Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Bu arada arkadaşlar bu maçta top rakipteyken uğultu , yuhalamak her ne varsa ne yapabiliyorsak yapalım onları etkileyecektir bu..
Rahat oynamalarına izin vermemeliyiz Samsun her zaman her takım için zor deplasman olmuştur bunu iyice pekiştirelim :)

fatih55ankara

aynen kardeş.ıslık uğultu ne varsa baskı kuralım.o staddan mağlubiyet almadan kimse çıkamaz.

Mustee13

bayraklı borazan. kırtasiyelerde ve oyuncakçılarda satılıyor. fiyatı 2.5 lira

55(tuncay)55

murat olsada olmasada samsunsporum adanayı yenecek bolu maçında da oktay yokdu fark eden bişey olmaz...

oguz55

Alıntı yapılan: Mustee13 - 04 March 2010, 19:36:11

ses nası dostum iyi çıkıyomu

kumköylü ahmet

Mustee13

Alıntımaci verecekmi kanal D  Haberi olan varmi

BankAsya 1.Lig 07.03.2010 / 13:30   Samsunspor-Adanaspor D-Spor

Alıntıses nası dostum iyi çıkıyomu

gayet güzel ses çıkarıyo. taraftar borazanı zaten..

Forvetim

son düdük çalana dek susmak yok arkadaşlar sesimiz kısılana kadar destek tezahürat adına ne varsa ekibiyle grubuyla tribünüyle herkes herşeyi yapacak inşallah, adanayı şok edelim.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Mustee13 - 04 March 2010, 19:36:11

hah işte, ben de bunlardan aldım zaten, sağlam ses çıkarıyor... :)

Mustee13

bayrak yerine klüpler kendi flamalarını asıyorlar.. taraftar ürünü diye satıyorlar bi de  :)

YaşarDoğu

AlıntıAdanaspor hazır..

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, teknik direktör Kemal Kılıç nezaretinde sürdürdüğü Samsunspor maçı hazırlıklarını tamamladı..

Adanaspor kafilesinin yarın sabah karayolu ile Samsun'a gideceği belirtildi.

Hafta başından bu yana sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılmayan Emre Aktaş'ın durumunun iyi olmadığı ve forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

Bu arada, gelecek hafta Ankara'da oynayacak U-14 ve U-15 Akademi ligine katılacak Adanaspor genç takımının, maddi sıkıntı nedeniyle turnuvaya gidemeyeceği açıklandı.

Ajansspor

Kaya

Sanki bir soğuk savaş yaşanıyor pazar günü emre aktaş ile murat yıldırımı sahada görürsek hiç şaşırmayalım.

celebi

Alıntı yapılan: iak5529 - 04 March 2010, 23:41:43
Sanki bir soğuk savaş yaşanıyor pazar günü emre aktaş ile murat yıldırımı sahada görürsek hiç şaşırmayalım.

erkutdem55

Bilmem katılır mısınız ama geçen sene son maçtan dolayı az da olsa Adanaspor'a sempati ile bakıyorum.Hoşgelsinler ama boş gitsinler.Bence de Emre ile Murat oynayacak.