Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

Tufan

demin Atakum üstgeçitteki metronun camında Samsunspor-Adanaspor maçı bilet satış noktası diye kağıt yapıştırmışlar görünce mutlu oldum eskiden 5-6 sene önce çiftlikte sakız dondurmanın orada kulübede satılırdı maç biletleri o günler geldi aklıma.

şehir bu kadar inanmışken her kesimden taraftar birşeyler yapmaya çalışıyorken inşallah kazanıp playoff yolunda ilerlemeye devam ederiz.

erkutdem55

Yazılanlara bakılırsa gerçekten çok ilgi var gibi,cumadan bu kadar bilet satışı çok normal değil bence,hoş takımda normal değil şu sıralar,düzeltiyorum 4 yıldır ilk defa normal çünkü daha öncesi Samsunspor için anormaldi.

erkutdem55

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 06 March 2010, 00:59:14
şehir bu kadar inanmışken her kesimden taraftar birşeyler yapmaya çalışıyorken inşallah kazanıp playoff yolunda ilerlemeye devam ederiz.

Bence şehir olarak son dönemde gerçekten hakettik.

samsunmania

Bu şehir 2 galibiyet sonra havaya uçar. Hadi Samsunspor. Başar bu sefer.

çerkez55

sadece55

ŞİRİNLER her maç zaten güzel organize işler çıkarıyolar...Maratonda bu maçla birlikte daha da hareketlenecek inşallah

King1965

bu mactan ben korkmaya basladım murat  ve turgutun sakatlıklarından dolayı :S  ??? ???

celebi

King1965

HAYDI SAMSUNUM AL MACI DA CIKALIM SUPER LIGE ARTIK

babasamsunlu

Tamda böyle bir güzel havanın ardından oluşan para krizi hepimizi tedirgin etti elbette..

Ben bu futbolcuların yerinde olsam ne yapardım diye sordum kendime..

Top oynuyorum..haftalardır galibim ama para alamıyorum..Oynamazsam elime ne geçecek..

a-Tıklım tıklım stadyumu dolduran taraftarın koro halinde sövmesi..
b-başka hiç bir şey...

Oynarsam neler geçecek...

a-Prim sistemine göre 3 maç üst üste kazanılınca alınacak olan 150 bin lira..
b-Maçın canlı yayınlanması nedeniyle yapacağım piyasa..
c-Muhteşem taraftar önünde "bakın biz oynuyoruz kazanıyoruz ama bunlar bize bir şey yapmıyor daha ne yapalım" diyebilme gücü..
d-Muhteşem bir sevgi seli..
e-Play-off

şimdi artıları ve eksileri topladığımızda sanırım herkes yine canını dişine takacaktır...Ama bu hafta içi ödeme yapılmaz ise o zaman asıl kıyamet kopar gibme geliyor..

erkutdem55

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 06 March 2010, 08:48:43
bu mactan ben korkmaya basladım murat  ve turgutun sakatlıklarından dolayı :S  ??? ???

Ben de çok korkuyorum tek umudum taraftar Adana'yı oynatmamamız lazım.

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 06 March 2010, 10:15:19

şimdi artıları ve eksileri topladığımızda sanırım herkes yine canını dişine takacaktır...Ama bu hafta içi ödeme yapılmaz ise o zaman asıl kıyamet kopar gibme geliyor..

Seni tutmasak kendin sahaya girip gol atarsız zaten:)Dediğin gibi bu hafta olan olur galip gelirsek :(Çok can sıkıcı bir durum :(

babasamsunlu

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 06 March 2010, 10:17:50
Seni tutmasak kendin sahaya girip gol atarsız zaten:)Dediğin gibi bu hafta olan olur galip gelirsek :(Çok can sıkıcı bir durum :(

:):) Bİ GÜN BU DEDİĞİNİ YAPACAM :):):)

55(tuncay)55

herşey çok güzel gidiyorken herşey bi anda kötü gitmeye başladı ama samsunspor(um) bu maçı alacak ama hafta içinde futbolculara paraları ödenmesse ancak hedefimiz ligde kalmak olur >:(

cem 55

bu para konusuna o kadar takılmayın beyler bolu maçına gelenler bilir maç öncesi ve sonrası futbolculardaki inançı her gol sonrası deli gibi birbirlerine koşup sarılmalarını hele ahmet sahin penaltıyı kurtardıktan sonra bütün takımın ahmete bi koşusu sarılışı var görmeyenlerin görmesini isterdim 2 sene önce kocaeli geçen sene diyarbakır para pul yokken süper lige çıktılar  kimse parasının kalmayacagını bi şekilde parasını tahsil edecegini biliyo  bu takımın havaya girme meselesi ve taraftarda şehirde takımda havaya girdi bu saatten sonra parayı fazla takmazlar hele şu içerdeki adana buca maçlarını alıp 7 de 7 yapalım taraftar şehir öder bu aslanların parasını