Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

King1965

of of uyku tutmaz benı bu aksam dun gece kotu kotu ruyalar gordum beraberlıgı zor kurtarıyorduk ..

havzalı55

o idda gecen hafta 2.00 verıyordu bastım direk Samsunsporuma  bi baktım 1.70 :D

germencisse

bu maç pusula olacak samsunsporuma...yolumuzu gösterecek bakalım..

King1965

aynen oleee... Bu macı alırsak  Super Lıge Yolculugumzu baslar

kayacan

Tahminkolik.com tahmini
AlıntıHasan Önder Yılmaz

Boluspor için her şey normal gidiyor diyebiliriz, kendi sahalarında aldıkları Hacettepe maçı hariç her şey şimdilik seyrinde. Geçen hafta Adanaspor deplasmanında alınan 2-1 lik mağlubiyette kabul edilebilir. İç sahada başarılı bir ekip olarak göze çarpıyorlar, Samsunspor'a karşı bu sahada oynadıkları son 7 maçı da kazanmışlar, çok önemli bir istatistik. Samsunsporun son haftalarda aldığı sonuçlardan ziyade bu iyi sonuçları kimlere karşı aldığı önemli; Mersin, Rize, Kocaeli ve Hacettepe. Ligin vasat takımlarına karşı iyi sonuçlar almışlar, Boluspor'u bu takımlarla eş tutamayız. Aklımıza hemen Bolulu Yarenlerin iç sahada aldıkları Hacettepe mağlubiyeti geliyor, ben onu bir anlık konsantrasyon eksikliğine bağlıyorum ve ölçü almıyorum fakat görmezden gelemeyiz. Boluspor iç sahada Samsunspora 7 maçtır yenilmiyor, dahası var; ligin ilk yarısında oynanan maçı Samsunspor 3-0 kazanmış ve rakibini 12 yıl sonra ilk kez mağlup etmişti, yani şeytanın bacağını kırmışlardı. Ben bu maçta Samsunspora fazla şans tanımıyorum, belki beraberlik olabilir ama favorim Boluspor. Ev sahibi ekipte Erhan Çatalçam ve İbrahim Yavuz sakat.

Benim tahminim 1-2.

King1965

27 February 2010, 23:15:09 #380 Son düzenlenme: 27 February 2010, 23:31:04 samsuni
bu yorumu yazan manyak yaa kocaeli - mersin rize bunların neresı vasat takım ..  Taraflı Yorum Yapmıs..

mehmet yılmaz

Alıntıligin ilk yarısında oynanan maçı Samsunspor 3-0 kazanmış ve rakibini 12 yıl sonra ilk kez mağlup etmişti

Mantığa bakar mısın? Biz 1992'den 2007'ye kadar zaten Bolusporla hiç aynı ligde olmadık ve dolayısıyla maç da yapmadık. Bu mantığa göre tam 4 yıldır Fb, Gs. Bjk ve Trabzon'a yenilmiyoruz!  ;D ;D

GençKozluklu

27 February 2010, 23:32:23 #382 Son düzenlenme: 27 February 2010, 23:37:22 GençKozluklu
Arkadaşlar akşam takımın oteline gittim ve otelde günün maçını birlikte izledik. PAvlikle uzun uzun sohbet etme imkanım oldu. En son fotoları sizlerle paylaşiıyorum. www.termehaber.com internet sitesine gönderdiğim yazıyı da birazdan sizlerle paylaşcağım. Yarın bize ayrılan ksım 400 den 650 ye çıkarıldığı müjdesini verebiliriz. Mehmet hocam benden hızlı davranmış. :):) Siz gelin yeterki uyer çok. Oraya biz 1000 kişide sığarız. ZAten gerektiğinde yan tarafların açıldığını da duydum
Yöneticilerimizde çok kalabalık tarafar geleceğinin bilincinde. Gerekeni yamışlar. Kendi arlarında yaptıkları sohbette bu maçı nasıl kazanbbilecekleri hakkında konuşuyorlar .Futbolcularda hiç stres gözükmüyor. Bize düşen skor ne olursa olsun takımı hep destekelmek. Gol dahi yesek desteğimizi esirgememliyiz. BOlu gol yerse onlar daha çok strese girecekler ve maçı belkide çok farklı kazanabiliriz.
Bu arada Hüseyin hocamıza çam sakızı çoban armağanı küçük bir doğum günü hediyesi de sundum. Çok memnun oldu.

cembaba

Kardeşlerim yarın Bolu'ya gidecek olan müthiş taraftarımızın yolu açık olsun... Allah yardımcıları olsun... Kazasız belasız yol dilerim. Samsunspor'umuzun galibiyeti ile geri döneriz inşallah..

..:: Biz Samsunsporluyuz ::..

berkay55

Allah tüm gruplarımıza hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin

bengülü

King Of The North

3 puanı 3 golle alacağız gibi bir his var içimde.
Dikkatinizi bir şeye çekmek isterim: Tüm taraftar gruplarının olduğu tek deplasman Bolu, umarım bunun uğurunu yaşarız...

edmontdante

Allah kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin.
Bu deplasmanları CESURYÜREK filmine benzetiyorum.Klanlar savaş meydanında buluşuyor gibi : )
Tahminimce Bolu ilk kez böyle kalabalık deplasman tribünü görecek.İstersek muhteşem olur hepimiz biliyoruz.

King Of The North

Tüm taraftar gruplarımızın olacağı tek deplasman Bolu, inşallah bunun uğurunu yaşarız hep birlikte, hayırlı yolculuklar..Amin..

mehmet yılmaz