Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

yaa turgutu arar olduk bak sen ise yaaa tabiyki adamda futbol oynamaya basladi nazar deydi desene

Sonuna Kadar 55

utku_01

Adanaspor ve Samsunspr cephesinden sakaltlık haberleri geliyor.Bunlara inanmak istemiyorum daha öncede duydum ama cıkıp oynadılar.Şahsi görüşüm Biraz rakip takıma şoka uğratma birazda oyuncu üzerinde motivasyon sağlama bu...Eğer Samsunda Turgut ve Murat,Adanaspordada Emre Aktaş çıkıp oynarda bu üçlüden 1 taneside gol atarsa sonra söylenecek söz belli sakat sakat oynadı gol attı helal olsun vb...

erkutdem55

311 Samsun-Adana 1
Bank Asya 1. Lig'in en formda takımlarından Samsunspor, son maçında Boluspor engelini deplasmanda olmasına rağmen geçti ve 5'te beş yaptı. Bu sonuçlarla orta sıralara kadar yükselen ev sahibinde moraller de tavana çıktı. Dış sahada beklenen performansı bir türlü ortaya koyamayan Adanaspor ise ilk altı hedefinden yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı. Konuk ekip bu maçı final olarak görecek ve en az bir puan almak isteyecektir. Fakat Samsunspor, yakaladığı seriyi bozmaz. Rakibini mağlup ederek üst üste galibiyet sayısını altıya çıkarır.

Milliyet gazetesinden iddaa yorumu sadece 4 maç yorumlamış

L$_Oznn

sakat haberleri gelmeye basladıkça gözüm korkmaya basladı ama insallah 3 puanı alan taraf biz oluruz

kaptan 55

pazar günü öyle bir görsel show olacak ki ogün barçayı :-\ bile yeneriz.

beşnumara

maça gidecek arkadaşlardan özellikle ricam " deplasmana gelen adanasporluları kelle başı sayın,resmini çekin". ilk maçta tribündergide bize b.k atanları göreceğiz bakalım.adanadan kaç kişi gidecek maça.

KareAs55

Biletimi Aldım Heyecan Başladı  Bu maçın 1-0 biticeğini düşünmüyorum takımımız 1-0 ken 2-0'ı 2-0 ken 3-0 kovalayan bir takım  3-1 alırız tahminim

celebi

erkutdem55

50 kişi gelir.Teknik ekip ve futbolcular dahil :)

beşnumara

bakacağız işte abi gelecekler mi gelmeyecekler mi.bir de ilk maçta bizim tribündeki renkleri beğenmemişler.pankart vardı bayrak vardı formalı atkılı adamlar vardı.bakalım bizden daha kalabalık olacaklarını yazmıştı.

celebi

SerhaT55

YaşarDoğu

Antreman a gittik bugün takım havası nasıldır göz nazarıyla bakalım hesabı, bi baktık yaklaşık 20 kişide antreman izliyordu.

Murat düzkoşu ya devam ediyordu , takım çiftkale maç yaparken.

Turgut MR a gitmiş çift kale maçın bitmesine yakın geldi.Mr ı temiz çıkmış ama ağrıları devam ediyormuş.(artık ne ağrısıysa karın ağrısı mı para ağrısı mı ).

Çift kale maçta Oktay ile Savaşın uyumunu görmenizi isterdim.Daha önceden Alibeyköydeki beraberliklerini yansıtıyorlar.Savaş lamı cimi olmadan direk kaleyi düşünmesi çok iyi zaten son vuruşlarıda iyi olmasına rağmen şansı pek yok maçlarda.Oktayda da hırs yapmış geçen hafta Bolu da  bende olmalıydım der gbi.

Sezer attığı gollerle adeta maçı yöneten Bahattin Hocaya bu hafta beni onatın İLhan gitsin torunlarına baksın dedirtti. :D  Attığı gollerden çok topa nasıl vurulacağını iyi biliyor.

Adem Alkaşi nin de güzel bi aşırtma golünü izledik , Adem de iyiydi.Ersin in antremanda bile hırs yaptığını gördüm çok iyi maşAllah.Orhan üstündeki çekingenliği atmış , havasını bulmuş.Mbilla bu hafta havasını almaz inş. Orhan ın :D

Hakan Koçarslanın  dan dun girmeleri yok mu ahh 2 tane faul oldu maç esnasında ikiside Hakanın faulüydü.

İLhan Ummak Sivasta nasıl top oynamış hala anlamış değilim.Antremanda bile kötü.

Maç sırasında Ahmetten top isteyenlerin Ahamt Abi Ahmet Abi diye seslenmeleri mahalle aralarındaki top oynamalarımızı hatırlattı ve çok güldüm.  :D

Caner Çolak böyle oynuyorsa eğer , Hakan Akman geri gelsin bence.Anlatamam izlemeniz lazım.

Maç sonunda Abdüllazizin Ahmet şahinle 5 te 5 çekişmeside takım içindeki ortamın güzelliğiydi.Sonradan Adem Alkaşi geçti kaleye,sonuçları ne oldu bilemiyorum :P

Maç oynanaırken 2-3 dakikalık bir video çektim onu  da payşaırım birazdan.

YaşarDoğu Samsun Nuri Asan Tesislerinden bildirdi.Esen kalın :D

maço

insallah kazanırız ama murat ve turgut yoksa yenılırız turgut oynarsa berabere kalırız

sansa mansa 3 puan alırsak super allah yardımcımız olsun