Spor55 - Atilla Cebeci

Başlatan King Of The North, 09 February 2010, 11:10:02

« önceki - sonraki »

Serkan

yokmudur bu programa canlı bağlanma şansı ?

Dartagnan

telefon alacaklar herhalde seko.

mehmet yılmaz

malum takım için abimiz mi dedi bu zerzevat?  >:( >:( >:(

Dartagnan

aynen abı delırdım  >:(

Ya arkadas bız neyın savaşını veriyoruz?

Serkan

abi kardeş bu sene karadenizden 2 şampiyon çıkıcak filan dedi...

AntZ

Abi kardeş derken Trabzon - Samsun değil, abi Şenol Güneş, kardeş Bahattin Güneş 2 karadeniz takımını şampiyon yapacaklar dedi (ya da demeye çalıştı) ama o bile hoş değil, şampiyon olursak Bahattin Güneş mi şampiyon yapmış olacak bizi?  :(

seskat

******* be, yazıklar olsun. öyle abinin de öyle kardeşin de... rezilliğe bak ya. adamlar daha 1 ay olmadı, rizeyle birlik olup ana avrat vs. Yuh walla. YAZIKLAR OLSUN

cem

evet trabzona abi demedi...

Dartagnan

Bırakın su Travzan yalakalıgını lannnnn.

55.hakan

Off off herşey kötüye gitmeye başladı yine

Ertuğrul Sağlam

Bu gerizekalı ne diyor yaaaa!...
Senin abinede sanada allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın....

KotuCocuk55

çıldıracam akşam akşam...

Lan bunlar ne gerizekalı adamlar,bu nasıl bir program..

Elinde cep telefonu sanki kahvede muhabbet ediyor...

Yakaladık sizi,yanında kim var nilşah nilşah bağırıyor öküz...
Saolsun bizim yardımcı antrenörde klasik trabzon şivesiyle tam profesyonel bir kulübe yakışır şekilde konuşuyor...bulursak yabancı bi takımla maç yapacakmışız transferlerden de neden haberimiz olmasınmış...

Lan abi kardeşler sizin ben.....bi yandan dinliyorum bi yandan yazıyorum...çıldıracam...

Sizce bunlar abi kardeş derken şenol ve bahattin güneş 'imi kast etti?

kabacevizli55

10 January 2011, 21:50:10 #162 Son düzenlenme: 10 January 2011, 21:53:41 samsuni
mail gönderelim sürekli programa 

Ollivanders

10 January 2011, 21:50:29 #163 Son düzenlenme: 10 January 2011, 21:58:15 Serpico55
Topunuzun .... Dinlemedim ama neler oldugunu tahmin edebiliyorum. Cenki savası anılı yollayan bu hastalıklı zihniyet daha kotulerini getirerek devam etti. Musa büyük gibi bir adamı takıma alıp cenki yiyoruz . Taraftar olarak da geriledik. Baskı diye birşey saglayamadık kaderimizi belirleneceği bu transfer doneminde.

SAMSUNLU ORUMA 55

telefonla canlı bağlantı alacak spor 55 programına atilla cebeci