Spor55 - Atilla Cebeci

Başlatan King Of The North, 09 February 2010, 11:10:02

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 09 February 2010, 15:03:41
Bence bazı arkadaşlarımız bu konuda Atilla Cebeciye haksızlık ediyor.

Neden haksızlık ettiğinizi tek tek yazmak değilde ben sadece birşey sormak istiyorum.

Son senede Samsunspor'un oturulup tartışıldı konuşulduğu beş dakikalık bir program hatırlıyormusunuz?

Yada Samsunspor'un konuşulduğu başka bir program veya sunucu varda benmi bilmiyorum.

Farzedelimki program yayından kaldırıldı Atilla Cebeci'de bu işi bıraktı bunun kime yararı olacak? varsa bir öneriniz yazın elde avuçta bir tane Samsunsporun konuşulduğu program var onada sudan sebeplerle düşmanı olmuşsunuz konuşmayı bilmiyor görüntüler iyi değil yalaka vs.vs bu programı Samsun'da daha iyi yapan varda, Atilla mı engel oluyor onun program yapmasına?

Kendisi ile bugüne kadar bir kelime bile konuşmuşluğum yok ama bence yazık bu programı ve kişiyi hiç yok farzedin ne değişeecek hayatımızda bunun muhasebesini yapmadan adamı yerden yere vuruyorsunuz.... 

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 04 March 2010, 10:31:58
Okumaz geçersin kardeşim, madem beğenmiyorsanız çıkın siz yapın programı da izleyelim hep beraber zevkle,adamı ve programı izlenebilir hale getirmek lazım biraz sabır, Samsunsporumuz için 5 hafta öncesine kadar küme düşer deniyordu şimdi Süper Lig istiyor herkes, elimizde bu adam var başka seçeneğimiz yok,Samsunsporumuzu izleyebileceğimiz başka programımız yok maalesef.

Yukarıdaki yorumu yaklaşık bir ay önce ben yazdım! ..
Ve son yazdığım yoruma dikkat edersen konu silinsin falan demiyorum ''Başka bölüme taşınsın artık bir aydır Atilla Cebeci konusunu görmekten kınağı geldi''.
Kısacası senin bu şekilde cevap yazmanı gerektirecek veya yorum yapacak bir mesele yok ortada...

samsunum

spor 55 programını dün izledim gerçekten atilla abinin yaptıqı proqram anca programa benzemiş neden mi ?
stütyo deişmiş herhalde vtr ler deişmiş maç özetlerini veriolar artık ve laptop koymuşlar artık msj atabilioruz :) ve telefon sesi gelmio artık :) yeter mi yetmez ama geçen seneden daha iyi olduqu kesin ne dim çok güzel hareketler bunlar  >l< >l<

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 31 August 2010, 17:42:42
spor 55 programını dün izledim gerçekten atilla abinin yaptıqı proqram anca programa benzemiş neden mi ?
stütyo deişmiş herhalde vtr ler deişmiş maç özetlerini veriolar artık ve laptop koymuşlar artık msj atabilioruz :) ve telefon sesi gelmio artık :) yeter mi yetmez ama geçen seneden daha iyi olduqu kesin ne dim çok güzel hareketler bunlar  >l< >l<

valla bende izledim ama spor programından daha çok atilla cebeciyle gezelim görelim programı gibiydi bi insan yediği üzümüde gösterirmi ya üstelik tutmuş binaları evleri gösteriyor bu nasıl bi spor programı? valla onları izleyince kapattım programı böyle spor programı olmaz...

samsunum

yha orası öle tabi ama geçen sene daha kötüydü

AntZ

Oruçlu oruçlu yollara düştük deyip üzümleri götürmeleri de çok yakıştı kendilerine  :)

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: Ant55 - 31 August 2010, 18:32:25
Oruçlu oruçlu yollara düştük deyip üzümleri götürmeleri de çok yakıştı kendilerine  :)

abi böyle bir spor programı olurmu Allah aşkına sen söyle ? bu spor programından daha çok hani gezelim görelim yada şöyle diyeyim Atilla Cebeciyle diyar diyar :D

red_white

AntZ

Alıntı yapılan: Sempatik Bengülü - 31 August 2010, 18:35:57
abi böyle bir spor programı olurmu Allah aşkına sen söyle ? bu spor programından daha çok hani gezelim görelim yada şöyle diyeyim Atilla Cebeciyle diyar diyar :D

Haklısın olmaz, 15 senedir aynı programı yapıyor, bir arpa boyu geliştiremedi kendini. 15 sene önce de Samsunspor Romanya'ya kampa giderken programın başından sonuna kadar yolculuğu izlemiştim.  :) Atilla Özer'le Diyar Diyar'a rakip olmayı düşünüyor galiba ne de olsa bu da Atilla  :)

supernatural_55

rekabet olmazsa böyle olur abi...niye geliştirsin ki var mı adam gibi bi yerel spor programı yapan?

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 31 August 2010, 18:51:06
rekabet olmazsa böyle olur abi...niye geliştirsin ki var mı adam gibi bi yerel spor programı yapan?

çok haklısın hani en azından 1 tane daha spor programımız olsa belkide herşey daha farklı daha güzel olurdu.En azından üzümleri yolları fuarı izlemek yerine samsunspor adına daha güzel şeyler izleyebilirdik.

Burak

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 31 August 2010, 18:51:06

Alıntı yapılan: Sempatik Bengülü - 31 August 2010, 18:58:10
çok haklısın hani en azından 1 tane daha spor programımız olsa belkide herşey daha farklı daha güzel olurdu.En azından üzümleri yolları fuarı izlemek yerine samsunspor adına daha güzel şeyler izleyebilirdik.

fifa lisanslı menejer ümit gürsoy klas tv de  karşısına çıktı da ne oldu yine atilla amca'nın programı izlendi. futboldan anlamadığını kabul ediyorum ama tam bir samsunspor sevdalısı bir adam başka bir takım tuttuğuna hiç şahit olmadım. zamanında deplasmanlara otobüs kaldıran bir kişi kendisi aynı zamanda çokta büyük paralar kazanmıyor ayrıca orada herşeyi de söyleyemiyor söylediği zaman bakanlar milletvekilleri bld.başkanları tepesine çöküyor herşeye tek taraflı bakmayın başkası program yaptı da atilla amca mı engelledi! oda kendi çapında bir program yapıyor ve samsunspor la ilgili tek program ve yayla uşaklarından iyidir en azından!!!

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: Burak - 31 August 2010, 20:13:16

fifa lisanslı menejer ümit gürsoy klas tv de  karşısına çıktı da ne oldu yine atilla amca'nın programı izlendi. futboldan anlamadığını kabul ediyorum ama tam bir samsunspor sevdalısı bir adam başka bir takım tuttuğuna hiç şahit olmadım. zamanında deplasmanlara otobüs kaldıran bir kişi kendisi aynı zamanda çokta büyük paralar kazanmıyor ayrıca orada herşeyi de söyleyemiyor söylediği zaman bakanlar milletvekilleri bld.başkanları tepesine çöküyor herşeye tek taraflı bakmayın başkası program yaptı da atilla amca mı engelledi! oda kendi çapında bir program yapıyor ve samsunspor la ilgili tek program ve yayla uşaklarından iyidir en azından!!!

samsunsporluluğuna lafım yok.ama dün akşam programı açtığımda üzüm tarlasında bayanlarla sohbet ediyordu evleri binaları fuarları gösteriyordu bu nasıl bi spor programı? neyse bu konu uzar gider

supernatural_55

Neye tek taraflı bakıyoruz Samsunsporluluğuna laf etmiyoruz biz program yapmasın da demiyoruz ama kendini geliştirmiyo yanlış mı?ümit gürsoyu ben ilk defa senden duyuyorum koy Engin abiyi Mehmet abiyi kalır mı Atilla şu haliyle?

Burak

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 31 August 2010, 21:16:00
Neye tek taraflı bakıyoruz Samsunsporluluğuna laf etmiyoruz biz program yapmasın da demiyoruz ama kendini geliştirmiyo yanlış mı?ümit gürsoyu ben ilk defa senden duyuyorum koy Engin abiyi Mehmet abiyi kalır mı Atilla şu haliyle?

kardeşim engin abiyle mehmet abiyle ne alakası var şimdi konunun .onlarla atilla amcayı mı karşılaştırayım . abilerimizin adını verip kendine destekçimi arıyorsun !!! . ümit gürsoy u ilk defa benden duyuyorsan nasıl takip ediyorsun ya yerel kanalları? programa ünlü spor adamlarını bağlıyordu herkesin tanıdığı ama olmadı işte yürümedi . biz profesyonel bir gazeteciden bahsetmiyoruz zaten bu işi yapa yapa öğrenen bir adamdan bahsediyoruz yeri geliyo futbolcularla röportaj yapıyor yeri geliyo deplasman görüntüleri koyuyor . dileriz ki hd çeksin görüntüleri ama elindeki imkanlar o kadar maalesef bu adam ntvspor da eurosport ta falan çalışmıyor ya beklentiniz nedir ?

supernatural_55

ne destekçi aricam ya:))ben o isimleri verirken üzüm tarlaları yerine Samsunsporun tarihinden güzel bi sohbet ortaya çıkar diye bahsettim benm köyüm daha büyük karşılaştrması yapcak yaşları geçtik yani;))önemli olan ünlü spor adamı bağlamak değil Samsunsporu özümsemiş ve kitleleri de bu duygunun peşinden sürükleyebilmek bence.benim beklentim de bu atillanın bunu yapabildğni düşünmüyorum görsel bi beklentm yok:))