: hi4xi_ceza - 07 March 2010, 18:53:31
Ve adanasporlu oyuncu ilk golünden sonra tribünlere yaptığı hareket centilmenliğe aykırı olarak gördük. 

Mbilla'nin kameralara yaptigi SUS isaretinden mi bahsediyorsun? Yoksa baska bir hareket mi?

celebi

ENGİN ABİ SÜPERSİNİZ EMEĞİNİZE AYAKLARINIZA ELLEİRNİZE SAĞLIK ABİ

Efsane Meskenler

ayrıca korea anında calan mohikan müziği 10 numaraydı es gecmemek lazım

16 SS 1965

Taraftar : 10
SamsunSpor : 3
Adana : -3
Hakem : 5

lucarelli

Önce Bolu maçında başladı katliam. Orada zor da olsa Boluda hakem dörtlüsünden 3 puanı almayı başardık. Ama bu maç maalesef olmadı. Resmen Samsunsporun galip gelmemesi için elinden geleni yaptı. Buna yönetimin bir dur demesi lazım.

Sarı kart bile olmayacak bir pozisyonsa direkt kırmız kart hemen peşine 2 ye 1 giderken alakasız bir ofsayt bayrağı ve çalınan emekler. Orta sahadaki saçma sapan düdüklerden, avantaja bırakılmayan pozisyonlardan, atak yaparken bitirlen ilk yarıdan hiç bahsetmiyorum bile. Bu hakemlerin ahirette iki elim iki yakasında olsun.

Bu maçtan çıkarttığım ders, Samsunspor'u Süper Ligde istemiyorlar.

havzalı55

Mbilla'nin kameralara yaptigi SUS isaretinden mi bahsediyorsun? Yoksa baska bir hareket mi? 

hayır qolu atan oyuncunun el kol hareketi yapması kapalı tribüne doğru oyle qördüm sankı ;)