Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

Gorkem

kuzey55

erken gidecek olan da samsunspor taraftarı geç gidecek olan da...erken gelsinler demekle olmuyo.yönetimsen orda taraftarını dışarda bırakmayacaksın...

GençKozluklu

Alıntı yapılan: kuzey55 - 27 February 2010, 18:36:00
erken gidecek olan da samsunspor taraftarı geç gidecek olan da...erken gelsinler demekle olmuyo.yönetimsen orda taraftarını dışarda bırakmayacaksın...

Kimsenin yarın dışarda kalacağını sanmıyorum. Mutlaka bir şekilde bilet ihtiyacı olursa halledilecektir diye düşünmekteyim. Yeterki taraftarımız gelsin..

kuzey55

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 27 February 2010, 18:39:24
Kimsenin yarın dışarda kalacağını sanmıyorum. Mutlaka bir şekilde bilet ihtiyacı olursa halledilecektir diye düşünmekteyim. Yeterki taraftarımız gelsin..

öyle olması gerekiyor zaten olacaktır da. ama kalkıp biz erken gidelim diğerleri geç gelsin dışarda kalsın mantıgıyla konuşmak yanlış.kendini düşünmesin herkes.

sadece55

Genç Kozluklu Helal olsun her yerde varsın... Hele ki bu aile halinde gidişlerin ve bunu fotoğraflaman çok güzel oluyor...

**KaR6**

Dartagnan

ooooo :) heyecan basmıs anlasılan bende filmlerle ugrasıyorum bir fiyasko daha olmaması icin vcd formatı bile hazırlıcam :D

**KaR6**

asıl heyecan içeri girebilcez mi giremicez mi konusunda ya neyse :D

Dartagnan

alperen_55

3 İHTİMALLİ MAÇ  1-yeneceğiz 2- yeneceğiz3- yeneceğizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz   1-3

Akyol

Sevgili Kar6 üstün hazırda pantolonu göremedik kadraja mı girmedi site ahalisi yanlış anlamasın şimdi  ;D ;D

maytaaaaapp geçiyoruuuzzz boluuuu geliyoruuuuzzzz  ;)

Ölümüne_Samsunspor

Bolu macını yeneceğiz diye bi his var içimde inşallah gerçek olur bekle bizi bolu geliyorz

KareAs55

Mustee13

Jnr.Serkan

yarenleri küçük şehirlerinin küçük stadına bir şekilde gömeriz :) yeterki futbolcularımız istesin.