Spor55 - Atilla Cebeci

Başlatan King Of The North, 09 February 2010, 11:10:02

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 31 August 2010, 21:32:41
ne destekçi aricam ya:))ben o isimleri verirken üzüm tarlaları yerine Samsunsporun tarihinden güzel bi sohbet ortaya çıkar diye bahsettim benm köyüm daha büyük karşılaştrması yapcak yaşları geçtik yani;))önemli olan ünlü spor adamı bağlamak değil Samsunsporu özümsemiş ve kitleleri de bu duygunun peşinden sürükleyebilmek bence.benim beklentim de bu atillanın bunu yapabildğni düşünmüyorum görsel bi beklentm yok:))

abi fantastik filmler izleme fazla :) supernatural bozmuş seni. ünlü spor adamlarını bağlayan ümit gürsoy :) ayrıca benim köyüm var senin savunacak köyün bile yok bu polemikte  ;D ;D ;D

supernatural_55

ben de ümit gürsoydan bahsediyorum zaten ünlü spor adamı bağlamayla olmuyo demek ki diyorum;)bu site nasıl bağımlılık yapıyosa bu tarz Samsunsporluluk bağımlılığı yapcak program olmalı diyorum;)supernaturali de izlemiyorum yavoya sorarsan o sana anlamını anlatr yazamıyorum buraya;)

Serkan

ben yazarımda sonra ne yavo kalır ne sen ne ben ne burak (= alayımız no post 

supernatural_55

aman moruk sen yazma mahvetme bizi,tam bi zincirleme facia yoksa:))

Burak

Serkan

la bildin atilla'da salsan ne olur salmasan ne (=

mehmet yılmaz

Yazarlık yazma işine dayanır. Kaleminiz kuvvetli olacak, üslubunuz ve bilginiz olacak. O yüzden her yazana yazar denilmez. Televizyonculuk ise daha farklı bir alan. Bir kere tipiniz müsait olacak. Sonra diksiyon ve kelime dağarcığı. Ses tonu, bilgi birikimi. İyi bir hatip olmanız da lazım. Yoksa ben iyi Samsunsporluyum demek bu işler için yeterli bir referans değil. Atilla Cebeci iyi bir Samsunsporlu olabilir, öyle deniliyor ama çok kötü bir televizyoncu. KOnuşması kötü, dinlemek ezyiet gibi geliyor insana. Tıpkı Aydın Yüzbaşı'nın yazılarını okumak gibi. Şahsen bir televizyon kanalım olsa muhabir bile yapmayacağım birisi Samsun'da spor müdürü oluyor. İddia ediyorum bu sitede bile ondan bu işi çok aha iyi yapabilecek bir sürü genç arkadaşım var. Soru şu; Atilla Cebeci ya da yerel spor yazarlarından hangisi ortalama bir Türkçe sınavından tam puan alabilir?

İyi niyet iyidir ama tek başına yeterli değildir.

Teknik konularda eksikler olabilir, bunlar bir şekilde idare edilir zaten lakin bence çok kötü programlar yapılıyor ve maalesef Samsunspor'a da hiçbir artı değer katmıyor.

ahmetsefa55

abı altay macı oncesı takımın kaldıgı otelın onune gıttık atılla da vardı sercanın nıye 18 e alındıgını sorduk hatta tepkı gostermeye hazırlanıyoduk basladı yok sercan şöyle duzeldı yok burnu surttu fln bende sızın yanınızdayım yanlıs anlamayın ama tepkı gostermeyın fln dedı gıcık oldum atılla ya hakana nıye verılmedı şans dedım ona da verıldı fln dedı anlıcanız cok gıcıgım bu atıllaya

celebi

Burak

@ ahmetsefa

abi hakan akmanı yaptınız maradona ya yapmayın gözünüzü seveyim geçen sene ilk devre gayet yeterli sayıda maç oynadı urfa da başarılı olursa döner geri zaten 

@samsuni

abi ben zaten atilla amca'nın bir güntekin onay olduğunu söylemiyorum ama abi bu adam bu işi neredeyse 20 senedir yapıyor dün başlamadı ki. samsunspor la ilgili tek programı yıllardır sen yapıyorsan spor müdürü olman normal değilmidir? klas tv sürekli karşısına program koyuyor ama hala atilla cebeciden bahsediyoruz ?zaten aks ordulu kanal s trabzonlu ben yine de yayla uşaklarından iyi olduğunu düşünüyorum. bizim gibi platformlar yokken taraftar telefonla bağlanıp sesini duyurabiliyordu . buradaki arkadaşlar daha iyi iş yapabilir doğrudur hatta yapabilir değil yapar o da doğrudur ama sonuçta atilla amca buna engel değil ki yapacak olan yapsın onu izleyelim

Serkan

@Burak akraban filanmı eğer öleyse söz bişe demicez yok; değilse bu kadar savunma bu adamı ya kıvıramıyor işte,

Burak

akrabam değil ama anladığınız üzere tanıyorum ayrıca herkes  tek ses olsa korodan farkımız kalmaz değil mi ? sizin düşünceniz öyle benim ki böyle . ben sadece acımasız eleştirmeyelim diyorum sonuçta iyi veya kötü samsunspor u savunuyor ve alternatif bir program yok bu program kalkarsa belki de hiç kalmayacak yerel bir kanaldan bahsediyoruz bu adam asgari ücretten pekte fazla bir ücret kazanmıyor bu işten ve risk alıyor programı belli bir ücret karşılığında satın alıyor sonra reklam toplayıp o parayı çıkarmaya çalışıyor( bir ara böyleydi en azından). kendisi emekli başka gelirleri de vardı bu işi tamamen para için yapmıyor anlayacağınız herşeyi geçtim en azından emeğe saygı

ahmetsefa55

@burak

kardesım ben hakan a sans verılmedı derken forma anlamında soylemedım.sercan kolpası bu taraftara sovdumu sovdu beddua ettı mı ettı hakan ne yaptı pekı sercanın yaptıklarıyla kıyaslanırmı tabı kı hayır ee o zaman nasıl oluyoda kolpa sercan a 3.kez sans verıyolarda hakan a 1 kere bıle sans vermıyolar ?? ayrıca her zaman konusuruz altyapıdan oyuncu cıkmıyo dıye al ıste cıktı da noldu ??

engin55

Bu akşam spor55 var mı? varsa konuğu kim bilen var mı?

Turuncu

Alıntı yapılan: engin55 - 10 January 2011, 21:13:13
Bu akşam spor55 var mı? varsa konuğu kim bilen var mı?
şu linkten izleyebilirsiniz http://www.kanals.tv/kanals.asp