Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Geçen seneki Adana maçını jübilesini yapan yöneticimiz sayesinde aldık , Adanalılar bıraksın bu işleri :D

**KaR6**

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 04 March 2010, 23:48:16
Geçen seneki Adana maçını jübilesini yapan yöneticimiz sayesinde aldık , Adanalılar bıraksın bu işleri :D

ahahahha, aradım lutfu'yu bak dedim, lutfu dedim, seni dııııııııııııt, ded,m, tamam abi dedi ;D ;D ;D ;D ;D

oguz_5528

mehmet yılmaz

adanaspor taraftar gruplarından herhangi bir organizasyon olmayacakmış. münferit 10-15 kişi olurlar belki.

pitbul055

TVden seyretsinler büyük samsunspor taraftarını.İşte diğer takımlarla aramızdaki fark bu.

fatih55ankara

Hedef Samsun 
Perşembe, 04 Mart 2010 
Pazartesi sendromundan çıkan takımımız Samsunspor hazırlıklarına devam ediyor. Antremanlarda yaptığı kısa toplantılarda oyuncularına Buca mağlubiyetini unutmalarını ve Samsun maçına odaklanmalarını söyleyen Teknik Direktör Kemal Kılıç, mücadelelerinden dolayı teşekkür etti ve hedef Samsun dedi. Uzun süredir takımda yer almayan, takıma tekrar dönmesi beklenen Emrah Bedir'in sakatlığı nüksetti ve sezonu kapadı. Ayrıca Bucaspor maçının ikinci yarısına sakat olarak devam eden Emre Aktaş'ın da durumunun ciddi olduğu ve Samsunspor maçında dinlendirilebileceği belirtildi.

Son beş maçta topladığı 15 puan ile dikkat çeken Samsunspor, ligin alt sıralarından kurtulup Play-Off için umutlandı. Play-Off için iddialı hale gelen Samsun'da taraftarında bu hafta takıma büyük destek vereceği öğrenildi.

Samsunspor maçı öncesi bu gelişmeler yaşanırken takımımız Cuma günü karayolu ile Samsun'a hareket edecek. Samsun'da kısa bir ter idmanı yapacak olan takımımız daha sonra otele geçerek maç saatini bekleyecek. Karşılaşmayı Serkan Çınar yönetecek.

www.adanaspor.org tan alıntıdır.adamlar ne yazmış baksanıza.samsun taraftarının maça yoğun ilgisinden korkuyorlar.
KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR BURASI CEHENNEM BURDAN ÇIKIŞ YOKTUR BURASI CEHENNEM BURDAN ÇIKIŞ YOKTUR.

kaptan 55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 05 March 2010, 13:41:21
biz her yere gidiyoruz ama Samsun'a kimse gelemiyor. 6.sırada takımları var böyle deplasmanda nasıl yalnız bırakırlar anlamıyorum.

SAMSUNSPOR taraftarı TÜRKİYE'de en sevdalı taraftar sıralamasında inanın ilk üçde yer alır bunu bir SAMSUNSPOR sevdalısı olarak değil yıllarca bunu yaşayan bilen biri olarak söylüyorum.

istanbul'un ezik takımlarının taraftarları deplasman yaptıklaında hiç bir zaman kendi ceplerinden para harcamazlar.mazotuda,otobüsleride ayaklarına kadar gelir.muhakkak bir sponsor bulurlar kendilerine.aynısını ts içinde söyleyebiliriz.üstüne maddi yardımda alırlar.
ama bizde bu işin içinde olanlar çok daha iyi bilirler tabiki bazı işadamlarımızın destekleriyle deplasman yaptıklarıda olmuştur ama bu bizde süregelen bir alışkanlık hiç olmamıştır.defalarca 100-150 lt mazot açıkları kaldıklarında 5 ondan 10 ondan toplayarak deplasmana gittiklerini çok iyi biliyorum.onun için boşuna demiyoruz biz SAMSUNSPOR'luyuz.

Turuncu

1-0 olsun bizim olsun , seriye devam ederiz inşallah

ahmetsefa55

cok zor mac tabıkı muratın olup olmaması bızı cok etkıler bence macın son dakıkalarına dogru atacagımız bır golle kazanacagız 80-85 arası bı gol atarız 1-0 kazanırız dıye dusunuyorum

SAMSUNLU ORUMA 55

son haftalar da 3 puan bizimle kardeş oldu bu haftada kardeşliğimiz devam eder bu arada adana maçında tribün şov olacak ben kayseriden o muhteşem atmosferi yayıncı kuruluştan izliyecem evimde NE MUTLU SAMSUNSPORUYUM DİYENE!!!!!

celebi

maddi durum sanırım yine başımızı yakacak. inşaallah duyumlar yanlıştır. ALLAHIM SEN UTANDIRMA

kumköylü ahmet

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Kanal D maci veriyomus yasasin yaaaaaa MAC Gibi Mac izleyecegiz kahveyi yikacagiz yasasin Konyali aksarayli yozgatli arkadaslarda samsunsporu Destekleyecekler Kahve yikilacak insallah Alacagiz baska yolu yok uzun oldu mac izlemeyeli haydi basdir simseklerim ;D ;D ;) ;)

erkutdem55

Ben az önce mecidiyede Turgut'u gördüm çok keyifliydi yüzü gülüyordu.Umarım maddi sıkıntılar maça yansımaz.

pitbul055

Bir şok ta Turgut'tan
[ 05.03.2010 ]

U-21 Milli Takımı'na giden ve dün şehre dönerek idmana çıkan Turgut Doğan Şahin, antrenmanın son bölümünde kasığında oluşan ağrı nedeniyle çalışmayı yarım bırakmak zorunda kaldı. Kırmızı-Beyazlıların yıldız futbolcusu Turgut'un ağrılarının şiddetinin çok fazla olduğu ve başarılı oyuncunun durumunun bugün çekilecek MR'ın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.
Haber Gazetesi :o :o

erkutdem55

Yok artık Murat ile Turgut oynamassa söyleyecek kelime bulamıyorum.Ben gördüm turgut'u çok iyiydi.Yoktur birşey umarım.